Facebook kullanıcıları ÖNEMLİ

denizkilic
Forum Ustası
Arkadaşlar

benim kuzenin girdiği fotoğraf yarışmasında beğenisi çok az..

yardımlarınız çok önemli..

wardomdaki arkadaşlar beğenirler ben hallederim dedim ama bilmiyorum..

15 saniyenizi ayırıp şu fotoyu beğenirseniz çok sevinirim..
profilinizde de paylaşmanızı rica edecem ama bu konuda ısrarcı değilim :)

ayıp etmiş olmayayım kimseye..

Fotoğrafa aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz..

NOT : Bazı arkadaşlar bana oy verdikten sonra 7 Numaradaki güzel hatuna da oyveriyor.. Lütfen bunu yapmayın.. Tamam birden fazla oy verme hakkınız var.. Ama kızı bana iyice rakip çıkartacaksınız..!!!

BURDAN

- Yönetici düzenlemesi: :
denizkilic
Forum Ustası
Beğendik bakalım, umarım etkili olur.
çok sağol dostum vala.. çok makbule geçti gerçekten..

Tamamdır abi,onlıne arkadaslarada anlık copy paste ricada bulundum,

başarılar :)

kardeşim mükemmelsin. ne kadar kişi beğenirse o kadar iyi çok sağol vala..

inşalllah wardomdaki arkdaşlardan 200 kişi beğenir de ilk sıraya geçeriz şu an 3. sıradayız galiba..
1. kişiye 130 beğeni uzaktayız :)

w_q_x_91
Forum Kalfası
likelo sitesinde bağlantılar fotolar beğeniliyor 100-150 beğenı geliyor ama sonradan farkettım sayfada yukluymus foto. Site sadece sizin kendı bağlantılarınızı beğeniyor forumda verilmisti zaten bende ordan biliyorum..

bu arada beğeni baya dusukmuş :) 250 beğenı alan bırını gordum orda benim diğer fake hesapları sokayım bakalım devreye :D

Sniperss
Forum Ustası
Bende facebook kullanmıyorum ama Deniz bey hatırına fake bir hesap ile begendim :)

- Yönetici düzenlemesi: :
denizkilic
Forum Ustası
çok sağol düşünceli kardeşim benim...

likelo sitesinde bağlantılar fotolar beğeniliyor 100-150 beğenı geliyor ama sonradan farkettım sayfada yukluymus foto. Site sadece sizin kendı bağlantılarınızı beğeniyor forumda verilmisti zaten bende ordan biliyorum..

bu arada beğeni baya dusukmuş :) 250 beğenı alan bırını gordum orda benim diğer fake hesapları sokayım bakalım devreye :D
beğenimiz çok düşük gerçekten..

o yüzden arkdaşlara yazdım zaten. :) vala ne kadar katkınız olursa o kadar sevinirim.

100lerce beğeni lazım şu an. :)

ne kadar beğenirsen o kadar iyi benim için kardeşim.. :)