Ehehe
Beyhude hezeyanlar bunlar.
3 Temmuz 2011 - 7 Nisan 2015..
Bir tek Aziz Başkan alehinde yazımı göster, ağzımdaki çürük sağlam ne kadar diş varsa kırayım
Beni bilen bilir ( ki; Sen de bilirsin ) ben bu konularda objektifim.
Peki ya sen sevgili moderatörüm?
Sen de objektif misin?
Hatırlarsın; ÇOK YAŞA AZİZ BAŞKAN başlıklı bir konum oldu
Aziz Başkan'ın alkışlanacak icraatlarından bahsederken aşağıdaki mesajı veren sen..
Aziz Başkan'ın yanlışlarını yazınca neden kötü ehtiyar oluyorum?
Ehehehe :tt2:
kötü tuuu kaka ehtiyar demedim ki anti Fenerbaçe holiganı dedim ehtiyar sana. Bu kötü bir meziyet değil fikirlere saygımız varda bize yanlış geleninde karşısında dururuz, durmak gerekir.
o yazım da Aziz Başkan ve şike davasına dem vurmuşum. Bu konuda her türlü tartışmaya girmeye hazırım. Kumpas oldugunu dünya alem çözdü öğrendi burada halen şikeci Fenerbahçe diyebilen yobaz user lar var. Bu zoruma giden.
Aziz başkanın camia üzerindeki artıları her zaman eksilerinin üzerinde olmuştur. Bu kadar bizim açımızdan artı puanın olan birinin eksi tarafları birçoklarımız tarafından görmezden gelinebilir.
hakem odasına dalma gibi hakemler hakkındaki söylemlerini bir kenara koyuyorum zira hangi başkan, teknik adam hakemler hakkında konuşmuyor ki? Aziz Başkanı eleştirdigim nokta emre ve volkan hadiseleridir. bu kadar otoriter bir başkan iki fotbolcusuna lafını geçirip dersini veremedi. haklı oldugumuz birçok noktada bu iki fotbolcumuz yüzünden haksız durumlara düştük. Onlarında haklı oldugu noktalar var tabi o kadar küfürüde kaldıracak genişlikte de degiller kimse olamaz eski kaşar değil iseler
sadece spor yorumlayacaksak evet kendimi objektif olarak düşünür görürüm. Fakat kırmızı çizgilerim zorlanır da aşılırsa ee bende biraz delleniveriyorum. yoğurdun ekşi olsa bile kim ekşi derki. bende bazen ekşi yoğurdu büyük bir zevkle çaktırmadan yiyiveriyorum