eski üyelerimiz

DeRViSh
Misafir Üye
YouCanCall911 ve Xfiles bunları unuttuk sanırım. Nedeni biz değiliz çünkü kendi kendilerini unutturdular. İkisi de Wardom'a çok emek harcayanlardandır.

Savaşçı
Misafir Üye
affetmekyok, akdeniz ve aklıma gelmeyen daha niceleri.......

- Yönetici düzenlemesi: :
ReVeNGE
Banned
eskılerden sayayım kady+xthief+Leke+fakirbok+YoUcAnCall911+carlos+Berkelson+blacksymbian602+Dark_Angel+Hayal@+Solariz+Vurgun+melihbakir+sOrUnLu+WARTOX

bu yukarıda ısımlerını verdıklerım adam gıbı adamdı ve adaletlıydı
ve hepsı banlı nedense ıyı arkadaslardı cognu wardomun adult bolumu acıkken tanımıstım ama pek takılmazlardı

DeRViSh
Misafir Üye
eskılerden sayayım kady+xthief+Leke+fakirbok+YoUcAnCall911+carlos+Berkelson+blacksymbian602+Dark_Angel+Hayal@+Solariz+Vurgun+melihbakir+sOrUnLu+WARTOX

bu yukarıda ısımlerını verdıklerım adam gıbı adamdı ve adaletlıydı
ve hepsı banlı nedense ıyı arkadaslardı cognu wardomun adult bolumu acıkken tanımıstım ama pek takılmazlardı

xthief ve Leke hala burdalar :)

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
rüzgar2 aklıma ilk gelenlerden...
Serial bölümünde herkesin yardımına koşuyordu.
görünmüyor bu aralar... yada ben görmüyorum... :)

henry_99
Forum Ustası
batgun(seybat),denizce,akdeniz,canix,romeo,sakkarşaban:)D:D:D),curva(12.adam),depresif,sitare,kodadım58,gecelambası,sting,info(yeni nicki unuttum),raplemcellatpapa,sercan freestyler,douglas,cysculptor,psicopat ,DumaDumaDum,

- Yönetici düzenlemesi: :
metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
zuken hala giriyor arada ama mesaj yazmıyor.. :)

makova diyeceğim.. (ruhu şad olsun)

irem vardı eskiden.. kanada'da olması lazım şimdi.. ve daha bir çok arkadas..

Sherlock_
Forum Ustası
bende eski uyeyim 2005 uyesiyim WARDOM'a fakat o zamanlar kimmseyi hatırlamıyorum...daha dogrusu tanımam ve bilmiyorum.

Bana sorarsanız ;

CanixTR,Romeo34

bu iki canafarı unutamıyorum.. Banlanmışlar.

Tekrardann aramızda gormek isterdim..

RapCrown
Forum Ustası
Şahsen bi muhabbetim olmadıgı ama unutuldugunu düşündüğüm isimler , sting , nuke , junk ( görmüyorum uzun zamandır ) ..