eski üyelerimiz

interhacker
Daimi Üye
Olm seni unutan mı var sen bizi unuttun :) Nerelerdesin traveler :p
ben ara sira geliyorum, ugruyorum. Elim klayveye gidiyor ve wardom.org yaziyor :) Ama mesaj yazmiyorum.
En son Kanada'dan geldikten sonra askere gittim. Ve su an Japonya'dayim. :) Evlendik filan.

Aslinda sen bakma cc olayi yuzunden cok koseden siyirmistim :) benim Wardom ozel PM i gorseniz su an cogu cc ve paypal sormuslar
zuhahaha :)

- Yönetici düzenlemesi: :
sorma gitti birde mezhep kurdu cw :):) kendi gibi adamları toplamış zikr yapıp pc başına geçiyorlar ahahhahaha

Neyse hoca sohbetine doyum olmuyor pm den msn icq aol ne warsa atta eski günleri bi patlatalım :)

Ben bu gün erken yatayım :)

NightWhite
Daimi Üye
illegaltech :D Brocker :D Multichat ve ben de az takilmioduk :D illegaltech.org Brocker indi irc server açmıştı sonunda :D Ka da dalnet te ekmek dağıtıyor gibi cc dağıtıyordu sonra Burak vardı Burak BAYSAN hıyar velet hapse girdi son gördüğümde Jeep le tatile gidelim abi dediğini hatırlıyorum Sonra yakalanmış geçmişler olsun
Isi bilmeyip bilmislik taslayanlar iceri girdi.Bende hep oralardaydim.Akilli ve mantikli isler yapanlara hicbisey olmadi(or:ben:)). Bu arada Brocker'dan haberin var mi?(nesij,GavurHacI falan:D:))
Msn kullaniyorsan pm atacam,eklersin biraz eskilerden konusuruz:)
Hadi kalin saglicakla :)

TrI-C
Forum Ustası
Arkadaşlar Wardom'da çok unutulan arkadaşlar hala wardomda olupta unutulanlar da var
sizlerde yamışsınız bende hatırladığım kadarı ile yazıcam
Logic,Asazi,PheNoMeN,TrI-C(Ben),Mx-M4st3R ,NARUTO(Pesimist_C3),Rasmus(Ali'aram açık olmasına rağmen unutulcak biri değildi),Nuker,Japon Hacker,S1lv3R,LieQB(Kubi),sting,SASE,kiLLarmy,OuTLaWsys,CandC (az kalsın unutuyodum),TOMY-CJ(hala Görüşürüyorum),Sargeras_BS,Master,happyman561(banlanıp Gitti),greenvolt(banlanıp gitti),cGrBrT,
Hatırladıklarım Bu kadar yazmayı unuttuklarım kusuruma bakmasın

TrancEnergy
Banned
Arkadaşlar Wardom'da çok unutulan arkadaşlar hala wardomda olupta unutulanlar da var
Logic,Asazi,PheNoMeN,TrI-C(Ben),Mx-M4st3R ,NARUTO(Pesimist_C3),Rasmus(Ali'aram açık olmasına rağmen unutulcak biri değildi),Nuker,Japon Hacker,S1lv3R,LieQB(Kubi),sting,SASE,kiLLarmy,OuTLaWsys,CandC (az kalsın unutuyodum),TOMY-CJ(hala Görüşürüyorum),Sargeras_BS,Master,happyman561(banlanıp Gitti),greenvolt(banlanıp gitti),cGrBrT,
yazdıklarının hepsının aynı anda forumda oldugu gunlerı hatırlıyorum ne gunlerdı be

sende nerelerdesın kardesım yoksun pıyasada özlettin hoca olmuyo böle

TrI-C
Forum Ustası
arada bir giriyorum sorma daha listede kimler vardı fakat daha yazamadıklarım var
Bu listede olupta okuyanlar varsa umarım iyilerdir!

brknesta
Banned
ımzanı cok ıyı hatırlıyorum:rolleyes: unutulmadınızkı :cool:

thejordan
Çırak
eskiden goxxip vardı hatırlayan var mı bilmiyorum.
6 numaralı icq hacklemeyi öğretmişti fake mail ile.
hey gidi günler...