FETHULLAH GÜLEN Cemaatine yakın Şirketler

intelligence
Banned

Kıskanmakla ne alakası var çoğu Fethullahın milyar dolarlarıyla ayakta kalmayı başaran firmalar:D Sümüküzade hoca efendi olmasa çoğu iflas ederdi.
Tamam anladık kıskanmıyorsunuz sadece çekememezlik var biraz:D
Yahu ben fethullah gülen hocaefendiyi hakkaten seviyorum.
allah ondan ebeden razı olsun.
Bu kadar esnafın, fabrikanın ayakta kalmasını sağlamış.
Birde ekonomi çok bozuk diyorlardı.:D

gaddarselim
Forum Kalfası
millet iktidar kimdeyse ona yakın olmak istiyor. yakın olma durumunda millet gelen para için bunu yapıyor. akp iktidara gelince daha önce giyinik dolaşamayan şarkıcı türkücü kesimini bir tesettür sevdası almıştı.

bir de bu topluluğun bizzat sahibi olduğu şirketler var. onlar kayıtsız şartsız destekliyor...

RUDEBOY
Forum Ustası
:) bu lkiste listeyi hazırlayanın çevresindekiler sanırım.Bizim burda da var 1 dersane 1 2 tane market daha bilmedigim fabrikalar vs ..

Ñïghtwât©H..
Forum Ustası
Tamam anladık kıskanmıyorsunuz sadece çekememezlik var biraz:D
Yahu ben fethullah gülen hocaefendiyi hakkaten seviyorum.
allah ondan ebeden razı olsun.
Bu kadar esnafın, fabrikanın ayakta kalmasını sağlamış.
Birde ekonomi çok bozuk diyorlardı.:D

Babasının hayrına ayakta tutmuyo onları:D Sen sevmeye saymaya devam et günü geldiğinde sevginin karşılığını alırsın:rolleyes:

mistr03
Çırak
pardon ama siz fetoyla uğraşcağınıza biraz bu zamanda dökülenlere baksanız siyasette neler olup bittiğine 2009da neler olacağını araştırsanız nasıl olur ben ne fetonun cematini desteklerim nede başka bi yeri ama bunları artık çocuklarda biliolar o yüzden dedim ama yinede saol liste için ;)

Zafer
Forum Ustası
Kesinlikle az yazmışlar:D

Altunizade Bilişimide ekle ;) :)

az yazmamışlar..
bunlar, gülen cemaatine yakın şirketler :D:D:D
bir de cemaatin taaa içinde olanlar var ki; onlardan TIK yok :D:D

:eek: Eskiden olsa millet çekinirdi, şimdi ise listeye girmeye can atıyorlarr. :) :)

EKle lıstete bızım marketıde Can Market dıe. Niçin ugrasırlarkı anlamıyorum :mad:

tabi artık feto'nun adamı olmayana para yok bu devirde
çarşıda bunu görmek mümklün diğerleri sinek avlarken
fetocu dükkanlar paralarını ne yapacaklarını şaşırıyolar :D

Altlarına Mercedes Kompressorler, Üstlerine bin dolarlık ipek başörtüler,villalar alarak paralarının küçük bir kısmı harcamaya çalışıyorlar işte :D

Liste beni hayal kırıklığına uğrattı, hepsini toplasan bi KOÇ etmez. Daha çooook çalışmak lazım çooook:) (Bi nevi AHİ teşkilatı)

Kıskanıp nazar etmeyin ne olurÇalışın sizin de olur.

Netice itibariyle; Wardom, Gülen Cemaati' nin misyon ve desteğini arkasına almış görünüyor..:D

Sırtımız yere gelmez artık...:D :D :D

konkordato
Cool Üye
adam gibi konu açın burası siyasi bi forum değil yetti artık Hocaefendi hakkındaki söyledikleriniz.bilgisi olan varsa bilgi paylaşssın yoksa bişey yazmasın adam gibi otursun

Altunizade
Forum Ustası
Bir tane sex shop açsam fetoyu arkadan desteklesem benide listeye alırlar mı acaba?

10 gün gönderildin, Bu üslubu adult paylaşım sitelerinde kullan, terbiyesiz seni..

dükkanda tesettür temasını tutturabilirsen Deyme Senin Keyfine Şubelerin bile olur.:D
Umarım sülalende tesettürlü kimse yoktur, zira bu söylediğin laf ile onların da vebalini alıyorsun..

Espri ile terbiyesizliği, dengesizliği ve alçaklığı karıştırmayalım...!!!

10 günde sen gönderildin..

Metatron dinsiz minsiz dir ama, gidinde biraz üslub ögrenin, saygı ögrenin, cahillik her kesim için tehlikedir..

