~ Film İstek ~

s3z3r
Forum Üstadı
(what dreams may come)

Arkadaşlar bu filmi izlememiş olan varsa tavsiyemdir.

Muhteşem bir film. Özellikle de sevgilisi ile duygusal anlar yaşamak isteyenler için idealdir. ;)

Tşk.ler obey kardeşim, eyw.. :)

w_q_x_91
Forum Kalfası
bı soru da benden gelsin tekrar :) bunu forumda daha önce sormuştum kimse bilmiyor :D

filmi tarif edeyim
2 kardeş biri polis biri zengin bi adam polis olan zenginin bahçesinde karavanda kalıyor adam onu uyandırmak için karavanın ustune maytap atıyordu polistede silah reflexi vardı lcdyi falan vuruyordu kalktığında şimdiden teşekkürler

- Yönetici düzenlemesi: :
Akmerttan
Forum Ustası
bı soru da benden gelsin tekrar :) bunu forumda daha önce sormuştum kimse bilmiyor :D

filmi tarif edeyim
2 kardeş biri polis biri zengin bi adam polis olan zenginin bahçesinde karavanda kalıyor adam onu uyandırmak için karavanın ustune maytap atıyordu polistede silah reflexi vardı lcdyi falan vuruyordu kalktığında şimdiden teşekkürler
aydınlat bizi

w_q_x_91
Forum Kalfası
yorumu tekrar eski haline cevirdım cunku cevaplanan baska filmmiş :)

sordugum fılm hakkında aklıma gelenleri yazdım baska bısey hatırlayamıyorum :S yanlıs hatırlamıyosam 2005-2006 ' da filan izlemiştim o günden buyana bulamadım :)

s3z3r
Forum Üstadı
Aklınıza takılan anımsayamadığınız filmleri bu başlık altından bildirin.

Biz de elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışalım..

Not: Bölüm yöneticisi uygun gördüğü takdirde film isteklerinize de "linklerini PM'den ulaştırmak şartı ile" cevap yazılacaktır.. ;)

Sniperss
Forum Ustası
Televizyonda 3d film izlemek için
3d film indirebileceğim siteye ihtiyacım var, Pm atabilirsiniz.
Şimdiden teşekkür ederim :)

erdemm28
Daimi Üye
küçük kardeşim için sevimli canavarlar üniversitesini açıcam ama bulamadım türkçe dublaj olması lazım akrdeşim küçük olduğu için nette ya da indirebileceğim her hangi bi link verebilecek var mı :D

cilgindunyali
Daimi Üye
Arkadaşlar rica etsem 1 ay sonra Mersine gidecem orda kalacağım yer yayla olduğu için internet hızında sıkıntı var bu sebebten dolayı zamanımı film izleyerek geçirmek istiyorum rica etsem kaliteli ve sınırsız film indirebileceğim site ismi verirmisiniz.
saygılarımla

Semyaza
Forum Kalfası
Arkadaşlar rica etsem 1 ay sonra Mersine gidecem orda kalacağım yer yayla olduğu için internet hızında sıkıntı var bu sebebten dolayı zamanımı film izleyerek geçirmek istiyorum rica etsem kaliteli ve sınırsız film indirebileceğim site ismi verirmisiniz.
saygılarımla
Forumumuzun üyelerinden birinin sitede sabote bla bla adı :D

Full Film izle, HD izle, 720p izle, Tek Parça izle, Bedava Film izle kaliteli site arşiv çok değil yalnız :)

Direk site sahibinin konusunun linki :)

http://www.wardom.org/film-sitesi-571803/

Pe55iMySTiC
Forum Kalfası
LUBY MENE / SEV BENI / LOVE ME

adli filmi nasi bulabilirim??????

Izledim artık ThnX

w_q_x_91
Forum Kalfası
Konu günceldir postu da editledim burdan da yazmakta fayda var :)
arkadaşlar bi film arıyorum isminde 7 seven filan vardı araştırdım bulamadım trilerinde bi adam teksas gibi bi yerde elinde tüfekle bekliyordu bi yandan da saatine bakıyordu zaman doldugunda önünde içinde bi adam olan kutu beliriyordu normalde hepsini öldürüyor fakat bu seferkini affediyordu filan bilenler vardır belki???

Tarun
Ehli Keyf Wuser
arkadaşlar
''Bana Masal Anlatma'' nete düştümü
düştüyse ricam yardımlarınızı esirgemeyin :p,
ben bulamadım da :D