| Eski Wardomdan Esintiler |

EfruzBey
Forum Kalfası
Wardom un 99-2000 yıllarındaki içeriğini buldum da,paylaşmak istedim.Wardom benim vazgeçilmezdi.Görünce internetteki eski mazim aklıma geldi:eek:

2000 li yıllara ait ekran görüntülerini de kayacağım..Bitirene kadar mümkünse yorum yapmayalım ;)

Konunun açılma yeri uygun görülmezse gerekli yere taşır arkadaşlar;)

Biraz Eskilerden Haberler:eek:

Eski Haberler

22/11/1999 20:59
Nihayet sitemize yeni programlari ekledik.Bu programlari yan tarafta bulunan "En Son Eklenenler" bolumunde bulabilirsiniz.
14/11/1999 16:40
Sitemizdeki ziyaretcilerin artmasi yuzunden counterimizi degistirmek zorunda kaldik.Cunku asiri yuklenme yuzunden database sifirlaniyordu.Scriptteki bu sorunu duzeltene kadar sadece toplam ziyaretcileri gorebileceksiniz.
12/11/1999 21:20
Saat 18:57 siralarinda merkez üssü Düzce-Gölyaka olan depremin siddeti 6.5.Butun halkimiza gecmis olsun dileklerimizi iletiyoruz.Ayrica Life MP3 sitesini update ettik.Ziyaret etmek icin tiklayin.
12/11/1999 17:59
Sitemize ekleyecegimiz yeni programlari toparladik.Bu programlarin aciklamalarini yazdiktan sonra siteye ekleyecegim.Alt Siteler bolumunde de gordugunuz gibi bize link veren siteler yerlerini sayfanin basinda aliyor.Sizde bize link verin ve sizde kazanin.Hemen mail atarak bize link verebilirsiniz.
07/11/1999 01:36
Time dergisinin duzenlemis oldugu ankette Mustafa Kemal Ataturk'e oy vermek icin tiklayin.Lutfen yazdiginiz isimin Mustafa Kemal Ataturk olmasina dikkat edin.Mustafa Kemal Atatürk,Atatürk ya da Ataturk yazmayin.Sadece Mustafa Kemal Ataturk yaziniz.Eger hala oy vermediyseniz hemen tiklayin ve oyunuzu verin.Eger bir siteniz varsa lutfen bu yazdiklarimi sizde sitenize ekleyin ve daha onceki gibi bir suru oylari kaybetmeyelim.Oy vermek icin gidilmesi gereken adres: http://cgi.pathfinder.com/time/time100/poc/century.html
06/11/1999 21:14
Domainiz bir kac gun kapali kaldi.Fakat bu sorunu halletik.Ayrica LifeMP3 linkinde bulunan sorunu duzelttim ve AtomAnt Online sayfalarini Alt Siteler bolumune ekledim.
25/10/1999 17:31
Yeni programimiz olan Trojan Cleaner'i deneme icin web sayfamiza ekledik.Su an icin sadece 18 trojani silebiliyor.Fakat kayitlarinda 151 trojan var.Ilerki zamanlarda butun trojanlari temizler hale gelecek.Download etmek icin tiklayin.
Artik yeni programlari eklemeye basladik.Son olarak;Evil Trojan ve Subpass setup'i ekledik.Evil Trojan Dunya'nin ilk ActiveX trojanidir daha ayrintili bilgi icin tiklayin.Subpass setup isimli program ise Subseven serverlarindaki sifreyi degistirir.Download etmek icin tiklayin.
Sitemizi artik tamamiyle bitirdik.Butun linkler calisiyor ve su an icin hic bir sorun yok.Eger bir sorunla karsilasirsaniz bize mail atin.
24/10/1999 21:56
Sitemize son olarak bir Crew programi olan Pop Listener'i ekledik.|MMX|'in yaptigi bi program ile bilgisayarinizde fake pop server calistirarak arkadaslarinizin mail sifrelerini alabilirsiniz.Download etmek icin tiklayin.Daha ayrintili bilgi ve ekran goruntusu icin tiklayin.
23/10/1999 22:54
