eski üyelerimiz

Ñïghtwât©H..
Forum Ustası
Sit@re, gerçi gitmeden önce beni yanlış anladığını sanıyorum. Hala buralarda biryerlerde olduğunu ve mesajımı göreceğini biliyorum.

ccengooo
Forum Kalfası
kimse bizi hatırlamadan geldimya ona şükür yoklugumu aratmadını demekki :D valla sitare,gecelambası dumaduma dum can banlanmış ya üzüldüm bu kadar

matr0x
Forum Ustası
SASE,Nuker,neron,Zuken,Sting,PoYRaZ,kiLLarmy,swain,Vurgun,Genius,June8,burak182,Rasmus23,ebitargem,OuTLaWsys,PheNoMeN,type,xfiles

hatırlayabildiklerim şuanlık bunlar.bi çoğu ile şu an msn icq vb. araçları kullanarak görüşüyoruz ama eskisi gibi tadı yok:(.Unuttuklarım lütfen darılmasın!

hayals
Forum Ustası
Zuken ve Asazi geliyo aklıma..

Bi de Makova dicem ama onu unuttuğumuzu düşünmüyorum. Ruhu şad olsun..

rand898
Forum Ustası
ebitargem.. linux moduydu zamanında :)
şimdi girmiyor hiç..

sit@re.. ne muhabbeti dönmüştü :)
bayan olduğu için karma topluyor diye..

sercan abiyle az mı fifa kapışmıştık hamachiden :)
her seferinde yenerdi beni..

berke abi.. paylaşımcı elit.. trabzonlu genç :)
susuyorsa elbet bir sebebi var..

- Yönetici düzenlemesi: :
inanhuseyin
Forum Ustası
Joker, Gecelambası, Raplem Cellatpapa, Sitare, Alee, Romeo34, Rasmus, Dumadumadum, 1nf@, Akdeniz, Bbberke...

Unuttuklarım da olabilir, Arkadaşlar özledim sizleri...

ZerzavatçI
Forum Kalfası
SiT@r€ Vardı yaa...
Ona ulaşmak için bir sürü yol denedim.Google da bile aradım valla:(:(ama yok hiç bi şekilde ulaşamıyorum.Abisi varmış Herhalde sitede ona da pm attım ama tık yok:(Onunla hala iletişimde olan birileri varsa ve yardımcı olurlarsa bana çok sevinirim:)

gecelambası
Forum Kalfası
HUUU HUUUUU BEN BURDAYIMM YAWW YAA O KADAR ESKIDIKK KI UNUTULANLAR ARASINDA ADIM GECMISS SAOLUN HATIRLIYAN ARKADASLAR KISA ZAMAN SONRA GEYIKTEYIMMM

DarisTaN
Forum Ustası
Sit@re buralarda fakat yok.

Joker : unutmadım ama yok ortalıklarda

Bailameja : kendisi wardomda fakat gizli modda

Rasmus23

lpemre : oda yok artalıkta

crimson
Forum Ustası
paylaşımlardan bildiğim kadarıyla
Sit@re, Rasmus23, junk,cysculptor,Gecelambası,Caldion,Joker,dumadumadum

Ya aslında pek de biyere giden yok paylaşımları durduranlar var bana kalırsa arada bazılarını görüyorum alt sayfadaki gecelambası gibi ama yok olmayınca olmuyo

henry_99
Forum Ustası
paylaşımlardan bildiğim kadarıyla
Sit@re, Rasmus23, junk,cysculptor,Gecelambası,Caldion,Joker

Ya aslında pek de biyere giden yok paylaşımları durduranlar var bana kalırsa arada bazılarını görüyorum alt sayfadaki gecelambası gibi ama yok olmayınca olmuyo
caldion burda nickini mercedes yappmıştı tekrar caldiona döndü sonra

axe
Banned
oo gecelambası hoşgeldin pek tanımam ama o kadar kişi hatırlıyo seni bende hoşgeldin diyim. NEYSE ARKDAŞLAR BU MAKOVA DENİLEN KİŞİ ÖLDÜMÜ NEDİR NOLDU BİLEN SÖYLEYEBİLİR Mİ??

alpi_09
En istikrarlı üye
vay be gerçekten gerçekten hatırlanmak güzel bir duygu olsa gerek...umarım diğer arkadaşlarda bir gün geri döner....