Fatura Ödeme Sitesi

SpoilT
Forum Kalfası
Telefon , elektrik su faturası kontör yükleme tel faturası ödeme - kredi kartı borcu ödeme işlemlerini yapabileceğimiz bir ödeme noktasında kullanılıcak, güvenilir bir siteye ihtiyacımız var. Yapabilecek arkadaş benimle irtibata geçerse memnun olurum...

Yıldıray27
Forum Ustası
Hocam firmanızamı işyerinizemi web sitesi yaptıracaksınız yoksa , bu sistemi kurup internetten online ödeme sistemimi yapacaksınız ?

Evet zaten bu sistemler internet bankacılığı/sanal pos üzerinden yapılmakta :)

PAYU yada Paypal sistemleride buna entegre edilebilir ;)
Yurtdisi uzantili bir cok sirket yasal izinleri varmis gibi siteler oluşturuyor ve bir cok insan kanabiliyor maalesef buna ve bunu onlemek amacli da cep tel una banka tarafindan sifre geliyor ama bazi siteler bunu da kirabiliyor cok dikkat edilmeli
Özellikle cep tel fatura odeme merkezlerinde yaşanıyor bu sorun

Yıldıray27
Forum Ustası
Yurtdisi uzantili bir cok sirket yasal izinleri varmis gibi siteler oluşturuyor ve bir cok insan kanabiliyor maalesef buna ve bunu onlemek amacli da cep tel una banka tarafindan sifre geliyor ama bazi siteler bunu da kirabiliyor cok dikkat edilmeli
Özellikle cep tel fatura odeme merkezlerinde yaşanıyor bu sorun
Zaten tanımadığımız bilmediğimiz ssl güvenlik eklentilerine sahip olmayan ve belgesiz sitelerden alış veriş yapmak doğru değil :)

- Yönetici düzenlemesi: :
Zaten tanımadığımız bilmediğimiz ssl güvenlik eklentilerine sahip olmayan ve belgesiz sitelerden alış veriş yapmak çok saçma , kandırılmak dolandırılmak müstehak o insana aynı bal satan adamlar gibi 5 bidon bal 100 tl :D:D
Iyi niyetli saf insanlar diyelim ve asla mustehak degil vicdan meselesi bu
Insanlarin bu yönlerini kullanan insanlar elbet bir gun kendileri de kullanılır

Ayrica az once diger konuda mobilden girdiğim icin harf hatasi yapmisim duzenleyemedim cepten ama maasallah hemen alay etmişsiniz siz ve diger arkadaş teşekkür ediyorum:)

Yıldıray27
Forum Ustası
Iyi niyetli saf insanlar diyelim ve asla mustehak degil vicdan meselesi bu
Insanlarin bu yönlerini kullanan insanlar elbet bir gun kendileri de kullanılır

Ayrica az once diger konuda mobilden girdiğim icin harf hatasi yapmisim duzenleyemedim cepten ama maasallah hemen alay etmişsiniz siz ve diger arkadaş teşekkür ediyorum:)
Alınmayın yav alay etmek değil niyetimiz eğlenerek bir şeyler öğrenmek kusura bakmayın editliyorum mesajlarımı :):)

SpoilT
Forum Kalfası
Hocam firmanızamı işyerinizemi web sitesi yaptıracaksınız yoksa , bu sistemi kurup internetten online ödeme sistemimi yapacaksınız ?
Evet firmamiza yapacağız.
kurusgonder diye bir site var biz orayı kullanıyoruz ve orası bizden 0,30 kuruş ücret aliyor ödeme başına, biz kendi sistemimizi kurup başka birine komisyon vermeden ÖDEME NOKTASI işlemimizi yapmak istiyoruz.Ayrıca sitenin hesabina her sabah parayı peşin yatirip ertesi gün yeniden doldurmak gerekiyor. Bazen sitedeki limitimiz gelen müşterinin fatura meblaları yüksek olduğundan yeterli olmuyor ve gün içerisinde siteye tekrar para yollamak gerekiyor. Bu tür uğraşlardan ve komisyon ücretinden kurtulmak için güvenli bir site yapmak istiyoruz.

Yardımcı olabilecek arkadaşlar yok mu?

SpoilT
Forum Kalfası
İlginiz için teşekkür ediyorum.
Fakat siteye girmek pek de kolay değil üyelik aktifleştirmek falan yönetici onayı bekliyor. TC no falan istedi hepsini girdim onay bekliyorum. Teferruatlı site benim amacımı karşılayacak scripttir umarım. Bizim kontorla pek işimiz yok fakat elektirik, su ve telefon kredi kartı faturalı ödemek istiyoruz. Umarım bu sayfadaki script isteklerimizi karşılar çünkü fiyat çok makul. Ayrıca hosting dahil demiş acaba hostingin kontrolünüde bize veriyor mu? Biliyorsunuz hesaplarda sürekli bir para akışı olacak düke gelmeyelim :)

Yıldıray27
Forum Ustası
Yıldırım kim la :D ben tanıyormuyum yaprağım :p

Penqueen
Banned
Yok kardo ne ba.ğırması :D bugün hobbit 2 ye gittim çıkınca bendede aynısı oldu 5 seansına girdim 8.30da çıktım:D
hobbit falan hikaye arkadaş
kill bill gibi bir film daha da gelmez
otur 6 saat kesintisiz izle sıkmıyor :D
ha bi de jin pin mei var türkçesi "seks ve yemek çubukları" o ayrı :D
2 bölüm halinde peşpeşe izle ama izlerken kopuyorsun :D

- Yönetici düzenlemesi: :
SpoilT
Forum Kalfası
hobbit falan hikaye arkadaş
kill bill gibi bir film daha da gelmez
otur 6 saat kesintisiz izle sıkmıyor :D
ha bi de xin jin mei var türkçesi "seks ve yemek çubukları" o ayrı :D
2 bölüm halinde peşpeşe izle ama izlerken kopuyorsun :D
Farklı şekillerde bilgilendirmelerde güzel olmuş + karmalarınızı yolluyorum arkadaşlar ikinizinden eline sağlık inceleyecem linkleri umarım işimi görür.