Sitemizi uzun sureden sonra acabildik.Su an icin eksik olan exploits bolumu ile vote dosyalari.Sitemizdeki yeniliklerden bir de vote.Yani begendiginiz bir programa oy verebiliyorsunuz.Ya da hangi programi kullanacaginiza karar veremediniz.Bu yenilik sayesinde diger ziyaretcilerin daha cok oy verdigi programi kullanabilirsiniz.
22/10/1999 22:04
Cok uzun bir aradan sonra the Warfactory sitesini tekrar aciyoruz.Bu yazinin ne zaman yayinlanacagi belli olmadigi icin siteyi actik diyemiyorum.Sayfamizin kapali kaldigi bu sure icinde oldukca fazla mail ve icq msglari aldik.Hepinizi ilginiz icin cok tesekkur ediyoruz.Ve her zamanki gibi yine 1 numara olacagiz.Devami icin tiklayin.
10/09/1999 05:33
Life MP3 icin hazirladigimiz Active MP3 Listesi hizmete girmistir.Webmasterlar sizde sitenizde bulunan MP3'leri Active List'e ekleyerek sitenize hit kazandirin.Active Liste ulasmak icin tiklayin.Eger bir MP3 siteniz varsa sitenizde bulunan MP3'leri eklemek icin tiklayin.
10/09/1999 05:33
Sayfalarimizi artik rahatca gezebilirsiniz.Hic bir sorun kalmadi.
10/09/1999 04:55
Sayfa su anda aciklanamayacak bir sebepden dolayi down idi.Simdi duzelttik.Size iyi gezinmeler.Bu sebep daha sonra aciklanacaktir :))
10/09/1999 00:00
Siteye bazi yeni programlar ekledim.Bunlari En Son Eklenenler bolumunden gorebilirsiniz.Ayrica *+*+*+*A*T*H*0 diye bir bolum actik.Bu bolumdeki programlar ile hassas modemlerin baglantilarini koparabilirsiniz.*+*+*+*A*T*H*0 bolume girmek icin tiklayin.Bizimle link takasi yapmak isteyen webmasterlar gunluk hitiniz en az 500 ise bize mail atin.Onemli NOT:Burada ki *+*+* *A**T*H*0* yazan yerde ki ***larin olmadigini biliyorum fakat yazamiyorum.Daha sonra sebebini anlatirim :)
09/09/1999 19:51
Alttaki haberi dun yayinlayacaktik ama malesef lifemp3.com domaininde olan bir sorun yuzunden acamadik.MP3 sayfasi bir kac gun icin wardom.org/mp3 adresinden yayinlayacagiz.Ziyaret etmek icin tiklayin.
08/09/1999 23:55
2 gunluk aradan sonra bomba gibi bir update yaptik ve tam 283 evet evet tam 283 adet Turkce MP3'u kendi serverimiza upload ettik.Hic bir kirik link yok ve MP3'ler sanatcilara gore ayrildi.Eski adi Life MP3 olan siteyi the Warfactory'nin webmaster i |MMX| uzerine alarak Life MP3 Powered olarak yeni bir dizayn ile hazirladi.Ziyaret etmek icin tiklayin.
06/09/1999 20:54
Trojan Horses bolumune Doly Trojan'in 1.6 surumunu ekledim.Tabi herzaman ki gibi ekran goruntusu ve aciklamasi ile.Iste the Warfactory'nin farki bu.Eger Doly Trojan 1.6'yi hemen download etmek isterseniz tiklayin.Eger sizinde sayfamiza eklememizi istediginiz bir programiniz varsa ya da elinizde bizde olmayan bir program olursa webmaster@trsearch.com adresine programin oldugu sayfayi ya da elinizde ki programi gonderebilirsiniz.
06/09/1999 00:20
Kendini webmaster sanan,baskalarinin sitelerinde ki programlara direkt link veren,bununla kalmayip program aciklamalarini hic degistirmeye gerek gormeyen ve download butonunu bile degistirmeden hatta hatta download butonun ismini bile degistirmeyen :) ****** & ****** adli kisiler lutfen bizim serverimizda ki programlara link vermeyin.Zaten kendi serverimizdan yapilan downloadlar yuzunden bandwith sorunu cekiyoruz bir de sizin sayfanizi cekemeyiz.Lutfen biz sizi uyarmadan o linkleri kaldirin ve kendi programlarinizi upload edin.
