Erzurumlu Fettullah Ustanın mutfak sırları

boşversene
Misafir Üye
Şu gandalf denen adama haddini bildiriniz.

Edit : hukuki yollardan görüşecekmiş... Çok korktuk ; gel de görüş.
Ben Müstakbel avukatım, kuzenim Savcı , diğer iki kuzenim avukat, sevgilimin babası da hakim.

Gel hukuki yollardan ,sanki elinde koz varmış gibi konuşuyor...
Dün, atatürk büstüne hakaret ettiği için bir turist tutuklandı ; sen bugün burada hakaret ediyorsun, birimiz şikayet etsek seni iki dakikada ham yaparız yavru müridim...

Haddini bil, sınırlarını aşma.
adalet karşında sadece bir vatandaşsın adalet karşısında suçluysan orgenaral olsan fayda etmez tıkarlar içeri

Neden bu kadar fazla Fetullah Gülen düşmanlığı var. Fetullah Gülen'in ülkenin bütünlüğünü berberliğini veya cumhuriyetin bakiliğini zedeleyecek hiç bir konuşmasını duymadım. ( duyan varsa bilgilenmek isterim)
Ayrıca onlara bağlı kurumlarım ülkemiz adına dünya arenasında elde etikleri başarılar da aşikardır. Fen ve Matamatik olimpiyatlarında başarılar elde etiklerini çoğunuz biliyorsunuzdur. Düzenledikleri Türkçe olimpiyatları ile'de ülkemizin tanıtılmasına yaptıkları katkılarıda inkar edilemez.
O zenci çoçuğun İstiklal marşımızı ezbere okumasından gurur duymayanınız varmıdır.
Siyasi ve Dini düşüncesini sevmemek. Ülkemizin tanıtılmasına ve eğitimli nesiller yetişmesine faydası olmuş bir kişiye alalen hakakret etmemize izin vermez sanırım. Bir çaylak tavsiyesi pazar sabahları 5 dakiknızı ayna programına ayırın.
[/SIZE]
Doğru diyorsun yurt dışında açtığı okullarda dilimizi ülkemizi tanıtan kişi kötü biri niye olsunki bende bir onun hakkında fettoş kelimesini kullanmıyacağım

- Yönetici düzenlemesi: :
0010-010
Banned
şaka maka, lezzetli görünüyor :D

birgün tadına bakarız inşallah :)

daa, mATATÜRK e küfretmesi,

Büyük Önder'i bir hacıcavcav ile kıyaslaması bile hakarettir..

hacıcavcav ne yapmış?

Amerika'nın sağladığı imkanlarla lüküs hayat yaşamaktan başka???

işte kandırılmak diye buna diyorum ben

hala anlamıyorlar

hacıcavcav, bu ülkede değil Atatürk'ten, adenia dan bile üstün değildir benim için

ahhh adenia ahhh :D:D:D:D

nasıl özledim bir bilseniz :D:D:D:Daklubenin üstüne tatlı diye beni götürmesinler sonra :D

Sen yat kalk dua et biz hack e başladık siyasetten uzağız :) Yoksa fıtık oluyordun be Yusuf amca :D

Siyasette ömrünü yedik bizim yüzümüzden erken gidicektin :p

edoram
Forum Ustası
Dede gene açtı bir konu adam dayanamadı garibim :D aslında dede ona küfür etti edebi çerçevede insanları gerçekleri gözüne sokmak güzel bir şey ( insanların diyorum ancak daha sonradan gördüğünüz gibi hayvan ola biliyorlar. :D )

DEDE ELİNE SAĞLIK BU ARADA YAZI SÜPER OLMUŞ.

BorderLiNe
Banned
boş işler bunlar ;) geç bunları gila.. 30 senedir kimse bu adamın müritlerinin aklına giripde gercekleri anlatamadı senmi anlatcan ?
bırakda herkes kendi doğrusunu yaşasın. bu forumda provaktorden bir farkın yok benim gözümde.

Phantaso
Forum Kalfası
GÜzel bir dönüş olmuş.Konuyu dahayeni gördüm.Ben şunu anlamıyorum acba Atatürk olmasaydı şuanda bu foruma mesaj yazıyor olabilirlermiydi?
Dinin üzerinden siyaset olmaz.Bunu anlamıyor o F.G ciler.

0010-010
Banned
GÜzel bir dönüş olmuş.Konuyu dahayeni gördüm.Ben şunu anlamıyorum acba Atatürk olmasaydı şuanda bu foruma mesaj yazıyor olabilirlermiydi?
Dinin üzerinden siyaset olmaz.Bunu anlamıyor o F.G ciler.
Hakikaten sen buralara ugrama dostum canın yanar :) Bizim cok yandı ordan bılıyoruz gıder logların bakamazsın char kacırırsın yazık olur :)

Yada bılgı sahıbı ol gel :)

Bu arada sen neycıdın bırader :D

Sherlock_
Forum Ustası
İyi ki hortlamış konu yoksa böyle güzel bir konudan habersiz olacaktık ellerine sağlık GILA

Konuyu horttlattığın için :D

nesta_34
Super Moderator
Site Yetkilisi
Ustam yemekli,mutfaklı konu açmışın nasıl kaçırmışım .Kokuyu takip ederek geldim konuya ..Eline emeğine sağlık nefis kokular yayılmış mutfaktan çoğuda bu lezzetleri tatmadan hakkın rahmetine kavuşmuş ;)

tcrt34
Forum Kalfası
Önce ismini öğren daha sonra hakkında yorum yap hakkında konu aç Fettullah değil
Fethullah

Adam güzel işler yapıyor sevin sevmeyin ama saygı duymak zorundasınız..

Adam hayatını hizmete adamış...

Yapan yapar yapamayan eleştirir...

N3F3R
Forum Ustası
Önce ismini öğren daha sonra hakkında yorum yap hakkında konu aç Fettullah değil
Fethullah

Adam güzel işler yapıyor sevin sevmeyin ama saygı duymak zorundasınız..

Adam hayatını hizmete adamış...

Yapan yapar yapamayan eleştirir...
Saygı duymak zorunda değilim, ÇÜNKİ; pkk neyse ben de fetoşu öyle görüyorum, bu sebeple, tescilli amerikan ajanına saygı duyma konusunda yön veremezsiniz, ayrıca siz körü körüne tapıyorsunuz diye, bizim de tapmamızı beklemeyiniz

- Yönetici düzenlemesi: :