eski üyelerimiz

neronaga
Elit Üye
2008-2010 wardom ruhunu her zaman arıyorum. O ortam tekrar gelecek desinler samimi söylüyorum elimden ne gelirse yaparım.

Ulan her yerden bi hack konusu, her konuda banlanan kişiler, goy goy, tartışma vs her halt gırla vardı. :)
millet mesajı arka sayfaya düşmesin diye silip yeniden yazardı :D.. sürekli akardı aşağıya sayfa :)

Sofist
Forum Ustası
Bir zamanlar ben de buralardaydım. Neredeyse her şey değişmiş hatta "Yusuf abi" hafiften "Yusuf amca" bile olmuş. Eski haraketli günler geride kalmış sanırım forumda,neyse bir de benden selam olsun herkese. :)

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
tam 1 ekim 2007 tarihinde katıldım bu foruma. kullanıcı adım kodmanyagha idi. http://www.wardom.org/members/kodmanyagha.145780/

fakat eski eposta adresime ulaşamadığım için şifremi de yenileyemiyorum ve giriş yapamıyorum. nixarsoft benim yeni açtığım işletmenin adıdır. www.nixarsoft.com web sitemdir. yöneticilerden istirhamım 10 yıllık hesabım olan kodmanyagha'nın eposta adresini kodmanyagha@kodmanyagha.com olarak değiştirmeleridir. böylece yeni şifre alabileceğim ve forumun eski bir üyesi olarak foruma katkıda bulunabileceğim. tabiki nixarsoft hesabımı da kullanıyorum bunu iş ilanları vermek, ticaret yapmak için kullanmaktayım. kodmanyagha hesabımı da sosyal konulara takılmak için kullanacağım. yöneticilere duyrulur...
Tamamdir değiştirdim ;)

trwe
Çırak
Bende eski üyeyim ve çırakta değilim

Doğrusu alındım ve sitenin de iyki üyesiyim....

- Yönetici düzenlemesi: :