05/09/1999 03:25
Sitemiz her gecen gun buyuyor.Son olarak Unix bolumunude bitirdik.Menulerden istediginiz Unix programlari bolumunu secebilirsiniz.Tam 13 bolumluk bir arsiv.
04/09/1999 18:13
Siteye phreaking bolumunu ekledim.Bu bolumde Genereal Phreaking Tools,Cell Phone Tools,Pager Tools ve Wardialers programlarini bulabileceksiniz.
04/09/1999 04:24
Services bolumune mailing list ekledim.Katilmak icin menuleri ya da burayi kullanabilirsiniz.Ayrica 08/99 tarihinde eklenen programlari da arsive attim.
04/09/1999 01:32
Nihayet iki gunluk aradan sonra update yapabildik.Servisler bolumune de actik.Ilk olarak bir Top List kurduk.Diger toplistler gibi sizi SOMURMEYECEGINDEN emin olabilirsiniz.TOP LIST'imizi ziyaret etmek icin tiklayin.Siteniz varsa hemen ekleyin.
02/09/1999 00:46
Birkac gun icinde phreaking ve linux programlarini ekleyecegim.Ayrica Siteye "Servisler" diye bir bolum daha acacagiz.
31/08/1999 03:01
tWC Port Scanner programini ekledim.|MMX|'in yaptigi bu port scanner buldugu acik portlara flood yapabilme ozelligine sahip.Ayrintili bilgi icin tiklayin.Yok ben hemen download etmek istiyorum diyorsaniz buraya tiklayin.
30/08/1999 22:51
CGI Scanner programinin ikinci surumunu bitirdik.Daha ayrintili bilgi icin tiklayin.Isterseniz hemen download edebilirsiniz.
30/08/1999 20:27
Butun ulusumuzun 30 Agustos Zafer Bayramini deprem nedeniyle ne kadar uzuntulu olsakta kutluyoruz.Ayrica sayfalarimiza yeni bolumler ekledim.Bunlar CGI Scanners ve Exe Joiners.Bir kac gun icinde kendi yazdigimiz hacking dokumanlarini ekleyecegim.
29/08/1999 19:10
Sayfalarimizi iki dilde yaptigimiz icin bir giris sayfasi yapmistim fakat bu ana sayfaya gelmeyi zorlastirdigi icin ustteki resime Ingilizce sayfanin linkini ekledim.Ingilizce sayfaya girdiginizde ise Turkce sayfanin linkini bulacaksiniz.Ayrica eski haberleride arsive attim.
29/08/1999 01:43
Sitemizin Ingilizce cevirimini de nihayet bitirebildik.Giris sayfasinda ki "Sizin Siteniz" yazan bolume sitenizi eklettirmek icin bana mail atabilirsiniz.Ayrica bazi kimselerin bu giris sayfalarindan hoslanmadiklarini biliyorum fakat o bolume sadece dil secimini ekledim.Isterseniz bu sayfayi bookmarkiniza ekleyerek(CTRL+D'ye basarak bir sayfayi bookmarkiniza ekleyebilirsiniz) the Warfactory sayfalarina daha cabuk ulasabilirsiniz.
28/08/1999 02:05
Daha onceden ustte gordugunuz imagelerin yerinde bulunan banneri kaldirip en kaliteli top listlerin linklerini koydum.Bu linklerde en iyi hacking,cracking,warez ve adult sitelerini bulabilirsiniz.
27/08/1999 02:23
Yeni bir site linki daha ekledim.Hospitable Online adindaki bu sitede Hosptable'in yaptigi programlari,kendi sesinden soyledigi o muhtesem sarkilari,hacking,cracking,delphi,ufolar hakkinda bilgileri bulabilirsiniz.Ziyaret etmek icin tiklayin.

