FETHULLAH GÜLEN Cemaatine yakın Şirketler

Amele - 3
Banned
e buda forumda çekingenlik demek.. az ban alanlarda, hatta hiç ban almayanlarda ufacık, hatta ban gerektirmeyen şeylerden ban yiyorlar.. ayrıca kimsenin inancına da hakaret yok.. sen tesettüre mi inanıyorsun, yoksa allaha mı? ha inanç kavramın genel olarak bir düşünce ise, bende kendi kızlarına tecavüz eden o dingillerin iyi insan olduğuna inanıyorum.. her hakaret edeni banlayacak mıyım?? o bir modsa, kendi inancından bağımsız olarak yargılayacak.. ben mod olmadığım halde pek çok postu böyle okuyorum..
mod saten kendi inancından bağımısız olarak yargılıyor..benim inancıma göre yargılıyor..onun o lafına vaulth atlayıp da iş monoloğa kavgaya gitmesin diye müdahale ediyor..ha moderatör ün benim la aynı fikre sahip olması sadece bir ayrıntı..
bu forumda sizle aynı düşünceye sahip modlardan mesela metatron dan hiç ban almadımmı sanki?
bir kes çıkıpta benim fikrimin düşmanısın dedim mi?..en fazla haksız oldu die sitem etmişimdir..ha bir kaç kes de , yuh adammı öldürdüm bu ne böle, 1 ay ceza mı olur die tepki vermişimdir...:D:D:D:D.

dediğim gibi çokda bu konuları dillendirmemek lazım..wolfovix, biraz daha özenli olursa, bu tip durumlarla karşı karşıya kalmaz..ben şahsen kimseni banlanmasını istemem.ama yapılan müdahaleleride eleştirmem..yönetimin deki arkadaşların tasarrufunada saygı duymak lazım..lazım ki huzur lu bir forum olsun;)

henry_99
Forum Ustası
ben burada altunizadenin tarafsız olduğunu düşünmüyorum
vaulth ne kadar savunsan da birşey değişmeyecek böyle bir espri için 10 gün fazla değil mi yani ?

Amele - 3
Banned
ben burada altunizadenin tarafsız olduğunu düşünmüyorum
vaulth ne kadar savunsan da birşey değişmeyecek böyle bir espri için 10 gün fazla değil mi yani ?
ban ı hak etti..ban süresi tartışılır..bence de çok..

ama gördüğün gibi, hiç geri adım atmak yok..hep dikine hep dikinee..al o cezanın üstüne bir de clon cesazı nı ekle şimdi.:(

Altunizade
Forum Ustası
Türban ile iliştir dediği yer SEX SHOP arkadaşlar, burda bizim inancımıza küfür edilmesine göz yumarsam, diğerindede Atatürk hakkında söylenenleri göz ardı edeceğiz anlamına gelir,

Dengeler söz konusudur burda, eğerki bu mesaj ve ceza ile bu arkadaşları durdurmamış olsa idim, görün bakalım konular nereye gidecekti.

Konun açılma amacı bile baştan aşağı siyasidir ki, tartışmıyorum hemde mantıksız bir konudur.

Benim siyasi görüşümü ve gerçekten userlara bakış açımı samimi diye nitelendirdiğim kişiler bilir,

Lütfen kararlarımı yargılar iken, iki kesiminde elinde bulundurduğu dengeleri göz ardı etmeyin.

Her başı açık kadın, namussuz ve hayat kadını olmadığı gibi,

Her türban takan da siyasi amaçlara hizmet ediyor diyemeyiz..

Örnek 52 yaşında olan Annem Atatürk'üde seviyor, Abdestini alıp namazını da kılıyor.

Türban ile ilgili her söylemlerinizde, haddinizi açmadığınız müddetçe anlayış ile karşılayıp, sadece konuun gidişatına bakıyorum, ama bu yaptığınız terbiyesizliktir. Söylediğimin ve yaptıklarımın arkasındayım.

Haddini, aşan ve çirkinleşen insanlara bu şekilde davranmaya devam edeceğim, Kim adam gibi tartışmış da ceza vermişim,

İnsanları yadırgan ken, karşıt görüşlü olduklarını bi kenara bırakıp, elinizi vicdanınıza koyun, geçmişte ki hesaplaşmalrınızıda bir kenara koyun, adam gibi elştiriler ile gelin,

bu arada 10 günlük ceza konusunda fazlaya kaçtığımı yönetim dende söylediler, 10 günlük ceza 2 güne indirilecektir.

Bilginize,

Karşı din ve özgürlüklere saygı beklemeyen, aşağılayan insanlar kendi söylediklerine katılmayan insanlardan nasıl saygı beklerler..

İynx, mekke konusunda seni banlamamış olsa idim, ne din bırakacaktınız ne peygamber,

Artık attığınız adımlara, kurduğunuz cümleler di,kkat edin, siz pervasızca bu kelimeleri savururken birilerinin canı yanıyor olabilir..

Saygılar..

Korkusuz cengavere gelince :)

Demekki banlamak ta bazen iyi oluyormuş, diğer clone ları tespit etmek için ıp taramaya falan gerek kalmıyor :)

Şaka bir yana, keşke bu üslubunu ve anlayışlı kimliğini wolfalix tede gösterseydin. :)

Mesajın silinecek, ama bu hesabını kullanmamaya özen göster, diğerine bu kadar emek vermişken, bir hiç uğruna siteden soğuma.

