Eski Wardom arsivleri

Anarchy
Daimi Üye
adres ver sunu ver bunu ver muhabbetleri irc nin vazgecilmezleri ya bu foruma da tashınmısh pek sıcak bi ortammısh zamanında ben takliodm eskiden de wardom da ama sadece dosya download ediodm foruma uye deildim paso spam mailleri atılır filan mantıgıylan uye olmamıshtım olmiodm da zaten son 1 yıldır bashladm forum olaylarına :)

IF
Daimi Üye
mistik35
Forum Kalfası

bu eleman paso küfür edip mesaj sayısını arttırmıştı di mi ?

jackal
Forum Kalfası
ne adamdı ya aman abı ağzınızı ayrı açın gelmesın yıne :D
en sevmedığım adamdı

IF
Daimi Üye
o ilk üye olduğunda benim mesaj 200 civarıydı
adama sonra bir baktık 800 \' ü geçmişti paso :)) yuh dedim...

JayJay
Banned
öhhömm benimde 3000 küsür mesajım vardı mehmetten sonra en cok yazn 2. adam bendım ustelık 2 nıkle olmama ragmen JayJay +r3dwings
JayJay de 1000 falan r3dwingste 3000 = m3hmetı katlıyorum :)
Çoğuda kavga dovustur ama yararlı dokumanlarımda oldu.Hemde ole fasofiso diil devrim niteliyinde
reklam gibi olmasın 2 mod dovduk 1 kac user yakaladık ama gecti bitti wardom wardomundur birlikberaberlik zamanıdır.Kalabalıklasalım catısmaya baslarız :)

swain
Daimi Üye
beyler daha eskı userlara maıl atılmadı yenı forum gelınce acıldıgını haber verıcez kımler gelıcek bakalım :)

SpeedyDNA
Daimi Üye
öhhömm benimde 3000 küsür mesajım vardı mehmetten sonra en cok yazn 2. adam bendım ustelık 2 nıkle olmama ragmen JayJay +r3dwings
JayJay de 1000 falan r3dwingste 3000 = m3hmetı katlıyorum :)
Çoğuda kavga dovustur ama yararlı dokumanlarımda oldu.Hemde ole fasofiso diil devrim niteliyinde
reklam gibi olmasın 2 mod dovduk 1 kac user yakaladık ama gecti bitti wardom wardomundur birlikberaberlik zamanıdır.Kalabalıklasalım catısmaya baslarız :)
+400 postta benim nickle girmiştin iki nickinde pembe aldigi için sorna benim nick pembe yemisti seninkiler acilmisti forja devam ehuehe