- Yönetici düzenlemesi: :
EfruzBey
Forum Kalfası
27/08/1999 01:59
Turkiye'nin en iyi beles adult sitelerinden biri olan Kudurdum Online ile kardes site olduk.Hemen ziyaret edin.
27/08/1999 00:19
Sonunda butun uploadlari bitirdim.Sitede eksik bir bolum dosya,vs olursa lutfen bana mail atin.Upload yaparken bazi dosyalar gitmemis olabilir.
23/08/1999 19:28
Siteye Password Crackers bolumunu ekledim.Ayrica bazi bolumlere de yeni programlar ekledim.En son eklenenler bolumunden bu programlari gorebilirsiniz.
23/08/1999 16:27
En sonunda saglam bir hosting bulduk.Siteyi cok yakinda upload edecegim.
20/08/1999 21:18
Bazi bilmemne cocuklari tarafindan sitemiz hosting firmasina sikayet edilip kapattirilmistir.Bu haberin ne zaman yayinlanacagi belli olmadigi icin size su anki hosting firmamizi soyleyemiyoruz.Accountumuzun kapanmasi sonucu bazi data lari kaybettik.Yeni sitemizi bir warezhosting i altinda acacagiz ve bir daha kapanma sorunu olmayacak.Fakat sizinde bize yardim etmeniz gerekecektir :)Nasil mi olacak?Tabi ki sponsorlarimiza tiklayarak.Sitemizi actigimiz zaman yazilim arsivimizi yaklasik iki katina cikaracagiz.
17/08/1999 04:32
Site icin yeni programlar toplamaya basladik.Bir kac gun icinde onlari da ekleyecegim.
17/08/1999 04:32
Saat 03:02 siralarinda merkez ussu Izmit Adapazari olan 6.8 siddetinde bir deprem yasandi.Hepimize gecmis olsun.
17/08/1999 03:02
Sayfanin gec yuklenmesinden dolayi html dosyasinda gereksiz code lari kaldirmak icin degisiklik yaptim ve sayfanin boyutu 34Kb'a kadar dustu.
16/08/1999 22:48
Help Desk bolumumuze de actik.Buradan bize ulasmaniz daha kolaylasacaktir.Help desk ile ilgili daha fazla bilgi ve yardim icin tiklayin.Help Desk'te ki kisilerin online olup olmadiklarini bu sayfada sag tarafta gorebilirsiniz.07/1999 tarihide eklenen programlari ayri bir sayfaya tasidim.07/1999 arsivi icin tiklayin.Ayrica ARA buttonunda olan sorunu hallettim.Simdi rahatca arama yapabilirsiniz.
16/08/1999 02:46
Encryption bolumunu de bitirdik.Turkiye'nin en buyuk hacking sitesi olma yolunda hizla ilerliyoruz.
16/08/1999 01:31
Teleon Decoders bolumunu actim.TeleOn'u cozmek icin gerekli olan programlari Turkce aciklamalari ve ekran goruntuleri ile bulabilirsiniz.
16/08/1999 01:05
Credit Carding bolumunde ki Credit Master 4 programinin linkini duzelttim.Tam 90 download olmus :)
15/08/1999 19:58
