hatırlayabildiklerim şuanlık bunlar.bi çoğu ile şu an msn icq vb. araçları kullanarak görüşüyoruz ama eskisi gibi tadı yok.Unuttuklarım lütfen darılmasın!
hatırlayabildiklerim şuanlık bunlar.bi çoğu ile şu an msn icq vb. araçları kullanarak görüşüyoruz ama eskisi gibi tadı yok.Unuttuklarım lütfen darılmasın!
SiT@r€ Vardı yaa...
Ona ulaşmak için bir sürü yol denedim.Google da bile aradım vallaama yok hiç bi şekilde ulaşamıyorum.Abisi varmış Herhalde sitede ona da pm attım ama tık yokOnunla hala iletişimde olan birileri varsa ve yardımcı olurlarsa bana çok sevinirim
Ya aslında pek de biyere giden yok paylaşımları durduranlar var bana kalırsa arada bazılarını görüyorum alt sayfadaki gecelambası gibi ama yok olmayınca olmuyo
Ya aslında pek de biyere giden yok paylaşımları durduranlar var bana kalırsa arada bazılarını görüyorum alt sayfadaki gecelambası gibi ama yok olmayınca olmuyo
oo gecelambası hoşgeldin pek tanımam ama o kadar kişi hatırlıyo seni bende hoşgeldin diyim. NEYSE ARKDAŞLAR BU MAKOVA DENİLEN KİŞİ ÖLDÜMÜ NEDİR NOLDU BİLEN SÖYLEYEBİLİR Mİ??