- Yönetici düzenlemesi: :
Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
bu foruma herkesin giriş sebebi belli..

bilgi...

siyaset işin tadı tuzu ama tuzu fazla kaçırırsanız tadı da kaçar..

herkes sakin olsun..

kimse tahriklere gelmesin..

kimse derken, herkesi kastediyorum..

tatlı bir paylaşımın yerini hiçbirşey almaz..

saygılar.

iynx.Forever
En Agresif Üye
İynx, mekke konusunda seni banlamamış olsa idim, ne din bırakacaktınız ne peygamber,

Artık attığınız adımlara, kurduğunuz cümleler di,kkat edin, siz pervasızca bu kelimeleri savururken birilerinin canı yanıyor olabilir..
tutki kalmadı.. peygamber peygamberliğinden kaybedermiydi?? hadi hiç bir hakaretim olmamıştı ya peygambere de, tut ki ettim, o kadar muhabbeti niye yapıldı halde?? galeyana gelmeyin, tahrik olmayın diyorsunuz, hadi tahrik eden ben olayım, o zamanda sen galeyana gelmiş olmuyor musun?? benim yediğim ban önemli değil.. geldi geçti.. ama unutulmaması gereken bir şey varki, bu forumda banların gereksizleştiğine dair olan şikayetler artıyorsa, bu konuda bir realite vardır.. bu arada, o zaman bir zahmet birileri atatürk namaz kılmaz, kuran okumazdı diyip, el altından dinsizdi göndermesi yapanları niye 10 günlük uçurmuyor?? buda beni yaralıyor.. her konuda atatürk e dokunduranlar niye rahatlıkla, gerine gerine yazabiliyorlar?? peygamber kadar değerlidir benim için atatürk.. bu bağlılığım doğru veya yanlış.. bunu sorgulamak kimseye düşmez.. ama bunu yazanlarda o zaman aynı gerekçeyle banlanmalı.. hata, tamin ettiğiniz üzere kedileri çok severim.. hayatım kedilerdir.. o zaman onlara nankör, uğursuz diyenlerde banlansın.. beni yaralıyor, sinirim bozuluyor.. peki biri banlansın dedim, şikayette bulundum mu bu güne kadar?? hayır.. niye? niyesi şu:

benim bir konuda son derece hassas olmam başkalarının da aynı hassasiyete sahip olması anlamına gelmez... ben onunla yine bu forum üzerinde tartışırım.. ne banlanmasını isterim nede başka bir ceza almasını.. ama öte yandan bunlar oluyorsa, bizde aptal değliz elbette bu konuda adalet isteyeceğiz!

üzgünüm altun ama, sana birileri forumdayken taraflı dediğinde, ilk savunanlardan biri de bendim.. ama görüyorum ki, gün geçtikçe onları haklı çıkartan davranışlarda bulunuyorsun..(beni banlamanın bu görüşümde etkisi yok..).. artık bende bu görevi hakkıyla yapamadığına inanmaya başladım..

Saygılar..

hortlabak
Banned
Bir tane sex shop açsam fetoyu arkadan desteklesem benide listeye alırlar mı acaba?
Bu yorum için ağalar beni 10 gün ban'lamışlar.
Çok da ..deydi, yada ... kasımpaşa.

wardomda banlanmak hayatımda birşeyleri değiştirmedi. Umarım yönetici ağa hocasına laf söyleyenleri engelleyerek iyi bir yalakalık örneği gösterdiğini düşünmüyordur.
Ama unutmasınki yalakalıkla bir yere varamaz. Burda herkes herşeyin farkında.
Hadi yine banlayın..
Zaten son yazım ve girişim

Hepinizin yolu açık olsun.

ULUBATLI!
Forum Ustası
Bu yorum için ağalar beni 10 gün ban'lamışlar.
Çok da ..deydi, yada ... kasımpaşa.

wardomda banlanmak hayatımda birşeyleri değiştirmedi. Umarım yönetici ağa hocasına laf söyleyenleri engelleyerek iyi bir yalakalık örneği gösterdiğini düşünmüyordur.
Ama unutmasınki yalakalıkla bir yere varamaz. Burda herkes herşeyin farkında.
Hadi yine banlayın..
Zaten son yazım ve girişim

Hepinizin yolu açık olsun.
Yahu hala uzatıyosun...

Tamam haklısın banı haketmişsinde süresi biraz kaçmış

Yeter yahu çoçuk değilsin.. umarım

Amele - 3
Banned
iynx akıllı konuş birader Peygamberimiz kim atatürk kim arasında dağlar kadar fark var birisi iki cihana fetheden insan bir diğeri de hakkını yememek lazım bizi uçurumdan çekip kurtaran adam ama peygamberimden üstün tutmana izin veremem dediğim gibi forum çok boş ilk sayfadaki konuyla son sayfadaki konuların hiç alakası yok dediğim gibi laiklik die biyerlerinizi yırtarsınız 1.saydana sonraki sayfalar da artık dine hakaretler dini siyasete alet etmeler konu ne siz nerelere çekiyosunuz çok alakasız ve boşsunuz kendinize ve forumunuza çeki düzen verin biraz ben çok forum gördüm gerçekten kaliteli böle boş boş konuşmuyolar
arka arkaya post atma (flood yapma)...meesajını editle, yazacaklarını ardına ekle..ok..

ha bu arada, afaroz grubuna da tikkat et....seni kızartmasın afaroz kardeşliği:D:D:D:D:D

fearof
Forum Ustası
EKle lıstete bızım marketıde Can Market dıe. Niçin ugrasırlarkı anlamıyorum :mad:
adam gibi konu açın burası siyasi bi forum değil yetti artık Hocaefendi hakkındaki söyledikleriniz.bilgisi olan varsa bilgi paylaşssın yoksa bişey yazmasın adam gibi otursun
Allah hepsinden razı olsun.
helal olsun...insallah iki katida cikar bu liste
Bunlar dan biri buralarda da diğerleri savcılıktamı Sence @Gila:):D

Savcılıkta ifade veriyordur şimdi :)