Webmaster'iniz tatilden dondu :)Daha onceden yayinlanmis olan haberleri.Eski haberler bolumune ekledim.Bize top listlerde oy vermeye devam ederseniz daha cok program ekleyecegiz.Sitenin acilisinda cikan popup u kapattiysaniz buradan tekrar acabilirsiniz.
10/08/1999 14:06
Sitemiz gunluk ortalama 600 hite yukseldi :).Hepinizi teþekkurler ama birde en alttaki Bize Oy Verin yazan bolumden Top Listlerde bize oy verirseniz sizler icin daha fazla program toparlayacagiz.Bu arada webmasteriniz(yani ben :))Çeþme'ye gidiyor tatil yapacak :)Geldigimde Help Desk'i acacagim ve sizinle bire bir irtibat kuracagiz.Bu help desk real time olacak.Bizimle irtibat kurabilmek icin ICQ programini almaniz gerekiyor.Ayrica Schoolbus trojanlarinda olan sorun halledildi.Upload yapmayi unutmusum :).Trojans bolumunden alabilirsiniz.
09/08/1999 22:49
Crews Programs bolumunu actim.Buradan bizim yaptigimiz programlari alabilirsiniz.Su anda CGI Scanner ve Truva Ati 1.2 var.
09/08/1999 21:46
Sitemize gosterdiginiz buyuk ilgiden dolayi tesekkur ediyoruz.Yeni programlar ekledim.Sag taraftaki menuden bunlari gorebilirsiniz.Credit Carding bolumunude duzelttim.
09/08/1999 03:38
Nihayet siteyi acabildim.Ayrica Turkish Search adiyla yeni bir arama motoru kurduk.Buraya tiklayarak Turkish Search'e gidebilirsiniz.Siteniz varsa eklemeyi unutmayin :)
06/08/1999 02:40
Buyuk bir exploit bolumu actik.450 tane exploit hepsi kendi serverimizda ve OS(Isletim Sistemi)'lara gore ayrildi.Ayrica site ici bir arama motoru hazirladik.Istediginiz her hangi bir seyi arayabilirsiniz.Program,exploit,dokuman,bilgi vs...Arama yardimi icin tiklayin.
22/07/1999 22:15
Trojan bolumunu nihayet bitirdim tam 65 trojan aciklamali ve ekran goruntusu ile.Ayrica Needed Files bolumunu de hazirlamaya basladim.
22/07/1999 17:26
Turkiye'nin en buyuk trojan arsivini yaptik.Butun trojanlar aciklamali ve ekran goruntusu ile.
20/07/1999 23:02
Hypermart'ta ki sitemiz illegal icerik tasidigi icin kapanmis.Ipnalara tesekkuru bir borc biliyoruz :))
17/07/1999 03:40
Hacking arsivindeki bolum sayisi 25'e cikti.Turkiye'nin en buyuk arsivi olacak.Bir kac gun icinde Linux bolumunu de acacagim.
16/07/1999 01:09
Yeni bolumler ekledim bunlar;Credit Carding ve Spoofers.Ayrica kendime yeni bir mouse aldim :))Oldukca guzel ve ergonomik.Dandik mousedan kurtuldum :))
10/07/1999 01:31
Sitenin yeni tasarimini yapiyoruz.Yeni programlar ekleniyor.Ayrica bir download counter eklendi.Bununla siteden en cok hangi programin alindigini ogrenebileceksiniz.