- Yönetici düzenlemesi: :
iynx.Forever
En Agresif Üye

dükkanda tesettür temasını tutturabilirsen Deyme Senin Keyfine Şubelerin bile olur.:D
üzgünüm burada ban hak eden hiç bir şey göremiyorum.. kendi siyasi görüşüm yüzünden değil.. alakası bile yok.. tarafsız bakıyorum ( bir mod un yapması gereken şeyi yapıyorum) ve şunu diyorum.. haklı; çünkü biraz mal satmak için hacı hoca kılığına girenler deveyi hamuduyla götürürken, dürüst fakat "yeminle mal satmayan" esnaf arkasına tarikatleri de alamadığı için kan ağlıyor.. eğer bu yüzden banlandıysa, wardom un tadı kaçtı artık demektir!

henry_99
Forum Ustası

hiçbi zaman yapmadım bunu ama bu sefer gerçekten sormaktan alamıyorum kendimi bu post yüzünden 10 gün adam banlamak ne kadar akıllıca ?
basit sıradan bi espri yapmış wolfalix,bu espride ne terbiyesizlik var ne de dengesizlik hele alçaklık hiç yok
wardom'a yakışmayan bi banlama nedeni
banlama konusunda tarafsız olmak gerekli diye düşünüyorum

Amele - 3
Banned
hiçbi zaman yapmadım bunu ama bu sefer gerçekten sormaktan alamıyorum kendimi bu post yüzünden 10 gün adam banlamak ne kadar akıllıca ?
basit sıradan bi espri yapmış wolfalix,bu espride ne terbiyesizlik var ne de dengesizlik hele alçaklık hiç yok
wardom'a yakışmayan bi banlama nedeni
banlama konusunda tarafsız olmak gerekli diye düşünüyorum
arkadaşın gazına gelmiş, wardom da olduğunu unutmuş..

tesettürlü belden aşşağa espri yapıp başkalarının inancını aşşağılamış..

daha başka sebep aramaya gerek war mı?
karşındakine saygı duyki saygı göresin.yanlışın yanında olmaki, haksızlığa uğradığında yandaş bulasın..moderatör ün müdahalesi son derece yerinde ve dozunda olmuş..çıkabilecek bir kargaşanın önüne geçmiş, sebep olacakları tatile göndermiş..

iynx.Forever
En Agresif Üye
vaulth onu bunu bırakın.. bize dediğiniz gibi, niyet okumayın.. tsettür temalı iş yerleri daha fazla iş ypıyor mu?? evet.. o zaman wolfalix haklı, ban gereksizdir.. öbür arkadaş elbetteki hak etmiş.. ona bir şey demiyorum bende zaten.. ama açıkçası bundan çok daha beterini yapanlar 1 gün bile ban almazken, bir insana 10 gün gibi uzun bir süre ban cezası vermek SAÇMA!

Amele - 3
Banned
vaulth onu bunu bırakın.. bize dediğiniz gibi, niyet okumayın.. tsettür temalı iş yerleri daha fazla iş ypıyor mu?? evet.. o zaman carlito haklı, ban gereksizdir.. öbür arkadaş elbetteki hak etmiş.. ona bir şey demiyorum bende zaten.. ama açıkçası bundan çok daha beterini yapanlar 1 gün bile ban almazken, bir insana 10 gün gibi uzun bir süre ban cezası vermek SAÇMA!
ban ı haketmiş.ancak süresi tartışılır..
kuşkusuz modlar tekrar tekrar banlananlara daha uzun cezalar veriyorlar..ilk olsaydı, geçmişte uyarılmamış olsaydı eminimki 1-3 arası ban yerdi.amma bizim işimiz olmadığı için yorum yapmak yanlış bence..kişisel kanaatim, en uzun ban bir hfta olmalı..bunu defalarca söyledim.bir hafta kişinin yanlışını anlaması, düşünmesi, ateşinin sönmesi için yeter bir süredir...

ama user larda artık biraz şapkasını önüne tutsun..ben de çok defa banlandım..saçmalık yani..wardom gibi bir siteden uzak kalmaya değmez mevzular yüzünden ban yemek..dikkat etmişseniz eskisi gibi çok tartışmalara girmiyorum..özen gösteriyorum..bilmediğim konulara post atmıyorum;)..kimsenin kalbini kırmamaya özen gösteriyorum..

iynx.Forever
En Agresif Üye
e buda forumda çekingenlik demek.. az ban alanlarda, hatta hiç ban almayanlarda ufacık, hatta ban gerektirmeyen şeylerden ban yiyorlar.. ayrıca kimsenin inancına da hakaret yok.. sen tesettüre mi inanıyorsun, yoksa allaha mı? ha inanç kavramın genel olarak bir düşünce ise, bende kendi kızlarına tecavüz eden o dingillerin iyi insan olduğuna inanıyorum.. her hakaret edeni banlayacak mıyım?? o bir modsa, kendi inancından bağımsız olarak yargılayacak.. ben mod olmadığım halde pek çok postu böyle okuyorum..