Amele - 3
Banned
mod saten kendi inancından bağımısız olarak yargılıyor..benim inancıma göre yargılıyor..onun o lafına vaulth atlayıp da iş monoloğa kavgaya gitmesin diye müdahale ediyor..ha moderatör ün benim la aynı fikre sahip olması sadece bir ayrıntı..e buda forumda çekingenlik demek.. az ban alanlarda, hatta hiç ban almayanlarda ufacık, hatta ban gerektirmeyen şeylerden ban yiyorlar.. ayrıca kimsenin inancına da hakaret yok.. sen tesettüre mi inanıyorsun, yoksa allaha mı? ha inanç kavramın genel olarak bir düşünce ise, bende kendi kızlarına tecavüz eden o dingillerin iyi insan olduğuna inanıyorum.. her hakaret edeni banlayacak mıyım?? o bir modsa, kendi inancından bağımsız olarak yargılayacak.. ben mod olmadığım halde pek çok postu böyle okuyorum..
bu forumda sizle aynı düşünceye sahip modlardan mesela metatron dan hiç ban almadımmı sanki?
bir kes çıkıpta benim fikrimin düşmanısın dedim mi?..en fazla haksız oldu die sitem etmişimdir..ha bir kaç kes de , yuh adammı öldürdüm bu ne böle, 1 ay ceza mı olur die tepki vermişimdir....
dediğim gibi çokda bu konuları dillendirmemek lazım..wolfovix, biraz daha özenli olursa, bu tip durumlarla karşı karşıya kalmaz..ben şahsen kimseni banlanmasını istemem.ama yapılan müdahaleleride eleştirmem..yönetimin deki arkadaşların tasarrufunada saygı duymak lazım..lazım ki huzur lu bir forum olsun