bende çalıştı teşekkürler
Vicarious Forum Ustası 5 Temmuz 2012 #42 Devamlı çalışır arkadaşlar Şimdi ne gibi şeyler eklesem diye düşünüyorum. Aklıma bir şey gelmiyor. Keşke tek tuşla uğraşmadan direk eset e eklesek.
Devamlı çalışır arkadaşlar Şimdi ne gibi şeyler eklesem diye düşünüyorum. Aklıma bir şey gelmiyor. Keşke tek tuşla uğraşmadan direk eset e eklesek.
Vicarious Forum Ustası 12 Temmuz 2012 #45 batu16162 demiş ki: Not TArama sonucları v1 ait bu v2 Hepsini görmek için tıklayın... Programı daha iyi çalışabilir duruma getirmek için yenilemiştim. Beni bilen bilir.. Tarama yap koy o zaman siteye istersen kodları vereyim vb.netten yap kullan. Benim amacım yardımcı olmak.
batu16162 demiş ki: Not TArama sonucları v1 ait bu v2 Hepsini görmek için tıklayın... Programı daha iyi çalışabilir duruma getirmek için yenilemiştim. Beni bilen bilir.. Tarama yap koy o zaman siteye istersen kodları vereyim vb.netten yap kullan. Benim amacım yardımcı olmak.
Vicarious Forum Ustası 13 Haziran 2013 #55 Foruma tekrar katıldım. Düzenleme yapçam arkadaşlar en kısa zamanda.
Vicarious Forum Ustası 10 Kasım 2013 #57 Yav güncelleme yalan oldu benim Eseti kötülemek gibi olmasında kaspersky falan kullanın beyler Eset bitti artık
Yav güncelleme yalan oldu benim Eseti kötülemek gibi olmasında kaspersky falan kullanın beyler Eset bitti artık
Yıldıray27 Forum Ustası 10 Kasım 2013 #58 SonBalina demiş ki: Yav güncelleme yalan oldu benim Eseti kötülemek gibi olmasında kaspersky falan kullanın beyler Eset bitti artık Hepsini görmek için tıklayın... Heheehe++
SonBalina demiş ki: Yav güncelleme yalan oldu benim Eseti kötülemek gibi olmasında kaspersky falan kullanın beyler Eset bitti artık Hepsini görmek için tıklayın... Heheehe++