eski üyelerimiz

NightWhite
Daimi Üye
"Ka"(sweetboy_2) vardi.Cc dagitirdi bizim gibi:)..Illegaltech ne bilen var mi?Bide eskiden dalnette cc kanallarindan olanlar?(ne alaka demeyin oradakilerin cogu wardom'dandi) :)

ysunshine
Forum Ustası
Sargeras-br,,,,Sting,,,,,huseyun,,,,japonhacker(Suk1yen),,,,seybat,,,,,akdeniz,,,,psicopat,,,,,gecelambasi,,,,,carlos,,,,,
lazuri,,,,,zuken,,,,bailameja,,,,,izmet,,,,,a_lee

Simdilik bunlari hatirliyorum..

Leke
Forum Ustası
"Ka"(sweetboy_2) vardi.Cc dagitirdi bizim gibi:)..Illegaltech ne bilen var mi?Bide eskiden dalnette cc kanallarindan olanlar?(ne alaka demeyin oradakilerin cogu wardom'dandi) :)
illegaltech :D Brocker :D Multichat ve ben de az takilmioduk :D illegaltech.org Brocker indi irc server açmıştı sonunda :D Ka da dalnet te ekmek dağıtıyor gibi cc dağıtıyordu sonra Burak vardı Burak BAYSAN hıyar velet hapse girdi son gördüğümde Jeep le tatile gidelim abi dediğini hatırlıyorum Sonra yakalanmış geçmişler olsun

cc cilerin %80 i içeri girdi :D KA başı çektiği için arkasından diğerleride gitti :D

bak bi inter kaldı dışarda o da istisna :D ahahhahh adam bi canada bi japonya derken dünyayı dolaştı. Yakında uzaya da çıkar bu vururum ben bu interi :)