Forum ustası Forum Kalfası 26 Mayıs 2020 #2 Gayet güzel 90 lı yıllarımı hatırlattı bana, bizim öyle bir lüksümüz yok, uzak yakın çalışmaya devam. Çalış çalış nereyekadar bende bilmiyorum
Gayet güzel 90 lı yıllarımı hatırlattı bana, bizim öyle bir lüksümüz yok, uzak yakın çalışmaya devam. Çalış çalış nereyekadar bende bilmiyorum
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 17 Eylül 2020 #6 Sebnemy35 demiş ki: Fotoğraflar uçmuş siteye yükleyin silinmiyor. Hepsini görmek için tıklayın... dediğini yaptık
Sebnemy35 demiş ki: Fotoğraflar uçmuş siteye yükleyin silinmiyor. Hepsini görmek için tıklayın... dediğini yaptık
nurallahordu Forum Kalfası 19 Eylül 2020 #7 alpay29 demiş ki: dediğini yaptık Hepsini görmek için tıklayın... Güzel bir arşiv oldu.
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 26 Mayıs 2022 #9 Ne0 demiş ki: Maşalalh ama devam mı genelde sıkılır insanlar? Hepsini görmek için tıklayın... devam devam biraz önce çok güneş alıyor diye gölgelendirme yaptım resimler tazedir...
Ne0 demiş ki: Maşalalh ama devam mı genelde sıkılır insanlar? Hepsini görmek için tıklayın... devam devam biraz önce çok güneş alıyor diye gölgelendirme yaptım resimler tazedir...
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 26 Mayıs 2022 #10 Yok artık.. Hacı.. Sen buna ev mi diyorsun? Bu bildiğin beş dönüm tarla
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 26 Mayıs 2022 #11 3x10 bir alan olan bu .. 5 dönüm derken ah keşkem...
davlf1 Çırak 19 Eylül 2022 #12 Sebnemy35 demiş ki: Fotoğraflar uçmuş siteye yükleyin silinmiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Erenler mi alıp götürdü o halde?
Sebnemy35 demiş ki: Fotoğraflar uçmuş siteye yükleyin silinmiyor. Hepsini görmek için tıklayın... Erenler mi alıp götürdü o halde?