w_q_x_91
Forum Kalfası
- Yönetici düzenlemesi: :
Helal kardeşim, benimde aklıma takılmıştı, anımsayamamıştım..bu olabilirmi![]()
bu olabilirmi![]()
50 ilk öpücük var o tarz Adam Sandlerin filmiKonuyla alakalı birşey sorayım bende. 2 gündür düşünüp bulamadığım bir filmdi adam ve kadın filmin başında araba kazası geçirir ve kızın hafızası gider daha sonra adam kıza kendini hatırlatmaya uğraşır bütün film boyunca sanırım evliydi bu çift. Filmi anımsayan varsa ismini söyleyebilirmi?
Elvis isimli kullanıcıya daha önce karma vermişsiniz. Tekrar karma verebilmek için, başka kullanıcılara karma dağıtmanız gerekiyor.
bu olabilirmi![]()
Yok sen bir film vardı diye yaz yeterlidir..Modum helal valla hem izleyip hem akılda tutmakBir sürü izlediğim değişik film var ama hiç birinin adını hatırlayamıyorum ben sırrı ne bunun?
Hafızam öyle kötüde değildir.
Tavsiye edermisiniz güzel film mi ?
bu olabilirmi![]()
Mel Gibson için bile seyredilirTavsiye edermisiniz güzel film mi ?
Modum helal valla hem izleyip hem akılda tutmakBir sürü izlediğim değişik film var ama hiç birinin adını hatırlayamıyorum ben sırrı ne bunun?
Hafızam öyle kötüde değildir.
Film arşivim iyidirYok sen bir film vardı diye yaz yeterlidir..
Elvis ustam şak diye bulur![]()
Tamamdır o zaman akşamki gs maçından önce bi mel gibson yapalımMel Gibson için bile seyredilir
kaldıki iyi film![]()
İlk defa bi film bildim ben cevaplayacaktım
bu olabilir mi![]()
robin williams'a ait bir film izlemiştim yıllar önce.
intihar eden eşinin peşinden düşsel bir yolculuğa çıkıyordu.
o arada cennet cehennem geziyordu ve en son sevgilisini yüzlerden oluşmuş bir çukurda "muhtemelen araf'da" görüyordu.
anımsayamadım, yardımcı olabilen varsa çok sevinirim..![]()