BedliS
Forum Ustası
12 eylül de işkencehanelerde tecavüze uğradı insanlar.
Tecavüze alışanlar Hayır diyecekler
Hadi tecavüzseverler buyrun bir dahi aşk ile sizde hayır deyin.
Farklı bir yaklaşım hehehe güzel oturmuş
ben senin en zayıf noktanın bu olduğunu biliyorum.sen evet de ben gene bildiğimi okuyacağım evet evet''-Dezavantajlı kesimler olan; kadınlarımız, çocuklarımız, özürlülerimiz, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimleri ve gazilerimizin, her alanda avantajlı olmaları için..
tinerci kardeş sen çekmeye devam et asıl duygu istismarıyla yargıyı hacklayacağım evet evet-Çocuk istismarının önüne geçilmesi için..
gözaltından sonra basıyoruz imzayı ne olduğunu bilmeden ama sorabileceğiz polis amca ne imzalattın bi bakacağız abooooov neleri yapmışız evet evet-Kişisel verilerin ancak kanunlarla öngörülen hallerde veya kişilerin açık rızası ile işlenebilmesi için..
bundan sonra sadece mit fişleyebilecek evet eveeeet-'Fişleme'nin tarihe karışması için..
deniz baykal sende evet de evet eveeeeetİnsanların kendileriyle ilgili kaydedilen bilgilere rahatlıkla ulaşmasına, yanlışsa düzeltebilmesine, rahatsız ediciyse ortadan kaldırılmasına imkan sağlamak için..
vatandaş senin pasaport dahi çıkaracak paran olmasa bile sanal yasa çıkarıyoruz eveeeeeeeet-Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesi için..
iyisiyle kötüsüyle hak arayabildiğiniz mahkemelerede dinamit sıkacağız nanayı yedin eveeeeeeet-İdarenin her türlü iş ve eyleminden dolayı haksızlığa uğrayan,uygunsuz bir muamele ile karşılaşan vatandaşların, mahkemeler dışında şikayetlerini iletebilecekleri bir Kamu Denetçiliği Kurumu'nun kurulması için...
çıkardığımız en komik yasa buuuu bütün açılacak davalar otomatikman zamanaşımından düşecek sen genede eveeeeeeeet-12 Eylül darbesini yapan darbecilerin ve onların yardımcılarının hesap vereblue"ilmelerine imkan hazırlamak için..
ordudan atılan şeriatçı bölücü yobaz arkadaş en fazla çekimser olabildik ama gözün aydın evet de eveeeeet-Yüksek Askeri Şura kararlarıyla ordudan atılan insanların mahkemelerde haklarını arayabilmeleri için..
mahkemede neymişki herşeyi ben bilirim ben söylerim kral benim o kaddar eveeeeeeet-Mahkemelerin 'yerindelik denetimi' yapamayacağı için.
ben senin en zayıf noktanın bu olduğunu biliyorum.sen evet de ben gene bildiğimi okuyacağım evet evet''-Dezavantajlı kesimler olan; kadınlarımız, çocuklarımız, özürlülerimiz, yaşlılarımız, şehitlerimizin dul ve yetimleri ve gazilerimizin, her alanda avantajlı olmaları için..
tinerci kardeş sen çekmeye devam et asıl duygu istismarıyla yargıyı hacklayacağım evet evet-Çocuk istismarının önüne geçilmesi için..
gözaltından sonra basıyoruz imzayı ne olduğunu bilmeden ama sorabileceğiz polis amca ne imzalattın bi bakacağız abooooov neleri yapmışız evet evet-Kişisel verilerin ancak kanunlarla öngörülen hallerde veya kişilerin açık rızası ile işlenebilmesi için..
bundan sonra sadece mit fişleyebilecek evet eveeeet-'Fişleme'nin tarihe karışması için..
deniz baykal sende evet de evet eveeeeetİnsanların kendileriyle ilgili kaydedilen bilgilere rahatlıkla ulaşmasına, yanlışsa düzeltebilmesine, rahatsız ediciyse ortadan kaldırılmasına imkan sağlamak için..
vatandaş senin pasaport dahi çıkaracak paran olmasa bile sanal yasa çıkarıyoruz eveeeeeeeet-Yurt dışına çıkış özgürlüğünün genişletilmesi için..
iyisiyle kötüsüyle hak arayabildiğiniz mahkemelerede dinamit sıkacağız nanayı yedin eveeeeeeet-İdarenin her türlü iş ve eyleminden dolayı haksızlığa uğrayan,uygunsuz bir muamele ile karşılaşan vatandaşların, mahkemeler dışında şikayetlerini iletebilecekleri bir Kamu Denetçiliği Kurumu'nun kurulması için...
