Facebookta Avrupa ikincisiyiz

.::Lord42::.
Daimi Üye
herşeyin b.kunu çıkarmada da dünya birincisiyiz.
merak etmeyin , bunda da birinci oluruz. bizde bu öküz halk olduğu sürece...
Öküz ne demek ya Türkler öküz diyorsunda senin milletin ne? Türk değil mi eğer Türksen sende bu genellemene girersin biz üstümüze alınmıyoruz Demişşsin ki knight a geldiler işin tadını kaçırdılar demek ki serverlerde sende vardın ve katılan Türklerden biride sendin o zaman. Bence önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır ! Tartışma açmak istemiyorum ama kullandığın sözler çok ayıp !

Evet biraz yeni olan şeye merakımız var ama ingilizlere bak o zaman 7.7 milyon kişi bizim 3 katımızdan fazla

Şunu sakın unutma

''Ne Mutlu Türküm Diyene''

∞WoLfaL1x∞
Forum Ustası
Öküz ne demek ya Türkler öküz diyorsunda senin milletin ne? Türk değil mi eğer Türksen sende bu genellemene girersin biz üstümüze alınmıyoruz Demişşsin ki knight a geldiler işin tadını kaçırdılar demek ki serverlerde sende vardın ve katılan Türklerden biride sendin o zaman. Bence önce iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır ! Tartışma açmak istemiyorum ama kullandığın sözler çok ayıp !

Evet biraz yeni olan şeye merakımız var ama ingilizlere bak o zaman 7.7 milyon kişi bizim 3 katımızdan fazla

Şunu sakın unutma

''Ne Mutlu Türküm Diyene''

niye üstüne alınıyorsunki ?

Kendini öküz kısımın içinde göreceğine diğer bölümde görsene ....
Yeni olan şeye gereğinden fazla...
işin b*kunu çıkarmadan bırakmıyoruz !

ha bide ;
En ufak tartışmada İstiklal Marşı,Gençliğe Hitabe,Atamızın Sözleri...
sözün bittiği yerde bunlar devreye giriyor herhalde.... ;)

Daimi Üye
niye üstüne alınıyorsunki ?

Kendini öküz kısımın içinde göreceğine diğer bölümde görsene ....
Yeni olan şeye gereğinden fazla...
işin b*kunu çıkarmadan bırakmıyoruz !

ha bide ;
En ufak tartışmada İstiklal Marşı,Gençliğe Hitabe,Atamızın Sözleri...
sözün bittiği yerde bunlar devreye giriyor herhalde.... ;)
İlla tartışmayalım diyoruz ama açıyorsunuz yani yukarıda okumadın herhalde üstümüze alınmıyoruz dedim iyi oku kişi kendine yakıştırabildiğini üstüne alınmaz başkasına söyler sizde kendi üstünüze alınmayıp Dünyanın en şerefli milletine yakıştırmaya çalışıyorsunuz madem öküz diyorsunuz siz devam edin olmaya ben ve türk milleti öküz değildir olanlar kendi geviş getirmesine baksın

Atanın sözleri diyorsun ama hiçbirini biliyormusun acaba birinde Türk milletini kötüleyen kelime var mı acaba? hep en ahlaklı en iyi millet diye bahseder ulu önder Türkler'den !

Herkesten kullandığım sözlerden dolayı çok özür dilerim ama kendi milletine her fırsatta hakaret etmeyi görev sayan insanlardan nefret ediyorum :mad:

- Yönetici düzenlemesi: :
carlito08
En Agresif Üye
benim bildiğim , laf kulakla duyulur , beyinle anlaşılır...
başka organları iletişim ağına sokmayın :D
Bu arada , sözün bittiği yerde hemen Ata'mızın laflarını sokmayın araya...
ve son olarak ; yarası olan gocunur. Lord42 dışında üstüne alınan da görmedim ben :D

ayyash07
Forum Ustası
İlla tartışmayalım diyoruz ama açıyorsunuz yani yukarıda okumadın herhalde üstümüze alınmıyoruz dedim iyi oku kişi kendine yakıştırabildiğini üstüne alınmaz başkasına söyler sizde kendi üstünüze alınmayıp Dünyanın en şerefli milletine yakıştırmaya çalışıyorsunuz madem öküz diyorsunuz siz devam edin olmaya ben ve türk milleti öküz değildir olanlar kendi geviş getirmesine baksın

Atanın sözleri diyorsun ama hiçbirini biliyormusun acaba birinde Türk milletini kötüleyen kelime var mı acaba? hep en ahlaklı en iyi millet diye bahseder ulu önder Türkler'den !

