Facebookta Avrupa ikincisiyiz

*
Banned
Facebook'un dünyada 58 milyon kullanıcısının bulunduğu açıklandı. Facebook İş Geliştirme Direktörü Dan Rose, Avrupa'da en çok sayıda kullanıcısının İngiltere'de olduğunu, İngiltere'nin ardından Türkiye'nin geldiğini belirtti. Rose, Türkiye'deki kullanıcı sayısının 2.1 milyona ulaştığını kaydetti.

Dan Rose, Le Figaro gazetesi ile yaptığı söyleşide Facebook'un dört yıl önce yaratıldığını, Eylül 2006'da tüm dünyaya açıldığını belirterek bunun sonucunda üye sayısının 10 milyondan 58 milyona çıktığını anlattı.

Kullanıcılarının yüzde 28'inin Avrupa'da yüzde 38'inin ABD'de bulunduğunu kaydeden Rose, Avrupa ile ilgili olarak "7.7 milyon üye ile İngiltere en büyük ağ, onu 2.1 milyon ile Türkiye izliyor. Fransa'da ise, 1.1 milyon kullanıcı var" dedi.

Her gün 250 bin yeni üye sağladıklarını ifade eden Rose, üyelerin yüzde 50'nin her gün siteye girdiklerini belirtti. Rose, "2008 yılı, çeşitli Avrupa versiyonlarının lanse edilmesi ile bizim uluslararasılaştığımız yıl olacak" şeklinde konuştu.

ALıntıdır...

- Yönetici düzenlemesi: :
carlito08
En Agresif Üye
herşeyin b.kunu çıkarmada da dünya birincisiyiz.
merak etmeyin , bunda da birinci oluruz. bizde bu öküz halk olduğu sürece...

ayyash07
Forum Ustası
Katılıyorum sana...

Facebook'ta dünya 2.siyiz.

Dış borçlarda kaçıncıyız bilemiyorum.

Aynı zamanda bilimsel araştırmalarda da dünyada kaçıncı olduğumuz bilemiyorum. Eğitim kalitesinde... Sağlık hizmetlerinde kaçıncıyız bilemiyorum... Sanırım listeye bile dahil edilemiyoruz. Facebook'ta 2. olmuşuz ya, yeter o :)

carlito08
En Agresif Üye
yavaş takıLaLım biraz ;) o senin yakıstırmasını yaptıgın haLktan yiyorsun ekmegini aşını bunu unutmamaq gereq :)
ben kendi ekmeğimi kendim üretiyorum. tandırım var:D
Halkı ülke içinde yaşayan insanları oluşturur.Sende o insanlardansın.Kaç kişi tanıdında bu genellemeyi yapabiliyorsun? Kaç milyon insan tanıdın? Bu ülkede 70 milyon insan yasıyor.Çok gereksiz bir yorum.Ben şahsen özür dilemeni bekliyorum.:mad:
bekle... ama dilemem.
knight online çıktı , 2 sene sonra türkler bütün serverleri doldurunca oyunun tadı kaçtı...
yonja açıldı , millet kendi fan kulübünü kuracak kadar egoist oldu, oranın da tadı kaçtı...
her türlü internet organizasyonunun içine etmekte üstümüze yoktur. bu yüzden özür dilemem . önümde nereden baksan 10 milyon örnek olduğu için, bu konuda haklıyım.

- Yönetici düzenlemesi: :
RMNTC_boy
Banned
Halkı ülke içinde yaşayan insanları oluşturur.Sende o insanlardansın.Kaç kişi tanıdında bu genellemeyi yapabiliyorsun? Kaç milyon insan tanıdın? Bu ülkede 70 milyon insan yasıyor.Çok gereksiz bir yorum.Ben şahsen özür dilemeni bekliyorum.:mad:

Makaveli
Forum Ustası
ben kendi ekmeğimi kendim üretiyorum. tandırım var:D

bekle... ama dilemem.
knight online çıktı , 2 sene sonra türkler bütün serverleri doldurunca oyunun tadı kaçtı...
yonja açıldı , millet kendi fan kulübünü kuracak kadar egoist oldu, oranın da tadı kaçtı...
her türlü internet organizasyonunun içine etmekte üstümüze yoktur. bu yüzden özür dilemem . önümde nereden baksan 10 milyon örnek olduğu için, bu konuda haklıyım.

Sana Bu Noktada Katılacağım Bende Zamanında Web İşi Yaparken Sponsorlardan
Çok Çekmiştim!.