Evet zaten bu sistemler internet bankacılığı/sanal pos üzerinden yapılmaktaEn guvenilir internet bankaciligi otomatik odeme sistemi
Yurtdisi uzantili bir cok sirket yasal izinleri varmis gibi siteler oluşturuyor ve bir cok insan kanabiliyor maalesef buna ve bunu onlemek amacli da cep tel una banka tarafindan sifre geliyor ama bazi siteler bunu da kirabiliyor cok dikkat edilmeliEvet zaten bu sistemler internet bankacılığı/sanal pos üzerinden yapılmakta
PAYU yada Paypal sistemleride buna entegre edilebilir
Zaten tanımadığımız bilmediğimiz ssl güvenlik eklentilerine sahip olmayan ve belgesiz sitelerden alış veriş yapmak doğru değilYurtdisi uzantili bir cok sirket yasal izinleri varmis gibi siteler oluşturuyor ve bir cok insan kanabiliyor maalesef buna ve bunu onlemek amacli da cep tel una banka tarafindan sifre geliyor ama bazi siteler bunu da kirabiliyor cok dikkat edilmeli
Özellikle cep tel fatura odeme merkezlerinde yaşanıyor bu sorun
Iyi niyetli saf insanlar diyelim ve asla mustehak degil vicdan meselesi buZaten tanımadığımız bilmediğimiz ssl güvenlik eklentilerine sahip olmayan ve belgesiz sitelerden alış veriş yapmak çok saçma , kandırılmak dolandırılmak müstehak o insana aynı bal satan adamlar gibi 5 bidon bal 100 tl
Alınmayın yav alay etmek değil niyetimiz eğlenerek bir şeyler öğrenmek kusura bakmayın editliyorum mesajlarımıIyi niyetli saf insanlar diyelim ve asla mustehak degil vicdan meselesi bu
Insanlarin bu yönlerini kullanan insanlar elbet bir gun kendileri de kullanılır
Ayrica az once diger konuda mobilden girdiğim icin harf hatasi yapmisim duzenleyemedim cepten ama maasallah hemen alay etmişsiniz siz ve diger arkadaş teşekkür ediyorum
Evet firmamiza yapacağız.Hocam firmanızamı işyerinizemi web sitesi yaptıracaksınız yoksa , bu sistemi kurup internetten online ödeme sistemimi yapacaksınız ?
İlginiz için teşekkür ediyorum.
Yıldırım kim la ben tanıyormuyum yaprağımbayilik olarak Axe Bank | Online Banka AnlaÅmalı Fatura Tahsilat Merkezleri | Fatura Tahsilat Merkezleri | Fatura ödeme merkezi | su |ttnet | türkcell | vodafone |avea ve FATURA ÃDEME MERKEZÄ° | FATURA ÃDEME YERÄ° | FATURA ÃDEME PROGRAMI | FATURA ÃDEME | FATURA var bir göz at istersen
yok kendi sitemde böyle birşey yapmak istiyorum diyorsan yıldırımın verdiği scriptlere göz at
onlar olmazsa başka scriptler de mevcut
karıştırdık la ne bağırıyorsunYıldırım kim la ben tanıyormuyum yaprağım
Yok kardo ne ba.ğırması bugün hobbit 2 ye gittim çıkınca bendede aynısı oldu 5 seansına girdim 8.30da çıktımkarıştırdık la ne bağırıyorsun
chat+radyo+forum+delphi beynimin içinde filler grup yapıyor idare et
hobbit falan hikaye arkadaşYok kardo ne ba.ğırması bugün hobbit 2 ye gittim çıkınca bendede aynısı oldu 5 seansına girdim 8.30da çıktım
Farklı şekillerde bilgilendirmelerde güzel olmuş + karmalarınızı yolluyorum arkadaşlar ikinizinden eline sağlık inceleyecem linkleri umarım işimi görür.hobbit falan hikaye arkadaş
kill bill gibi bir film daha da gelmez
otur 6 saat kesintisiz izle sıkmıyor
ha bi de xin jin mei var türkçesi "seks ve yemek çubukları" o ayrı
2 bölüm halinde peşpeşe izle ama izlerken kopuyorsun