~ Film İstek ~

w_q_x_91
Forum Kalfası
Bir Film Arıyorum ?

Selamunaleykum arkadaşlar..

filmin başında adam kızını havaalanında karşılayıp eve gidiyorlardı. Evde kız yemek hazırlarken kapı calıyor kızda ben bakarım dıyıp kapıya gıdıyordu daha acamadan öldürülüyordu ..

hatırlayan vardır umarım :)

EDIT (7 agustos)

arkadaşlar bi film arıyorum isminde 7 seven filan vardı araştırdım bulamadım trilerinde bi adam teksas gibi bi yerde elinde tüfekle bekliyordu bi yandan da saatine bakıyordu zaman doldugunda önünde içinde bi adam olan kutu beliriyordu normalde hepsini öldürüyor fakat bu seferkini affediyordu filan bilenler vardır belki???

:gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana::gun_bandana:

- Yönetici düzenlemesi: :
wrca
Forum Kalfası
Kızın babası polis,sonrada kızının katillerini bulmak için araştırmaya koyuluyor...Şimdi gelecek aklıma :)

Kylami
Forum Kalfası
Konuyla alakalı birşey sorayım bende. 2 gündür düşünüp bulamadığım bir filmdi adam ve kadın filmin başında araba kazası geçirir ve kızın hafızası gider daha sonra adam kıza kendini hatırlatmaya uğraşır bütün film boyunca sanırım evliydi bu çift. Filmi anımsayan varsa ismini söyleyebilirmi?

w_q_x_91
Forum Kalfası

helal olsun bravo :D:DD

Konuyla alakalı birşey sorayım bende. 2 gündür düşünüp bulamadığım bir filmdi adam ve kadın filmin başında araba kazası geçirir ve kızın hafızası gider daha sonra adam kıza kendini hatırlatmaya uğraşır bütün film boyunca sanırım evliydi bu çift. Filmi anımsayan varsa ismini söyleyebilirmi?
50 ilk öpücük var o tarz Adam Sandlerin filmi

obey
Forum Kalfası
Modum helal valla hem izleyip hem akılda tutmak :D Bir sürü izlediğim değişik film var ama hiç birinin adını hatırlayamıyorum ben sırrı ne bunun? :D Hafızam öyle kötüde değildir.

alpertunga.
Forum Ustası
bende bir film sorayım bari, sırf seni denemek için elvis :D

bunu bilirsen daha sözüm yok sana,

filmde sovyet bir keskin nişancı vardı.

normal askerdi ilk başlarda, onu durdurmak için alman ordusu en iyi keskin nişancısını getirtiyordu

s3z3r
Forum Üstadı
robin williams'a ait bir film izlemiştim yıllar önce.

intihar eden eşinin peşinden düşsel bir yolculuğa çıkıyordu.

o arada cennet cehennem geziyordu ve en son sevgilisini yüzlerden oluşmuş bir çukurda "muhtemelen araf'da" görüyordu.

anımsayamadım, yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.. :)

obey
Forum Kalfası
robin williams'a ait bir film izlemiştim yıllar önce.

intihar eden eşinin peşinden düşsel bir yolculuğa çıkıyordu.

o arada cennet cehennem geziyordu ve en son sevgilisini yüzlerden oluşmuş bir çukurda "muhtemelen araf'da" görüyordu.

anımsayamadım, yardımcı olabilen varsa çok sevinirim.. :)