the WarFactory Sitesinin daha onceki haber arsivi bolumu.

|03-07-99| |02:11|
Baris Man篠Online acildi.Bu sitede 150 tane Baris Manco MP3'u 300 tane resim hayat hikayesi,televizyonlarda cikan Baris Manco programlari.Ziyaret etmek icin tiklayin.Ayrica Quakeee arkadasimizda bos durmadi ve sizin icin CINE5 Decoders bolumu acti.
|29-06-99| |22:23|
? Baris Man篠i穮 hazirladigimiz sayfalar cok yakinda http://www.manco-online.com/ adresinde.Zeki Muren icin hazirladigimiz sayfalara karsi olan buyuk ilginiz bizi cok sevindirdi.Eger sayfasini yapmamizi istediginiz bir sanatci olursa bize mail atin.
|26-06-99| |15:42|
? Zeki Muren icin hazirladigimiz sayfalarimizi buradan ziyaret edebilirsiniz.Buyuk bir cogunlugu bitti.
|24-06-99| |02:20|
? Ingilizce Crew sayfalarimizi bitirdik.http://http://www.zekimuren.net/ adresinde Zeki Muren icin bir sayfa yapiyoruz.500 adet Celebrity resmi eklendi.
|10-06-99| |19:01|
? Buyuk bir update geliyor:)Uzerinde calis tigimiz iki tane program var.Cok yakinda burada bulacaksiniz.Sitemiz icin Ingilizce bir sayfa yapiyoruz.E gavurlar da yaralansil degil mi :)Turk'un gucunu gorsunler :)
|01-06-99| |04:04|
? Sitemizi yeni bir hesaba gecirdik.Eski hesabi MP3 sayfasi yapacagiz.Siteyi tasima sirasinda sayfamizi update edemedik.Gore Gallery'de tam upload edilememisti.Fakat bugun onlari da hallettim.Yeni bir Web Board ve Mailing List kurduk.
? |30-05-99| |05:35|
?Saat 05:35 sizler icin calisiyoruz.Onunuzde guzel bir pazar gunu var ve the WarFactory her zaman oldugu gibi her gun update oluyor ICQ Servers linkini duzelttim.14 tane yeni Turkce adult hikaye ekledim.Gore Gallery diye bir bolum actik.Burada morg,trafik kazalari,naziler,katiller,vucutlarini kesen insanlarin resimlerini bulacaksiniz.708 adet resim 20 farkli kategoride.Dunyanin en buyuk arsivi.Eh artik bende gonul rahatligiyla uyuyabilirim.Tabii upload bittikten sonra 15mb :(.Ayrica ATV'de ust uste 4. Zeki Muren parcasi caliyor :)HAYIRDIR!
|29-05-99| |18:16|
? Nihayet Truva'yi upload edebildim hehe.Sitenizin Sizin Siteniz yazan yerde olmasini istiyorsaniz mail atin.
|29-05-99| |14:13|
? Saat 16:00 siralarinda Truva v1.2 hazir olacak.
|28-05-99| |21:29|
? Trojanimizin BETA Versionu(1.2b)cikti.ICQ Servers ve Crew bolumu acildi.Yeni programlarimizi Crew bolumunden alabilir ve projelerimizi ogrenebilirsiniz.
|28-05-99| |02:58|
? Sayfalarin gec yuklenmesi nedeniyle yeni bir dizayn daha yaptik.Bu sefer grafiksiz sadece text ten olusuyor ve kisa surede yuklenir.
|06-05-99| |00:19|
? Adult bolumune 173 adet Thumbnailed resim eklendi.Hepsi kendi serverimizda.Turkiye de boylesi var mi :)
|01-05-99| |20:10|
? Bazi bolumler disinda siteyi bitirdim.Bir kac gun icinde butun bolumler tamamlanktir.
|19-04-99| |23:44|
? Sayfanin ana dizaynini yeni bitirdim ve dili Turkce yaptik.Ingilizce sayfalar cok yakinda.Bu arada Webmaster degisti :)

