Bugune kadar hiç +18 konu acmamıstım bir açayım dedim :D :D :D İyi seyirler
Sherlock_ Forum Ustası 16 Mayıs 2007 #1 Bugune kadar hiç +18 konu acmamıstım bir açayım dedim İyi seyirler
CSergeant Forum Ustası 16 Mayıs 2007 #4 şu en sondakiler... Üstünden çekilmek yerine, neden orda kalıp tuhaf hareketler sergiliyorlar? ilginç hakikaten hoşuna gidiyor bazısının
şu en sondakiler... Üstünden çekilmek yerine, neden orda kalıp tuhaf hareketler sergiliyorlar? ilginç hakikaten hoşuna gidiyor bazısının
Buraxy Çırak 16 Mayıs 2007 #5 Bence bunlar Gerçeğe yansıtmıyor Ekipten birileri olabilir ve ya özel tutulmuş birileridir
S2MuRG Forum Kalfası 16 Mayıs 2007 #6 zaten görünmedik çok kısa bir mesafe var, onada palyanço yardımcı oluyo ))
Simon Adebisi Forum Ustası 16 Mayıs 2007 #7 zaten hepside kısacık etek giymiş aşağıdan vantilatörle hava vermeye gerek yok
bezginn Elit Üye 16 Mayıs 2007 #9 Kamerayı gören herkes neden yavşıyo acaba? İnsanın K*çının kameraya alınıp milyonlarca kişiye izletilmesi bu kadar komik midir?
Kamerayı gören herkes neden yavşıyo acaba? İnsanın K*çının kameraya alınıp milyonlarca kişiye izletilmesi bu kadar komik midir?
Hydr0gen Forum Kalfası 16 Mayıs 2007 #10 mrtdl demiş ki: Kamerayı gören herkes neden yavşıyo acaba? İnsanın K*çının kameraya alınıp milyonlarca kişiye izletilmesi bu kadar komik midir? Hepsini görmek için tıklayın... dedik ya onLarda bunu istio işte sende eline bi kamera al yap böle bişi daha ii anlarsın
mrtdl demiş ki: Kamerayı gören herkes neden yavşıyo acaba? İnsanın K*çının kameraya alınıp milyonlarca kişiye izletilmesi bu kadar komik midir? Hepsini görmek için tıklayın... dedik ya onLarda bunu istio işte sende eline bi kamera al yap böle bişi daha ii anlarsın
WaRRiorMt Forum Kalfası 16 Mayıs 2007 #13 türkiye de olsa adamı asarlar valla güzel etek altıydı yani emeğine sağlık
Sherlock_ Forum Ustası 16 Mayıs 2007 #14 Buraxy demiş ki: Bence bunlar Gerçeğe yansıtmıyor Ekipten birileri olabilir ve ya özel tutulmuş birileridir Hepsini görmek için tıklayın... olabilir dikkat ettiniz mi bilmem ama kadınların hepsinde genelde tanga denilen iç çamaşırı giysisi var (yalnış anlamayın sakın kemo gitti de oralara dikkat etti gibi birşey aklınıza gelmesin ben ilk seyrettiğimde fark ettim ) yorumlarınız için teşekkürler...
Buraxy demiş ki: Bence bunlar Gerçeğe yansıtmıyor Ekipten birileri olabilir ve ya özel tutulmuş birileridir Hepsini görmek için tıklayın... olabilir dikkat ettiniz mi bilmem ama kadınların hepsinde genelde tanga denilen iç çamaşırı giysisi var (yalnış anlamayın sakın kemo gitti de oralara dikkat etti gibi birşey aklınıza gelmesin ben ilk seyrettiğimde fark ettim ) yorumlarınız için teşekkürler...
Bor@n Forum Kalfası 17 Mayıs 2007 #15 ya benimde fark ettiğim bişe var hep aynı yer hep mini etekli bayanlar bence bu kamera şakası değil normal bir çekim bilinçli
ya benimde fark ettiğim bişe var hep aynı yer hep mini etekli bayanlar bence bu kamera şakası değil normal bir çekim bilinçli
h0rm0n Forum Kalfası 17 Mayıs 2007 #17 Bencede mankenleri toplamışlar çekmişler kamera şakası die.Resme bakan herkesmi güzel olur.
Sherlock_ Forum Ustası 17 Mayıs 2007 #18 Kemalist24 demiş ki: olabilir dikkat ettiniz mi bilmem ama kadınların hepsinde genelde tanga denilen iç çamaşırı giysisi var (yalnış anlamayın sakın kemo gitti de oralara dikkat etti gibi birşey aklınıza gelmesin ben ilk seyrettiğimde fark ettim ) yorumlarınız için teşekkürler... Hepsini görmek için tıklayın... dediğim gibi işte var bir iş
Kemalist24 demiş ki: olabilir dikkat ettiniz mi bilmem ama kadınların hepsinde genelde tanga denilen iç çamaşırı giysisi var (yalnış anlamayın sakın kemo gitti de oralara dikkat etti gibi birşey aklınıza gelmesin ben ilk seyrettiğimde fark ettim ) yorumlarınız için teşekkürler... Hepsini görmek için tıklayın... dediğim gibi işte var bir iş