Herkesten kullandığım sözlerden dolayı çok özür dilerim ama kendi milletine her fırsatta hakaret etmeyi görev sayan insanlardan nefret ediyorum :mad:
O zaman sinirlenmen gereken birşey yok üstüne alınmıyorsan. Sana söylenmemiş bir söz nasılsa ;)

sinekwalesi
Forum Kalfası
herşeyin b.kunu çıkarmada da dünya birincisiyiz.
merak etmeyin , bunda da birinci oluruz. bizde bu öküz halk olduğu sürece...
Öküz halktan kastın kim? hepimiz Elhamdulillah Müslüman ve Türküz. Senin bi üstünlüğün mü var?

Ben üye değilim. Olmayacağımda gereksiz olduğu kanısındayım. Ben yapsaydım o siteyi kimse umursamazdı. O öküz millettenim ya....!!!

O bilgilerle kim bilir neler yapmazlar.

youngman61
Daimi Üye
ya bence Türk olarak bizim facebookta diğer ülkelere fark atmamız ilginç bir mesele..gerçekten de her işin p.kunu çıkardığımızın kanıtlarından biri.
Ve insan şüpheleniyor yani neden diğer ülkelerin insanları fazla ilgi göstermezken biz aşırı ilgi gösteriyoruz?
Bu bizim toplum yapımız hakkında birçok şeyin cevabını verebilir.

Konuyla ilgili facebookta grupta açıldı isteyenler katılsın:
burdan

Cellatpapa'
Forum Ustası
korkmayın yakında arkadaşLık siteLeri tüm dünyada bizim eLLerimizde.. oLucak.. yeni açıLan tüm arkadaşLık siteLeri direk türkçe oLucak.:D:D:D:D

henry_99
Forum Ustası
:D yeni açılan tüm siteler de arttık Türkçe e birinci dillerden biri olucak :D
işimiz gücümüz yok zaten bunlarla uğraşıyoruz

carlito08
En Agresif Üye
Öküz halktan kastın kim? hepimiz Elhamdulillah Müslüman ve Türküz. Senin bi üstünlüğün mü var?

Ben üye değilim. Olmayacağımda gereksiz olduğu kanısındayım. Ben yapsaydım o siteyi kimse umursamazdı. O öküz millettenim ya....!!!

O bilgilerle kim bilir neler yapmazlar.
''yarası olan gocunur'' lafına 2. kanıtımız:D
arkadaşım sana bişey mi dedik?
Ayrıca hemen nutuğa başlamayın. gören de Türklüğe hakaret ettik sanır.
beni bilen bilir. anlaşılan sen bilmeyenlerdensin...
bu işin :001_9898: unu çıkaranlara öküz diyorum ben. kendine fan kulübü açacak kadar egoist olan bir çok kişi gördüm.
bunun adı öküzlüktür.
başka bir tanımın varsa buyur söyle.

sinekwalesi
Forum Kalfası
Benim gocunacak yaram yok merak etme üye değilim zaten senin postunda o kesim mi hedef alınmış bizde bu öküz halk derken o öküz halkın içinde sende varsın seni onca kişi ayıplarken bunu böyle diyebiliyorsun bravo. İnsan güzel bir dille ilk posta özür dileyip düzeltme yapabilir. Ünvanında agresif yazıyor diye öylemi olman lazım.

Bizim milletimizden öküz bile olur yine de adam olmaz...

carlito08
En Agresif Üye
Benim gocunacak yaram yok merak etme üye değilim zaten senin postunda o kesim mi hedef alınmış bizde bu öküz halk derken o öküz halkın içinde sende varsın seni onca kişi ayıplarken bunu böyle diyebiliyorsun bravo. İnsan güzel bir dille ilk posta özür dileyip düzeltme yapabilir. Ünvanında agresif yazıyor diye öylemi olman lazım.

Bizim milletimizden öküz bile olur yine de adam olmaz...
özür dilenecek bişey göremiyorum ben hala ?
öküz derken 68 milyonun tamamını anladıysanız helal olsun size...
benim dediğimi çoğu kişi anladı .
sevdiği sanatçıların adına 2-3 sayfa yonja-ıvır zıvır açan ÖKÜZLER var.
kendisine fan kulüp kuran , vasfı olmadığı halde 50 sayfa yazı yazan ,yamuk yumuk konuşan salaklar var.
genç olduğu için her şeyi yapabilme hakkı kazandığını sanan aptallar var.
benim ÖKÜZ dediğim , bahsi geçen şahıslar bunlar...
eğer sen de öyleysen , tabir yukarıda...
saygılar , sevgiler

