eski üyelerimiz

muco_15
Daimi Üye
Benimde 15 yıl olmuş. 15 yaşında üyelik açmışım (muco_15) :) Hey gidi günler...
Japon Hacker diye yazılımcı bir arkadaş vardı hala buralarda mı acaba

badcat19
Çırak
nereden aklıma geldi bilmiyorum öyle bir bakayım dedim titlem bile değişmiş mesajlarım silinmiş neler oldu kim bilir onca yılın ardından tekrar açık görmek mutlu etti beni. Herkese selamlar.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
nereden aklıma geldi bilmiyorum öyle bir bakayım dedim titlem bile değişmiş mesajlarım silinmiş neler oldu kim bilir onca yılın ardından tekrar açık görmek mutlu etti beni. Herkese selamlar.
Site iki kez uzantı değiştirdi. Eski uzantılarda olan mesajlar maalesef kayboldu.

Wardom'un hafıza kartı niteliğinde SÖZ WARDOM'DAN İÇERİ başlıklı bir konu açmak için kolları sıvamış durumdayım.

Umarım ara sıra giren üyelerin de dikkatinden kaçmaz, herkesin katkılarıyla Wardom'a bir anı defteri bırakabiliriz.

alpertunga.
Forum Ustası
Site iki kez uzantı değiştirdi. Eski uzantılarda olan mesajlar maalesef kayboldu.
Bu okadar üzücü ki anlatamam, özel mesaj kutusunda ne mesajlar vardı, hepsi gitmiş. O değilde anlamadığım bişey var, kendi profilimi girince açtığım konu yazdığım mesajlar gözükmüyor, ancak forum içinde ki konular duruyor, o konular mesajlar açık. Burdaki kayıp kaybolan mesajlardan kasıt bu mu

Son düzenleme:
vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
gerçeklerin eninde sonunda ortaya çıkma gibi bir durumu var....

eleman aklınca kurnazlık yapıyor da biz yemiyoruz....

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Vaaay be 15 sene olmuş 15
Vay bee ahh wardom ahh. Seviliyorsun be.
Bu okadar üzücü ki anlatamam, özel mesaj kutusunda ne mesajlar vardı, hepsi gitmiş. O değilde anlamadığım bişey var, kendi profilimi girince açtığım konu yazdığım mesajlar gözükmüyor, ancak forum içinde ki konular duruyor, o konular mesajlar açık. Burdaki kayıp kaybolan mesajlardan kasıt bu mu
İşin teknik kısmını fazlaca bilmem ama güzel konularım kayboldu. KIZIM MELAHAT konusu kayıp mesela. O konuların bir çoğu çocuğum gibi.

Önümüzdeki maçlara bakalım artık :cool: