eski üyelerimiz

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
buraya kısa süre önce mesaj yazıp ardından da bugün banlanmış olan clone hesapla gelmek uyanıklık mı?
Kendini çok akıllı sanan bu şahıs herşeyin farkında olduğumuzu unutuyor.

WHY——->>>>>

Son düzenleme:
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Şahsen bi muhabbetim olmadıgı ama unutuldugunu düşündüğüm isimler , sting , nuke , junk ( görmüyorum uzun zamandır ) ..
uzunca bir zamandır görememek için, uzunca bir zamandır burada bulunmak gerekli sanıyorum.

Şunu hiç bir zaman aklımdan çıkartmadım

Bilgisayarın üç bilinmeyenli denklem olduğu günlerde wardom, anlık aktif üyesi 5000 üzeri olan bir siteydi

Zaman ile bilgisayar dediğimiz şeyin, cep telefonlarımıza kadar girmesiyle birlikte, wardom artık eski dostların buluşup birleştiği, dertleştiği ve hatta ( üstüne basarak söylüyorum ) yardımlaştığı, köy kahvesi tadında bir site haline dönüştü.

Wardom'un hüküm sürdüğü yıllarda fink atan sitelerin tamamen yok olduğunu göz önüne alırsak, biz buralarda aslında wardom'u yaşatırken, diğer yandan da, amacımızın bir siteyi yaşatmaktan çok, dostlardan kopmamak olduğunu algılayabiliyoruz.

Bizler, ömrümüz yettiği sürece.. Ama haftada bir gün, ama haftada üç gün, hep buralardayız.

Belli bir egomuz, amacımız yok.

Amacımız, eski dostlarımızdan kopmamak

Belki ütopik gelebilir ama, dost dediğin nedir ki?

Kaç yaşındasın bilmiyorum

Şöyle çok değil, sadece yarım dakika düşün..

Gerçekten kaç tane dostun var hayatında?

Ben söyleyeyim.

Sosyal hayatımda sadece 3, bilemedin 4 tane dostum var. Başkası yok

Kimsenin yoktur

Oysa wardom'da o kadar dostum var ki..

Başım sıkışsa telefon ile ulaştığım, benden 180 kilometre ötedeki Alpay

Önemli derbi maçlarda ( ya benim bildiğim link işe yaramazsa ne yaparım ) diye düşündüğümde, daha ben kendisinden link istemeden

whatsapp tan link gönderen Vantura

Yaptığım konularda değerli yorumlarını bırakan Alpi

Daha nice sebeplerden dolayı temas ettiğim nice değerli dost ve arkadaşlar..

Yaş 63.

Resim mi koyayım?

Olur, onu da koyayım.

En sol taraftaki açık mavi tişörtlü olan benim

1664829940404.png

Bu zamana kadar sahip olduğum gerçek dostlarımdan ikisi ile bir aradayım

Gerçek dost nedir?

Nasıl edinilir?

Onların gerçek dost oldukları nasıl anlaşılır?

Bunu bilemezsin

Ben, wardom'da 63 yıllık hayatımda edindiğim birkaç gerçek dostumdan kopmamak adına bulunuyorum

Olay budr

alpi_09
En istikrarlı üye
Çok uzun zaman oldu...

Eskiler insanı hüzünlendirir....

Ama bunların içinde bir internet sitesinin olabileceği hiç aklıma gelmezdi...

Mesaj sayım azalsa da hergün girerim vardoma...

Eskisi gibi olmasa da benim için bir alışkalık sanırım...

Ama içim hep acıyor...

Yüzünü hiç görmediğim insanlardan ayrılmak beni üzüyor...

Keşke bir şey olsa da herkes geri gelse ve eski günlere dönsek...

Keşke...

kamuran.
Forum Kalfası
bende kişi değilde warloggeri özledim lise zamanlarımda az kullanmadım insan kendini hacker sanıyordu onu kullanınca asdada :D

kamuran.
Forum Kalfası
Tabi ozamanların wardomu farklıydı buraya girip bir sürü şey öğreniyorduk sql history injection diye birşey vardi ondan sonra middle in the man attack anlatımları vardı bütün okulun internetini blockluyordum ibneliğine şimdi bomboş bi forum sitesi oldu sanki zaten bu türkiyede hiçbirşey iyiye gitmiyor herşey tadı bozuluyor bugun iyi dedigimiz şey yarın yüzde yüz kötü oluyor bizlerde hep eskileri yaad eder oluyoruz dolayısıyla