eski üyelerimiz

KIZAGAN
Forum Kalfası
the_ozy vardı south park avatarlı. SpeedyDNA, dark_angel (sonrasında kendisine forum açtı yürüdü gitti :) ) xfiles'ı hatırlıyorum...

Son düzenleme:
bvlgari
Daimi Üye
Bu siteye 1999 da ilk üye olduğumda yaşıtlarım gibi cafelerde half life cs oynayan bıyığı çıkmamış ergendim. :) Şimdi bu sabah aynada farkettim ki saçım beyazlama evresinde :(

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Ben en çok eski yönetici @BrieR'i özlüyorum. Neden banlandı, kendi talebiyle mi gitti yoksa birilerine gider mi yaptı, hala muamma.

Çok delikanlı kızdı. Ben erkeğim diye dolaşan çok erkekten daha erkekti.

Selam ahali yine yeniden her yıl girip mesaj bırakıyorum :) Merak ettiğim bir konu var bunu Gila ve özgür yanıtlarsa sevinirim :)

Altunizade(Mahmut) nerde lan bu mahmut? :D Abd ye kaçmadı değil mi :D Son olarak g*tçü Makaveli, Dartagnan, Joker, Arise bu adamlar yaşıyor mu :)

Ayrıca murat abi yada artık kim ilgileniyorsa mehmet benim açtığım konular niye halen sabit ? 3500 ışık yılı geçti coadminlik biteli... S

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Selam ahali yine yeniden her yıl girip mesaj bırakıyorum :) Merak ettiğim bir konu var bunu Gila ve özgür yanıtlarsa sevinirim :)

Altunizade(Mahmut) nerde lan bu mahmut? :D Abd ye kaçmadı değil mi :D Son olarak g*tçü Makaveli, Dartagnan, Joker, Arise bu adamlar yaşıyor mu :)

Ayrıca murat abi yada artık kim ilgileniyorsa mehmet benim açtığım konular niye halen sabit ? 3500 ışık yılı geçti coadminlik biteli... S
Hoş geldin konular sana olan saygı ve sevgimizden duruyor :)

T@M@Y
Forum Ustası
Eski tadı yok, 3-5 kişi siyaset, 1-2 kişide spor bölümünde takılıyor.
davetiye atakda gelsin adamlar.

-JoseJosef
Editor
2008-2010 wardom ruhunu her zaman arıyorum. O ortam tekrar gelecek desinler samimi söylüyorum elimden ne gelirse yaparım.

Ulan her yerden bi hack konusu, her konuda banlanan kişiler, goy goy, tartışma vs her halt gırla vardı. :)