sinekwalesi
Forum Kalfası
özür dilenecek bişey göremiyorum ben hala ?
öküz derken 68 milyonun tamamını anladıysanız helal olsun size...
benim dediğimi çoğu kişi anladı .
sevdiği sanatçıların adına 2-3 sayfa yonja-ıvır zıvır açan ÖKÜZLER var.
kendisine fan kulüp kuran , vasfı olmadığı halde 50 sayfa yazı yazan ,yamuk yumuk konuşan salaklar var.
genç olduğu için her şeyi yapabilme hakkı kazandığını sanan aptallar var.
benim ÖKÜZ dediğim , bahsi geçen şahıslar bunlar...
eğer sen de öyleysen , tabir yukarıda...
saygılar , sevgiler
carlito ben o siteye üye değilim. Sen milletin öküzlüğüne takmışsın bense sende dahil milletin cahilliğine burası önceden hacking aynı zamanda güvenlik sitesiydi şimdi yazdıklarım abes kaçabilir ama bu konuyu oku benim ne demek istediğimi anla.

Adamlar herkesi ayakta beceriyor. Elin çinlisinide iranlısınıda hintlisinide en fazla Türkleri...

verdiğim konuyu oku. 2. ise desteklediğin görüş 2milyondan fazla kişinin bir kısmıda olsa sana söylenmesini istemediğin bir şey "öküz" birgün sende o kefeye konmayasın fazla emin olma.

Namı kemal ne demiş hayalle yaşayanı ***sinler
gün gelmiş kendi de hayal kurmuş o zaman da hayalsiz yaşayanı 2 kez ***sinler.

Daimi Üye
benim bildiğim , laf kulakla duyulur , beyinle anlaşılır...
başka organları iletişim ağına sokmayın :D
Bu arada , sözün bittiği yerde hemen Ata'mızın laflarını sokmayın araya...
ve son olarak ; yarası olan gocunur. Lord42 dışında üstüne alınan da görmedim ben :D
Hem millete öküz diyorsun hemde lord42 üstüne alınmış diyorsun senin öküz dediğin milletin bi ferdiyim ben öküz olmasamda Türk milletine aşağılayıcı laflar söylüyorsun hemde özür dilemiyorsun ayrıca sen sanırım Türksün o zaman yakıştırdığın öküz kelimesi kendinide kapsıyor o zaman bence kendine hakaret etme istersen sen ve birkaç kişi dışında kimse üstüne alınmıyor.Lafın ihalesi sana kalacak gibi duruyor! ;)

hayals
Forum Ustası
Tartışamıyoruz!

Yani yorumları okumadan önce bu tarz bi akış düşünmemiştim..

Yani neden birbirimize saygı göstermeyi öğrenemiyoruz? Nasıl oluyor da herkese öküz deme hakkını bulabiliyoruz?

Arkadaşlar, Birşey kullanım açısına göre yararlıdır ya da zararlıdır. Eğer Atom Fiziğini araştırıyorsan İnternet yararlıdır, satanist grupların içine aklı henüz başında olmayan çocuklara hazırlanan tuzaklar için internet zararlıdır. Hayır illa ekstrem örnek olmak zorunda da değil.. Gazete okumak için internet bir araçtır işte.. Ama Şiddet içeren herşeyin kendini kontrol edemeyecek yaşta ya da zekadaki insanları etkilemesi açısından da zararlıdır.

İşte Facebook' ta böyle bişey.. Yonja muamelesi yapan abazalar da var, Ortaokul arkadaşlarını yıllardır görmemiş olan insanlarda.. Bunları nasıl olurda ÖKÜZ ortak parantezine alabilirsiniz? Lüzumlu da olabilir Lüzumsuz da.. Size ne? Türkiye'nin toplum analizini bu salak rakamdan mı (2.1 milyon) çıkaracaksınız? Yapılan onca haksızlığa, yolsuzluğa, zalimliğe, hırsızlığa... sesini çıkarmayan insanların yaşadığı bir toplumda Facebook' a üye olmak öküzlük göstergesi de değildir, bunun için savunmaya geçecek kadar önemli de değildir.

Uzun lafın kısası; ha facebook, ha msn, ha abuk subuk tv programları.. Vakit Nakittir ya.. Bu bizim için geçerli değil işte.. Bu ülkede en ucuz şey zaman.. Biz böyle istiyoruz.. ya da birileri kafamızı böyle işlemiş..

ne tartışsanız boşa..

saygılar.

Daimi Üye
Konudaki tartışmayı kapatmak istiyorum son olarak HAYAL gereken cevabı vermiş kendisine teşekkür ederim

Yanlızca sizden Kendi milletimize karşı kırıcı ve küçük düşürücü sözler sarf etmeyelim birlik olmamız gereken birgünde birbirimize düşmeyelim

Ve ayrıca carlito08'den de özür dilerim ama kendisinden tek ricam Türk milletine kırıcı sözler sarf etmemesidir Çünkü hepimiz Dünyaya hükmetmiş bir milletin evlatlarıyız ;)