eski üyelerimiz

CODY
Forum Kalfası
Kahvehal, Sercan freestyler sitare, bberke, romeo34 , muratlove, pesimist şimdilik aklıma gelenler

Franticorpse
Forum Ustası
carlos, makova, dejavoodoo. Çoğu samimi olduğum ve ortalarda gözükmeyenle görüşüyorum, onları yazmama gerek yok. :)

Edit: Yazdıklarını okudum da çoğu hala burdalar, aklınızda bulunsun. :)

ESTERGON
Genel Moderator
Bugün aramızda olmayan arkadaşlar hüzün yaratıyor. :(

metatron, Peker, Altunizade, Blackmode, DArtagnan, blu3, xthief, ESTERGON vs.
Nerde diye bir gün sorulacak mı? :confused:

CagLarHan
Forum Ustası
Nhamk vardı birde banlanmıştı yanılmıyorsam .
evet bizimle kavga edip sınırsız almıştı o...biz 3er gün

Joker :Şahin abim forumda özlüyoruz

Raplem : Okanı hala unutamadık

sssnakesss : zamanının Fb-Gs modu :)

!2m3t : o da eski fb-gs modlarından ama mod olduktan sonra ilgisizdi

Akdeniz : Uçtu gittti

Seybat : Ona herkes taraflı bakardı nedense :( ama o tarafsızlığı severdi

Gattuso : şimdi DArtagnan olarak forumda modluk yapsada eski nicki ve eski insanlara sıcak bakışını özlüyorum !

- Yönetici düzenlemesi: :
EfruzBey
Forum Kalfası
Kısa süre sonra beni de eklersiniz :eek::

Ben ekleyeyim şimdiden:EfruzBey.

DumaDumaDum vardı bide Sit@re.

İmkanım olduğunca yine girerim Wardoma.Hayat bi zar gibi,hergün her an tekrardan atılıyor.Hangi sayıya hangi senaryolar yazıldıysa onları yaşıyoruz.Wardom olan yüz gökyüzüne baktığında yine gelirim inşallah.

DumaDumaDum
Forum Kalfası
Selamün Aleyküm

Kulaklarım çınlamış bir zamanlar.. Sebebini bilememişiz..

Buradayız elh.

Hatırlayanlara selam olsun :)

Fixx
Forum Ustası
A_LEE,cysculptor,Starlix,St@re,Lazuri aklıma gelenler veya takma isimlerini haırladıklarım bunlar...

sinekwalesi
Forum Kalfası
Bu gidenler nie gittiler diye düşünmek lazım ve buraya yazılan isimlerden forumda görmek istediklerim şu anda kimler siteye girip çıkıyor bilmiyorum askerdeyik ya :D ama

romeo34 ve canix kardeşlerimi görmek isterim en başta gültepeliyiz yani...

bberke hakkaten elit bir üyeydi...

a_lee de güzel bilgiye sahipti ama gitti.

affetmekyok ben yeni üye olduğum zamanlarda konulsrını çokça okuyordu(k)m sonra ban yedi,

cysculptor, joker, akdeniz, japon, nhamk, muratlove ( programlarını az kullanmamışımdır), çita, blueboy, batgun, curva(12.adam), depresif, sitare, kodadım58, D@RKLORD ve daha fazlası...

Ama yine diyorum bu gidenler nie gittiler diye düşünmek lazım wardom değişti. herşeyi ile değişti. bence wardom kendine bir yol çizmeli genel bir forum olmayı ben wardoma yakıştıramıyorum. önemli olan üye çoğunluğumu..? üye olan bir user var yardım istiyor yardım eden yok çünkü o kadar bilgi sahibi olan yok ve haksızlıklar...

Bakıyorumda ayrılanların çoğu karadenizli
bu gidenler nie gittiler diye düşünmek lazım