Facebook en sık profil ziyaret edeni bulma programsız

Cw-Destek
Cool Çırak
Bunun için facebook oturumu açmanız ve tarayıcınıza sağ tıklayıp "Sayfa kaynağını görüntüle"ye tıklamanız yeterli. Açılan sayfada "OrderedFriendsList" kelimesini aratın ve bu kelimenin hemen altında yer alan rakamları (10/15 hane) http://www.facebook.com/xxxxxxx şeklinde yazın. İlk baştaki sizi en çok ziyaret edendir.Kendi buluşumdur Emege saygı .
Resimli anlatım :

- Yönetici düzenlemesi: :
@rsiz
Forum Kalfası
Eline sağlık +k hakettin.Bu çıkan kişiler o gün en çok ziyaret edenmi o kısmı nasıl

Cw-Destek
Cool Çırak
Altta yazan 15 haneli profiline en cok giren kişiler bi kızla konusuyosanız eger profilinize bakıyomu bakmıyomu bugun sabahtan facede eski mesajları geri almak için uğrasıyodum baya zamanımı verdim sonunda ulaştım dikkatimi çekti bu kod bnim en cok profilime girenler genelde eski sevgililerim cıkıyo Onaylandı .:)

@rsiz
Forum Kalfası
Altta yazan 15 haneli profiline en cok giren kişiler bi kızla konusuyosanız eger profilinize bakıyomu bakmıyomu bugun sabahtan facede eski mesajları geri almak için uğrasıyodum baya zamanımı verdim sonunda ulaştım dikkatimi çekti bu kod bnim en cok profilime girenler genelde eski sevgililerim cıkıyo Onaylandı .:)

İlk kişi görünmüyo neden acaba o kendi profilimizmi.Bizim ziyaret ettiklerimizmi yoksa bizi ziyaret edenlermi ?

@rsiz
Forum Kalfası
Ya bence bizim ziyaret ettimiz adamlardır.Yada wardomdaki gibi en son ziyaret eden 15 kişi olabilir karmaşık bi durum :D

Cw-Destek
Cool Çırak
Beyler sizin profilinize en çok giren kişiler tamamen dogru benim profilime genelde eski manitalar cıkıyo hep 2 3 ark daha denedi :)

@rsiz
Forum Kalfası
Beyler sizin profilinize en çok giren kişiler tamamen dogru benim profilime genelde eski manitalar cıkıyo hep 2 3 ark daha denedi :)

Sen onlarınkini ziyaret ediyo olmuyasın :D şaka bi yana bu günlük degişen bişeymi yoksa en çok giren kişilermi orasını bulabildinmi _?

sıralı arkadaş listesi demek..yoksa sıraya göre arkadaşları göstermesin ? :)

Yok kank arkadaş listesi olsa diger arkadaşlarımda çıkardı .Ziyaret edenlerin isimleride sıralı degil ziyaret sıklıgına göre sıralanmış

- Yönetici düzenlemesi: :
hknky
Çırak
Hayalleri yıkmak istemem ama chat listesindeki isimlerin sıralı listesi. Deneyin görün...

Chat listesinde kimler varsa bu listede onlar çıkıyor yani...