EfruzBey
Forum Kalfası
Bar? Abi,biz seni unutmadýk,unutmayacaðýz ve de unutturmayacaðýz...

Barýþ Manço'nun Hayat Hikayesi
Barþý Manço'nun Resimleri
Barýþ Manço'nun Albüm Kapaklarý
Manço Online.Com 'a Teþekkür ederiz.

19/02/2000 18:23
Uzun bir aradan sonra siteyi update ettim.Tam 39 adet yeni program ekledim.En son eklenenler bolumunde yeni eklenen programlarin hangi bolumlerde oldugu yaziyor.Program sayisi fazla oldugu icin tek tek hepsini yazamadik.Siteye Multi Programs adinda yeni bir bolum ekledim.Ayrica Trojans bolumu disindaki butun kirik linkleri duzelttim.Butun linkler tek tek kontrol edildi.
04/02/2000 04:42
Siteyi uzun zamandir update edemiyorum.Cok yogun islerim vardi ve onlari bitirme asamasina geldim.Ik, üç gunluk bir tatilden sonra siteye yeni programlar ekleyecegim.Sitemizdeki download edilemeyen programlarin buyuk bir kismini kaldirdim.Daha sonra onlari ekleyecegim.Programlarin download edemesinin sebebi 23/01/2000 17:28 tarihli haberde yaziyor :)
23/01/2000 17:28
Nihayet siteyi tekrar acabildik.Kapali kaldigimiz sure icinde hitimiz gunluk 2000'in altina dusmedi ve bizde size MP3'leri vererek siteden eliniz bos cikmamanizi sagladik.Siteye malesef yeni programlar ekleyemedim.Aksine,bazi programlari hdd im de ki bir sorun yuzunden kaybettim ve tekrar siteye upload edemedim.Bu yuzden unix bolumu kapandi.Yukleyemediginiz bir program oldugu zaman bize mail atarsaniz,linkini hemen duzeltecegiz.
13/12/1999 18:23
Siteye sekiz adet yeni program daha ekledim.Yan taraftaki En Son Eklenenler bolumunden bunlari alabilirsiniz.Bu programlarla ilgili daha ayrintili bilgi icin Search bolumunden programin adini aratmaniz yeterli olacaktir.Ayrica sitenin tasarimini yenilemeyi dusunuyorum.Onumuzdeki gunlerde yeni bir dizayn ile karsilasirsaniz sasirmayin :).Artik yan tarafta bulunan menulerin yaninda (Y) yazisini gorurseniz o bolum son bir hafta icinde update edilmis demektir.Boylece sizin yeni bolumleri daha kolay bulmanizi saglayabilecegim.
10/12/1999 16:30
Butun Muslumanlarin Ramazan Ayi'ni en ictek dileklermizle kutlariz.Sitemizi tekrar baska bir hostinge tasidik.Ayrica dosyalarimizi Vcd.Wardom.Org sayfasinin webmasteri tarafindan wardom.org icin acilan hesaba tasidik.Ayrica Vcd.Wardom.Org adresinde cok buyuk bir Video CD arsivi bulabilirsiniz.Sitemize 6 tane daha yeni program ekledim.Sag tarafta bulunan En Son Eklenenler bolumunden download edebilirsiniz.Programla ilgili daha ayrintili bilgi icin programin bulundugu bolume bakin.Mesela Ip Sp00fer 5.1 programini Spoofers bolumunden bulabilirsiniz.Bulamadiniz diyelim.Hemen arama bolumumuze gecip oradan programin adini yazarak o programin bulundugu sayfamizin linkini bulabilirsiniz.Sitemizi bu ay MAX dergisinde internet bolumune eklemisler.Kendilerine tesekkur ediyorum.Fakat yaptigimiz logo yu begenmemisler :).Yine de tesekkurler.

EfruzBey
Forum Kalfası
Birazda Screenshotlar...

Capslaer 99-2000 yılların ait. 7-8 yıl öncesi yani :)

Üsttekiler daha eski :)

Galiba Wardom Temmuz 1999 da açılmış:rolleyes:

Makaveli
Forum Ustası
Wardom'un İlk Üyelerinden Biri Olarak Gözlerim Yaşardı Saol!:eek: .
2000li Yıllarda Şu Liseli Videoları Ve Mp3 Bölümü Çok Renkliydi

onrt48
Forum Ustası
15/08/1999 19:58
Webmaster'iniz tatilden dondu :)

Günlük gibi.Webmaster'a bak..:)
O yıllar unutulmaz :)Ana sayfa o yıllardaki gibi olsun.:p

JaS33N
Elit Üye
Wardomu çok geç tanımışım forum nedir internet nedir wardomdan öğrendim keşke daha önce tanıma fırsatım olsaymış niyseki zararın neresinden dönersek kardır...
Sağol WARDOM.ORG

korn
Forum Kalfası
Ahh eski wardom keşke ilk duyduğumda üye olsaydım üye numaram baya düşük olacaktı :)
Tabi arada kapanıp açılmış ama olsun askerlikten dolayı ilk duyduğumda üye olamamıştım...

MirzaBey
Elit Üye
Emeğine sağlık Can kardeşim EfruzBey
Wardomla sayende tanıştım ve artık vazgeçilmezlerimden oldu

Çok güzel bir konu hazırlamışsın ve epeyce bir uğraşmışsın
Nostalji için teşekkürler...

"EfruzBey isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor."