BiLeMeN051
Banned
ehehehe YAKINDA BIZIDE SATACAKLAR EVET EVET EVET puhaha
kim kimi satacak akp hazırlamış olduğu referanduma evet diyenlermi?ehehehe YAKINDA BIZIDE SATACAKLAR EVET EVET EVET puhaha
hheeheheevlilik teklifi alan gelin adayı konusu mu açılmış dedim anasını satiiim.. bu kadar iştahlı evet'leri görünce
keh keh keh
bu linki sana armağan ediyorum
http://say.expressivo.com/penlsXdv
:beta1::death::yinyang:
Anayasa değişikliğinin ülkede demokrasiyi arttıracağına inananların şu komik haline bakın.o senin görüşün tek verilebilecek maddeler var diyorsun fakat diğerlerini neden cekemiyorsun senin gibi düşünenlerin havasınamı gitsin bu maddeler öyle yok benim dediğim olacak zihniyet hükümet kafasına göre takılıp bu maddeleri cıkarmamış kusura bakma o zaman yargıtay iptal etseymiş.
güzel fikir sitede bunu yapmak lazımAnayasa değişikliğinin ülkede demokrasiyi arttıracağına inananların şu komik haline bakın.
Sabahtan akşama kadar milli irade nutukları atarlar ama maddelerin tek tek oylanmasına geldi mi yan çiziyorlar. Sebep? Millet onu istiyorum bunu istemiyorum diyemeyecek mi?
Diyemeyecek tabi. Hükümetcikleri ne istemişse o olacak!
Hayırcıların Sembolü olan bu işaret wardom'da çoğu şeyin önünü açmıştır..İyi ki varsınız..
bedlis söylermisin bu güvenilmeyen yargıya her kesimden insanı özellikle askerleri yargılatırkenVatana ihanet eden vatanı satanları yargı önüne çıkmasını engelleyen ,birilerinin tekelinde ki yargıya ben kendimi emanet etmekten korkarken , yargıyı tekeline alanlardan kurtarmaya çalışan hükumet nasıl güvensin....
aaa olurmu hatta Zahit Akman vardı Almanya tutuklama kararı falan almıştı bizimkiler gezdiriyordu nerelerde onlarbedlis söylermisin bu güvenilmeyen yargıya her kesimden insanı özellikle askerleri yargılatırken
bu yargılanma sırasında doğru yanlış her şey manşet manşet yayınlanıyorken
bu davaların savcısıyken
bu darbecilerin en başındaki adamı gizli görüşmeler sonucu yapmadım dedirtip ellemezken
yasal olmayan dinlemelerin ayyuka çıktığı hatta bakanın konuşmayın diyecek kadar lakayt bir tavır takınması
deniz fenerine yayın yasağı getirilmesi
dokunulmazlıklar kalksın derken birilerine dokunulmazlık tahsis edilmesini
ben anlayamıyorum sen anladığını anlatırmısın lütfen.