EvetEvettEvetttEvettttEvetttttEve ttttt

gorkem
Forum Ustası
yukarda anlatılanların hemen hemen hepsi anayasa değiştirmeden de yapılabilecek şeylerdir...hatta bazıları hali hazırda anayasada olan şeylerdir..engellilerin devlet çalışma hakları gibi:)...varmı bundan haberi olan tayyipçi aranızda?doldurulmayan engelli kontenjanının ne olduğunu neden yapılmadığını?

ama yeni anayasada görünce sanki bu şimdiki anayasada güvenceye alınmamış gibi aman ne modern ne özgürlükçü diye atladınız dimi:)

ha elbetteki dünyadan bi haber wardomdakiler dahil tüm tayyipçiler yıllardır bu yolda mücadele veren insanların hepsini ahlaksız, dinsiz imansız ilan ettikleri, için, bu konular çok yeni, çok farklı geliyor onlara...

10 senedir türbanda türban diye yırtınan hükümet insanlar fişleniyor bunumu değiştirsek demek için neyi bekliyordu?

bir hükümet bu zamana kadar bunları gerçekleştirmeyip, şimdi anayasayı değiştirme ayağına gündeme getiriyorsa bu konuları, olaydaki tek dert AKPnin mutlak egemenliğini yargıyıda içine alacak şekilde değiştirmek istemesidir...

ben hayır diycem anayasaya..

ama bizim millette ince düşüncenin i'si, vatandaşlığın v'si olmadığı için %100 evet çıkacak sandıktan bunada eminim...

toplumlar hak ettikleri gibi yönetilirler..bu AKP bize az bile..daha beterini hak ediyoruz..gidin basın EVET'i...milletçe alışkınız nasılsa semer vurulmaya....

prometheus@
Forum Ustası
o senin görüşün tek verilebilecek maddeler var diyorsun fakat diğerlerini neden cekemiyorsun senin gibi düşünenlerin havasınamı gitsin bu maddeler öyle yok benim dediğim olacak zihniyet hükümet kafasına göre takılıp bu maddeleri cıkarmamış kusura bakma o zaman yargıtay iptal etseymiş.
Anayasa değişikliğinin ülkede demokrasiyi arttıracağına inananların şu komik haline bakın.

Sabahtan akşama kadar milli irade nutukları atarlar ama maddelerin tek tek oylanmasına geldi mi yan çiziyorlar. Sebep? Millet onu istiyorum bunu istemiyorum diyemeyecek mi?

Diyemeyecek tabi. Hükümetcikleri ne istemişse o olacak!

BedliS
Forum Ustası
Anayasa değişikliğinin ülkede demokrasiyi arttıracağına inananların şu komik haline bakın.

Sabahtan akşama kadar milli irade nutukları atarlar ama maddelerin tek tek oylanmasına geldi mi yan çiziyorlar. Sebep? Millet onu istiyorum bunu istemiyorum diyemeyecek mi?

Diyemeyecek tabi. Hükümetcikleri ne istemişse o olacak!
güzel fikir sitede bunu yapmak lazım :)

Sofist
Forum Ustası
Ee bu işler böyledir seçim vakti "dokunulmazlıkları kaldıracağım" der görevde bulunduğu 2 dönemde hiç bir bok yemezler.
Sonra yeni seçim yaklaşır yeni propagandalar,yeni yalanlar...
"Evet" alıştık bunlara.

BedliS
Forum Ustası
Vatana ihanet eden vatanı satanları yargı önüne çıkmasını engelleyen ,birilerinin tekelinde ki yargıya ben kendimi emanet etmekten korkarken , yargıyı tekeline alanlardan kurtarmaya çalışan hükumet nasıl güvensin....

n3d3n
Forum Ustası
Vatana ihanet eden vatanı satanları yargı önüne çıkmasını engelleyen ,birilerinin tekelinde ki yargıya ben kendimi emanet etmekten korkarken , yargıyı tekeline alanlardan kurtarmaya çalışan hükumet nasıl güvensin....
bedlis söylermisin bu güvenilmeyen yargıya her kesimden insanı özellikle askerleri yargılatırken

bu yargılanma sırasında doğru yanlış her şey manşet manşet yayınlanıyorken

bu davaların savcısıyken

bu darbecilerin en başındaki adamı gizli görüşmeler sonucu yapmadım dedirtip ellemezken

yasal olmayan dinlemelerin ayyuka çıktığı hatta bakanın konuşmayın diyecek kadar lakayt bir tavır takınması

deniz fenerine yayın yasağı getirilmesi

dokunulmazlıklar kalksın derken birilerine dokunulmazlık tahsis edilmesini

ben anlayamıyorum sen anladığını anlatırmısın lütfen.

aykan67
Banned
bedlis söylermisin bu güvenilmeyen yargıya her kesimden insanı özellikle askerleri yargılatırken

bu yargılanma sırasında doğru yanlış her şey manşet manşet yayınlanıyorken

bu davaların savcısıyken

bu darbecilerin en başındaki adamı gizli görüşmeler sonucu yapmadım dedirtip ellemezken

yasal olmayan dinlemelerin ayyuka çıktığı hatta bakanın konuşmayın diyecek kadar lakayt bir tavır takınması

deniz fenerine yayın yasağı getirilmesi

dokunulmazlıklar kalksın derken birilerine dokunulmazlık tahsis edilmesini

ben anlayamıyorum sen anladığını anlatırmısın lütfen.
aaa olurmu hatta Zahit Akman vardı Almanya tutuklama kararı falan almıştı bizimkiler gezdiriyordu nerelerde onlar :)
Ya istese hükümet adam gibi bişi yapmak istese 8senede ülkeyi adam yerine getirirdi .Bknz Putin
Adam halki için çalışıyor
bizimkiler cebi için

Bunlarda koymuş bi anayasaya evet anca evet evet başka bir şey yok
Madem o kadar delikanlı bu hükümet dokunulmazlıkları kaldırsa ya?
Yermi?