Ferrarİ Alacam

Durum
Yanıtlara kapalı.
***KARAHAN***
Forum Ustası
abuzerkadayif demiş ki:
yakalayıcı şirin : karahan
komplocu şirin: metatron
kitapçı şirin: devilfd
zavallı şirin: abuzerkadayif :(
ehehe yakalayıcı oldum:D
rapçi şirin: (siz bulun walla ben de rap dinliyom ama olsun:Dbenim adım yakalayıcı şirin:D)
metalçi şirin:SpErMaNdUgA
:D

SiT@Re
Forum Ustası
iynx : AZMAN :D:D:D:D:D:D
valla kediler işte malum :D

edit:

matrai : haberci şirin :D

bi daha edit :
benim nankör yaratıklarla işim olmaz.. kediyi beslersin canı sıkılınca tırmalar.. yaw ne biliyim sevmiyo değilimde işte bana uzak olsunlar başka bişi istemem :D:D:D

- Yönetici düzenlemesi: :
caldion
Banned
SiT@R€ demiş ki:
bizde caldionla birini iyi bi düşürmüştük te neyse söylemiyim kim olduğunu :D:D
o kendini bilir heheh ulen ne adamlarsınız işiniz gücünüz geyik :D
bunlar bizimkini duysa varya ehuheuhe :D:D:D işer yemin ederim altına :D:D:D ölcem ben ya bu kadar olurdu :D:D malum şahıs aramızda isim vermek yok :D:D:D ayşe sende verme ha :D:D sakın yoksa o günkü gibi konuşmaz 1 saat :D:D:D

Altunizade
Forum Ustası
caldion demiş ki:
bunlar bizimkini duysa varya ehuheuhe :D:D:D işer yemin ederim altına :D:D:D ölcem ben ya bu kadar olurdu :D:D malum şahıs aramızda isim vermek yok :D:D:D ayşe sende verme ha :D:D sakın yoksa o günkü gibi konuşmaz 1 saat :D:D:D

konuşmamış mış sittir.!! :D olm valla müşteri geldiydi.! Yoksa neden konuşmayım bu arada caldion.! a.q :D :D

SiT@Re
Forum Ustası
tamam tamam vermem :D:D

altunizadem sanmıyorum bi istisna olduğunu yalnız sanırım arkadaşların haberide yok yasaktan.. hydrogen zaten epeydir ortalarda yoktu senin olaydan haberi yoktur.. ama dediğim gibi istisna olduğunu sanmıyorum :) eminim gerek görülürse gereken yapılır :)

Rasmus23
Forum Ustası
hellraiserx demiş ki:
sağolasın kahraman sana da geçmiş olsun :D:D

bende bir şey yok gibi bir şey yaw aceleci davrandılar biraz daha ciddi olsalardı harbi harbi kekleyeceklerdi beni de :D:D

Bu kacıncı keklenısın bee:D(kodadım ,kahvefal , rasmus23 ve sen , Konu: polıs;)Anladın sen;))

DeRViSh
Misafir Üye
Arkadaşlar flood yapmayın dedikçe flood yapıyorsunuz :mad:

Konu kapandı!

***KARAHAN***
Forum Ustası
hellraiserx demiş ki:
sağolasın kahraman sana da geçmiş olsun :D:D

bende bir şey yok gibi bir şey yaw aceleci davrandılar biraz daha ciddi olsalardı harbi harbi kekleyeceklerdi beni de :D:D
abi benm adım karahan kahraman diil:D
aslında fena isim deil ama :Dossun:D
elin sürjtü heralde:D

Durum
Yanıtlara kapalı.