Everest Ultimate Programı İle Driver İstemi

s3z3rhs
Forum Ustası
Arkadaşlar driver isteklerinizi eğer marka ve modeli tam olarak bilmiyorsanız everest ultimate programı ile rapor oluşturarak ekte gönderiniz.

Programı buradan indirebilirsiniz. Uygar arkadaşımıza teşekkürler

Raporu ister sadece seçtiğiniz donanıma göre isterseniz tüm donanıma göre belirleyebilirsiniz ben tüm donanımı anlattım

ve çıkan dosyayı ek olarak gönderin

uluvardar.
Forum Ustası
dün geceyarısı başladım formata ve xp kuruluma, ana kart, ses, ekran, ethernet ilk kurduklarım oldu sonra ekran kartını takıp kurdum. en son sky star 2 tv karıdnı taktım ve kurmak istedim. kilitlendi bilgisayar, diğer denemelerimde de aynısı oldu. sonra Essential NetTools programını kurayım dedim tv kartı olmayıınca. ama her setup ta aynı sorunu yaşadım. maxtor ata hdd vardı daha önce onda bu sorunları yaşamamıştım. şimdi 2 tane sata hdd var sorunu bunlarmı yapıyor anlamadım.

s3z3rhs
Forum Ustası
sorunun sata disklerden kaynaklandığını sanmıyorum verdiği hatayı gönderebilirmisin

uluvardar.
Forum Ustası
sorunun sata disklerden kaynaklandığını sanmıyorum verdiği hatayı gönderebilirmisin
hata verse keşke. ne kurmaya çalışsam kitleniyor, anca reset ile kurtulabiliyorum durumdan. yenetici olarak bile çalıştırsam setup ı aynı sorunu yaşıyorum. bu aralar taşınma işim var, taşınınca ilk iş ata diski takıp tekrar kurmak olacak. anakartın sürücülerini yüklerken bile yaşadım sorunu ama bir kaç kezden sonra oldu bir şekilde. tv kartı için 5 deneme yaptım ama olmadı.

sırf bu sorun yüzünden windows 7 kurdum. win 7 de bilgisayar bileşenlerindeki hatayı verdiğ ve kuruluma devam etmediğini okumuştum. ama onda da hata vermedi hiç, virüs programını kurarken kitlendi :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Makaveli
Forum Ustası
hata verse keşke. ne kurmaya çalışsam kitleniyor, anca reset ile kurtulabiliyorum durumdan. yenetici olarak bile çalıştırsam setup ı aynı sorunu yaşıyorum. bu aralar taşınma işim var, taşınınca ilk iş ata diski takıp tekrar kurmak olacak. anakartın sürücülerini yüklerken bile yaşadım sorunu ama bir kaç kezden sonra oldu bir şekilde. tv kartı için 5 deneme yaptım ama olmadı.

sırf bu sorun yüzünden windows 7 kurdum. win 7 de bilgisayar bileşenlerindeki hatayı verdiğ ve kuruluma devam etmediğini okumuştum. ama onda da hata vermedi hiç, virüs programını kurarken kitlendi :)
Anakartında bir problem var gibi gözüküyor.

Makaveli
Forum Ustası
valla o kadar sıkıldımki masaüstü ve laptoptan, elden çıakrtacağım zaten. ama masaüstünün düzgün çalışması lazım önce.
bu arada sana da arkadaşımın laptopunu yollayacağım. pm atarım.
Sıkma canını bende çok uğraşıyorum artık fına geldi pazarda limon satıcam yakında.

s3z3rhs
Forum Ustası
anakartının sata sürücülerini bana yolla sana bi xp vereyim onu kur ve onunla dene birazdan bi ftp server kurar atarım eğer acele edebilirsen

uluvardar.
Forum Ustası
anakartının sata sürücülerini bana yolla sana bi xp vereyim onu kur ve onunla dene birazdan bi ftp server kurar atarım eğer acele edebilirsen
işteyim şimdi, öğle yemeği içinde spariş verdim birazdan gelir. ayrıca taşınma olayından dolay kurulu değil artık ve kolilerde parçalar. ama anakartın sürücülerini ayrıca yüklemedim, sata lı xp cd.nden kurdum. bizim şirketin bilgi işlemcisi verdi onuda.

djmavi
Forum Kalfası
Hocam Rapor ekte bi yardımcı olursanız.

[ Diğer aygıtlar / USB Device ]

Aygıt Özellikleri:
Sürücü Tanımı USB Device
Donanım Kimliği USB\Vid_0d8c&Pid_5200&Rev_0100
Konum Bilgisi USB Device

Sorun asus anakartta değlmiş pardon internal card reader i görmemiş??? sp2 olduğu halde görmemiş ?

k_ertekin
Daimi Üye
Ekran Kartımın Driverını Bulamıyorum Modeli Şu

SiS Mirage 3 Graphics 6.14.10.3850

Xp İçin Driverını İnternetten Bulup Yollıyabilirseniz Çok Makbule Geçer.

Buyrun Report Dosyasınıda Koyayım..

Report.htm Ektedir Ama Ben Ayrı Bir Link Daha Veriyim Ne Olur Ne Olmaz :)

http://s2.dosya.tc/Report.rar.html

beatbox
Daimi Üye
Selamlar abi;

Ben bilgisayara 64 bit xp yukledim. Ama ekran kartinin driveri 32 bit'i destekliyor. 64 bit'i destekleyeni bulamadim. Yardim edebilirsen sevinirim abi.

Ekran kartini modeli:

VGA-Sapphire Ati Radeon HD3850 1 Gb 256 bit. 64 bit xp icin olacak abi. Ben bulamadim.

Tesekkurler.

Gerek kalmadi beyler driver'i buldum. Ilginize tesekkurler.:):)

NameRevenge
Daimi Üye
öncelikle hepinize selam hayırlı olsun güzel bir çalışma sevgili arkadaşlarım şimdi ben pc nin cdlerin hepsini kaybettim ekran kartım Sapphire Radeon HD 2400 Pro ama dxdiag dan baktığımda ati radeon hd 2400 pro yazıyor diye onu indirdim ama malesef pc kendine ara ara res atıyor sanırım bundan kaynaklanıyor ayrıcda kullandığım xp den dolayı Sapphire'nin sitesinden drive indircekdim fakat 32-64 bit yazıyor fazla anlamadığım için siz değerli arkadaşlarımı rahatsız ediyorum sizden isteğim rapora bakarak pc min özelliklerini yazarsanız özellikle ram destek ram alcamda ayrıca bütün her şeyin dirvelerini istiyorum sizlere şimdiden çok çok teşekkür ederim.

Not:Biliyorum sizleri uğraştırcak ama lütfen yardımcı olun