eski üyelerimiz

GreenMaster
Çırak
2014 yılında üye olmuştum, nerden üye oldum bilmiyorum aslında kimseyi tanımıyorum ve burasının ne forumu olduğunu da bilmiyorum :) Sağlıcakla kalın

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
Bu sitede büyük kavgalar yaşanırken, bu kavgaların gölgesinde aslında büyük dostluklar yaşandı, yaşanmakta..
Birtakım insanların site veya sitedeki insanlar ile ilgili sorunu varmış gibi olması, aslında milletçe yaşam kalitemizi, karakterimizi ortaya koyuyor. Malesef bu toplum, bir şeylerden feyz almayı, keyif almayı, yararlanmayı değil, ille de birilerine bir şeyler sokuşturup tantana çıkartmayı, bunu yaptıktan sonra da ( nasıl koydum lafı ama ) demeyi seven, tercih eden, basit düşünceli insanlardan oluşuyor. Tamam, toplumun tamamına mal edilecek sözler değil bunlar ama, genel eğilim bu yönde..

Bir zamanlar kıyasıya dalaştığım Ulubatlı ile oturup kahve içtik, sohbet ettik. Bir çok dostluklar yaşadık.
Bir süredir maalesef Türkiye'deki DEMOKRASİ anlayışının iyice faşizme bağlanmasından dolayı girip bir şeyler yazmıyorum.

Kırk yılda bir girip, ona buna laf sokuşturmayı marifet zanneden dostlara da, şu kadar söylemek istiyorum. Lan büyüyün artık.

Franticorpse
Forum Ustası
Sabahlayıp da Wardom'a uğramamak olmaz dedim,
Tüm arkadaşlara selam olsun...
:cool:

makova... Ruhun şad olsun.

Bir de ustalara saygı duruşu olsun ;) ;
zuken
GallonsOfRubbingAlcohol
MuRaTTK
metatron
the_hazard
babcan
TARIK
c3h3n
TrI-C
тнєвℓα¢к∂єαтн
Edy
kady
SASE
xfiles
matr0x
Leke
dirtyzen
fakirbok
LiEqB
carlos
bvlgari
sssnakesss
PheNoMeN
Vurgun
Emusnica
distorsion
Sting
swain
nuker
neron

ŦĤέмảỲ
Forum Ustası
Baybüke ile muhabbeti döndü, bir mesaj bırakayım dedim. 2000 sonlarında Wardom, MSN ve CS 1.6 serverı, 3-4 sene boyunca pc başından kalkamamamın yegane sebepleriydi. Bu süre içinde çok değerli arkadaşlıklar edindim. Bir çoğuyla zaman içinde kopsak da hepsinin bende yeri ayrıdır.

Kardeşlerim; WhatIveDone, Wolfal1x, ysunshine, eseskartal, henry_99, Marcos, Dartagnan, Phyton, Hydr0gen, CagLarHan, YaraMaZ.
Sitenin efsaneleri; TheBlackDeath, metatron, uygarozdemir, Franticorpse, Nightwatch, bberke, blu3, brknesta, matrai, .Cumhur., Gila, ayyash07, TARIK, dockhanger, Altunizade.

Mutlaka unuttuklarım vardır. Kusura bakmasınlar.

Kontrol
Forum Ustası
Sabahlayıp da Wardom'a uğramamak olmaz dedim,
Tüm arkadaşlara selam olsun...
:cool:

makova... Ruhun şad olsun.

Bir de ustalara saygı duruşu olsun ;) ;
zuken
GallonsOfRubbingAlcohol
MuRaTTK
metatron
the_hazard
babcan
TARIK
c3h3n
TrI-C
тнєвℓα¢к∂єαтн
Edy
kady
SASE
xfiles
matr0x
Leke
dirtyzen
fakirbok
LiEqB
carlos
bvlgari
sssnakesss
PheNoMeN
Vurgun
Emusnica
distorsion
Sting
swain
nuker
neron
Selamlar :)

Yeniden Hortlatayim.. Selam olsun dostlara abilere, kardeslere.. yaslandik.
Uye olali 17 yil gecmis, bayagi yaslandik.. Mesaji goren, goremeyen tum dostlara, abilere ve kardeslere selam!

Son düzenleme:
Joker
Forum Ustası
Ben pek girmiyorum. Ama görüştüğüm bir kaç arkadaş var buradan. Yani gerçek hayatta dostluk ahbaplık kardeşlik ettiğimiz bir kaç arkadaş. Onun dışında siz neler yapıyorsunuz? Eskisi gibi buluşma yapıyor musunuz? Allah keyfinizi bozmasın. Tabi bir kaç arkadaşa baktım burada kariyer yapmış yani şakası bir yana hala paylaşım ve forum kültürü. Tebrik ediyorum.

morko58
Forum Ustası
Şu an 50. sayfadayız ve 2024 yıl'ı Ocak ay'ı, 10 sayfa okuya okuya geriye gittim, 2015 yılı Eylül ay'ına kadar, ve eski o kadar çok kişi halen gelip bir selam yazıp anılarını anlatıyor, en az üye tarihi olanlar bile 10 senelik üyeler. Kısadan söyleyecek olursam; Wardom unutulamaz
Bu siteye üye olmuş, emek vermiş, yazmış, çizmiş her üye bir gün bir yerde bir an da Wardom aklına gelir ve siteye girer. (Tabi biraz uğraşır şifresini unuttuğu için ;););))
10 sene sonra da 20 sene sonra da bu site halen açıksa bu mesajı okuyanlara selam olsun. Artık 2034 mü olur 2044 mü olur belki de ben gelir okurum.:cool: