Fetullah Gülenin İç Yüzü

Durum
Yanıtlara kapalı.
E-G-E-M-E-N
Banned
ben aradım ama bulamadım verildiyse affola
Fetullah Gülen'in İç Yüzü 1

Fetullah Gülen'in İç Yüzü 2

Fetullah Gülen'in İç Yüzü 3

ParadØx
Daimi Üye
Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz

Peker
Forum ustası
Yıl 1925

Büyük Atatürk,genç Cumhuriyetin yurttaşlarına ve dış ülkelere şu mesajı veriyordu:

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ve meczuplar ülkesi olamaz...

Yıl 2002

Türkiye Cumhuriyeti şeyhler,dervişler,müritler ve meczuplar ülkesi olma yolunda,devrimlerden dönme yolunda,devrimlerden dönüş sürecinin sancılarını yaşıyor...

Geçtiğimiz yüzyılın başında,İngiliz işbirlikçisi Derviş Vahdeti,Sait Molla,Dürrizade Abdullah,İskilipli Atıf gibi mürtecilerin tasviyesi üzerine Cumhuiryet kurulmuştu.

Bugün küresel sermayenin finanse ettiği,gerçek anlamda küreselleşen Türkiye vatandaşı mürteciler,İngiltere'nin yanısıra A.B.D,Almanya,Libya,Suudi Arabistan gibi ülkelerden yönetilmeye,yönlendirilmeye devam ediyor.

Yalnız bir farkla ki,A.B.D'den gelen kimi müritler,Türkiye'de milletvekili seçilip ''Türban Krizi'' yarattıktan sonra tekrar anavatanlarına dönerken,kimi dervişlerde,milletvekili olmadıkları halde,Türk Hükümeti'ne dışarıdan bakan olarak girebiliyor,yabancı taleplerin takipçiliğini yapabiliyor.

Ve konumuzla alakalı olan Hoca Efendinin sanını kullanmayı yeğleyen kimi şeyhlerde sanki gizli bir mübadele protokolü varmış gibi,kendi ülkesinde yeni vatanı A.B.D'ye rahatlıkla hicret edebiliyor.....

Fethullah Gülen dosyasını tam anlamı ile belgeler ile kanıtlar ile anlamak ve araştırmak için kendisi suikasta kurban giden Sayın Necip HABLEMİTOĞLU'nun ''Köstebek'' adlı kitabını okumanızı tavsiye ederim...

Saygılarımla.

matem
Cool Üye
Allah'ından bulsun bu adamolmazlar ne diyeyim şimdi, ağzım bozulacak forumdan atılacak. eşek heriflerin yüzünden...

MiralayTr
Daimi Üye
Verilmişti galiba :D

Hatta bazıları gözlerine inanmak yerine duyduklarına inanmayı tercih etmişti. Yazık...

SimeVrsaljko
Forum Ustası
Fetullah Gülen'den nefret ediyorum..fakat içimize sinmiş durumda ve çok sayıda müridi var ve inanılmaz şekilde öğrencileri kandırmaya çalışıp, kendilerine çekmeye çalışıyorlar. bizzat kendim şahit oldum...

MiralayTr
Daimi Üye
Fetullah Gülen'den nefret ediyorum..fakat içimize sinmiş durumda ve çok sayıda müridi var ve inanılmaz şekilde öğrencileri kandırmaya çalışıp, kendilerine çekmeye çalışıyorlar. bizzat kendim şahit oldum...
İşte biz de videolarla fetullahus gülenus kimdir göstermeye çalışıyoruz... yeteri kadar video bulduk ama mesele bu videoları onların kafasına sokmakta... işte orda biraz zorlanıyoruz.. :D

Allah hepimize akıl sağlığı versin...

_Ns@Nc_
Banned
Bu konuda biraz saygılı olmanızı tavsiye edeceğim. Eğer o kişinin bir hatası varsa Allah katında hesabını verecektir. Ama yoksa o zaman hiz hüsrana uğrayanlardan olursunuz. Bir kişi hakkında birşey söylersiniz eğer o söylediğiniz gibiyse dedikodu olur insanların açıklarını hatalarını açığa çıkarmış olursunuz -Allah kullarının suçlarını asla yüzüne vurmaz- bizi yaratan rabbimiz dahi çıkartmıyorsa açıklarımızı bizim ne haddimize. Eğer söylediğiniz şey o kişide yoksa yani o kişi öyle birisi değilse o zamanda iftira olur ikisindede sonunuz kötü olur.
Çok zor değil bir kaç örnekle bu meseleye açıklık gelir. Madem o kadar çok okuduğunu idda eden elemanlar var o zaman Peygamber Efendimiz(s.a.v) zamanına bakalım. Efendimizde eziyet çekmedimi memleketinden yuvasından kovulmadımı iftiraya uğramadımı ama sonunda doğru olduğu ortaya çıktı. Hiç şüphe yokki Allah c.c her asırda insanlara bir rehber bir önder göndermektedir. Yoksa insanlar asla kendi yollarını bulamazlar. Şimdi burada ona laf uzan bir kaç kişinin desteklediği görüşse biz ibadetlerimizi yaparız ona gerek yok gibi bir düşünce yada benzeri. Sana yolu göstermeseler sen tuvaleti bile bulamazsın. Allah sana göz vermese göremezsin hidayet vermese inananlardan olmazsın. Allah bunu söyleyenleri affetsin diyorum. Eğer bu insan kötü birşey yapsaydı şimdiye kadar bir yerde hata yapardı. Bunca genç tertemiz yetişiyor ve yetişmeyede devam edecek Allah'ın izni ile. Aralarda çürükler olsada onlar zamanla döküleceklerdir. Aslında söylenecek çok şey varda burası yeri değil. Sahte göz yaşları diyenlerde var onlar neden takılmışlar bir konuya bilip bilmeden konuşuyorlar. Sen nereden biliyorsun onun ne hissettiğini??
Bizler rüyamızda Efendimiz'i yada başkalarını görmüyormuyuz. Onlar Allah'ın ikramlarıdır. Efendimiz aynı anda farklı yerlerde olabilir. Ben bugece rüyamda görüyorsam aynı gece milyonlar görebiliyor. Bu neyi gösterir Allah'ın kudretini. Yani Allah dilerse herşey olur. Ama bu rüyayı günahı az olanlar yada olmayanlar görür. Demekki insanın günahı olmasa Efendimizi herzaman görebilir. İnsanın günahının az olması ve Allah'ın rızasına uygun yaşaması demek makam ve mertebe açısında yükselmesi demektir. Bir mertebe yükselen gördüğü bir boyuta bir boyut daha ekler ve ikinci boyutu görür. Onlar boyutlar üzerindeki insanlardır. Onlar Allah'ın izni ile pekçok şeyi görür ve bilirler.... Cahilin uleması olmaz. Ben şunu şurada açık bir şekilde söyleyebilirim ki burada bu hakaretleri yapanların alnı secdeye değmemiştir. Bunlar Cuma namazına bile sayılı gidiyorlardır. Allah hidayet ihsan etsin. Saldırdığınız yerlere dikkat edin. Bu konununda acilen kapatılmasını istiyorum.....

- Yönetici düzenlemesi: :
Jazz Blues
Forum Kalfası
fazla uzatmaya gerek yok fettullah ın ne mal olduğu ortada zaten çeker cezasını elbet ... saygılar ... sağol paylaşım için

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Bu konuda biraz saygılı olmanızı tavsiye edeceğim. Eğer o kişinin bir hatası varsa Allah katında hesabını verecektir. Ama yoksa o zaman hiz hüsrana uğrayanlardan olursunuz. Bir kişi hakkında birşey söylersiniz eğer o söylediğiniz gibiyse dedikodu olur insanların açıklarını hatalarını açığa çıkarmış olursunuz -
diyelim ki biri senin paranı gaspetti. sen bu durumda, "ellemeyin onun cezasını allah verir mi" diyeceksin? hayır.

Allah kullarının suçlarını asla yüzüne vurmaz- bizi yaratan rabbimiz dahi çıkartmıyorsa açıklarımızı bizim ne haddimize. Eğer söylediğiniz şey o kişide yoksa yani o kişi öyle birisi değilse o zamanda iftira olur ikisindede sonunuz kötü olur..
burada , bu sözcükleri fethullah gülen'in söylediği çok açık. kendi söyledğüii cümlerlerin buraya konulmasınınn nesi rahatsız edici??

söz bizdeyken bizim esirimizdir. bizim ağzımızdan cıktıktan sonra, biz onun esizi oluruz..

gülen hakkında herkes bir intiba edindi zaten.. konuyu kapatmıyorum.. ve fakat herkese söylüyorum. seviyeli yazsınlar. seviyesiz postların sahiplerini banlayıp o postları silicem. ama konu yine de açık kalacak. :)

_Ns@Nc_
Banned
diyelim ki biri senin paranı gaspetti. sen bu durumda, "ellemeyin onun cezasını allah verir mi" diyeceksin? hayır.

burada , bu sözcükleri fethullah gülen'in söylediği çok açık. kendi söyledğüii cümlerlerin buraya konulmasınınn nesi rahatsız edici??

söz bizdeyken bizim esirimizdir. bizim ağzımızdan cıktıktan sonra, biz onun esizi oluruz..

gülen hakkında herkes bir intiba edindi zaten.. konuyu kapatmıyorum.. ve fakat herkese söylüyorum. seviyeli yazsınlar. seviyesiz postların sahiplerini banlayıp o postları silicem. ama konu yine de açık kalacak. :)

Evet sayın metatron aynen dediğin gibi birisi bana birşey yapsa ben Allah'a havale ederim. Ben kimimki cezayı vereyim. O musubeti bana gönderen ve beni deneyen O. Yine çaeri O'ndadır. Allah'a herzaman sığınmak lazım. Güneşe karşı gözlerini kapatanlar yalnızca kendilerine karanlık yaparlar. Onun için Hoca Efendiyi tüm dünya anladı. Fazla söze gerek yok. Ona saygı duyuyorum.. Allah yardımcısı olsun...Allah Razı olsun yaptıklarından ve yapacaklarından...

metatron
Super Moderator
Site Yetkilisi
Evet sayın metatron aynen dediğin gibi birisi bana birşey yapsa ben Allah'a havale ederim. Ben kimimki cezayı vereyim. O musubeti bana gönderen ve beni deneyen O. Yine çaeri O'ndadır. Allah'a herzaman sığınmak lazım. Güneşe karşı gözlerini kapatanlar yalnızca kendilerine karanlık yaparlar. Onun için Hoca Efendiyi tüm dünya anladı. Fazla söze gerek yok. Ona saygı duyuyorum.. Allah yardımcısı olsun...Allah Razı olsun yaptıklarından ve yapacaklarından...
tamam sevgili kardeşim, sen böyle yapmaya devam et. ben allah'a havale etmem. ben cezasını verebiliyorsam bu dünyada veririm.. ;)

Durum
Yanıtlara kapalı.