aydınlat bizibı soru da benden gelsin tekrarbunu forumda daha önce sormuştum kimse bilmiyor
filmi tarif edeyim
2 kardeş biri polis biri zengin bi adam polis olan zenginin bahçesinde karavanda kalıyor adam onu uyandırmak için karavanın ustune maytap atıyordu polistede silah reflexi vardı lcdyi falan vuruyordu kalktığında şimdiden teşekkürler
Konu Sabittir.
Konu harici mesajlar yazmayalım![]()
bu filmin türkce dublajini bulamadim sadece altyazili buldum türkce dublajli varmi intte ?
bu filmin türkce dublajini bulamadim sadece altyazili buldum türkce dublajli varmi intte ?
Burdan izleyebilirsinküçük kardeşim için sevimli canavarlar üniversitesini açıcam ama bulamadım türkçe dublaj olması lazım akrdeşim küçük olduğu için nette ya da indirebileceğim her hangi bi link verebilecek var mı![]()
Forumumuzun üyelerinden birinin sitede sabote bla bla adıArkadaşlar rica etsem 1 ay sonra Mersine gidecem orda kalacağım yer yayla olduğu için internet hızında sıkıntı var bu sebebten dolayı zamanımı film izleyerek geçirmek istiyorum rica etsem kaliteli ve sınırsız film indirebileceğim site ismi verirmisiniz.
saygılarımla
arkadaşlar
''Bana Masal Anlatma'' nete düştümü
düştüyse ricam yardımlarınızı esirgemeyin,
ben bulamadım da![]()