çıkardığımız en komik yasa buuuu bütün açılacak davalar otomatikman zamanaşımından düşecek sen genede-12 Eylül darbesini yapan darbecilerin ve onların yardımcılarının hesap verebilmelerine imkan hazırlamak için.
bu yasayı evetleyin ömrümüz yeterse mahkemeleri toptan kaldırıp rahatlayacağız yav evet evet evettttt-Mahkemelerin kendisini halkın iradesiyle seçilen hükümetlerin yerine koyamaması için.
diye kandırıyoruz seni bi eveti bas zamklayıp oturduğumuz koltuklarda gevrek gevrek güleceğiz hemde yüksek sesle kahkahayla evet deyin ulen eveeeeeet-Yargı bağımsızlığını güçlendirmeye ve yargı tarafsızlığını sağlamak için..
kozmik odayada girdik bi mok olmadı vatandaş sen eveti bas gör hanyayı konyayı evet eveeeeeeeet-Askeri mahkemelerin görev alanının, asker kişiler tarafından işlenen askeri suçlar ile bunların asker kişiler aleyhine veya askerlik hizmet ve görevleriyle ilgili olarak işledikleri suçlarla sınırlandırılması için...
terör örgütleri bayram sizindir eveeeeeeet-Sivillerin askeri mahkemelerde yargılanmasına son vermek için..
bu mahkemelerde çok oluyor canııımonlarada hakim atayalım hemde yandaşından sakın hayır deme eveeeeeeet de eveeeeeet-Askeri mahkemelerde de mahkemelerin bağımsızlığı ve hakim teminatını sağlamak için..
çağdan sapmaya çalıştık tek engel aym olmazki bilader yahu bunada deyiver bi evet eveeeeet-Anayasa Mahkemesinin yapısını tıpkı gelişmiş ülkelerdeki gibi çağdaş ve geniş katılımlı bir şekle dönüştürmek için...
dosyaları öyle bir şişirelimki biz aradan kaynayacağız eveeeeeet-Vatandaşlarımızın Anayasa Mahkemesine bireysel başvuruda bulunma hakları için.
eğer akpartide biraz zevk varsa seni yatağa atmak gibi bir düşüncesinin olduğunu zannetmiyorum.daha özgür
daha demokratik
daha çok dinlenmelere maruz kalıp, ( NEDEN DİNLENİYORUZ ) dediğinizde,
= dinlenmek istemiyorsanız konuşmayın kardeşim = diyen faşizan zihniyetlere maruz kalmamak için,
daha çok soyulmamak için,
daha çok özgürlüklerimize müdahale edilmemesi için
EVET demeye hazırız
ama akp nin niyeti bellidir..
yeşil pancurlu ev vaadiyle hepimizi yatağa atmak
ben,
yatağa dünden girmeye razı olmayanlardanım....
süperdineğer akpartide biraz zevk varsa seni yatağa atmak gibi bir düşüncesinin olduğunu zannetmiyorum.
zaten öyle bir düşünceleri varsa ben evet dememeğer akpartide biraz zevk varsa seni yatağa atmak gibi bir düşüncesinin olduğunu zannetmiyorum.
aynen bende inadına evetHayırcılardan Akp nin yaptığı her işe karşıyım herşeye hayır gibi cevaplar geldiği için buna karşılık hiçbir açıklamaya gerek duymadan sırf Akp yapıyor diye evet deme hakkını kendimde buluyorum
Evlilikteki Evet nasıl hayırlı ise Anayasa değişikliğine EVET demekte o derece hayırlı olacak ...hehehh.Bende evlilik konusu sandım. Bir ortak noktası var yine de EVET diyenler sabah birşeyleri eksilmiş olarak kalkarlar
Evlilikteki Evet nasıl hayırlı ise Anayasa değişikliğine EVET demekte o derece hayırlı olacak ...