Film Önerisi

Peker
Forum ustası
Değerli arkadaşlarım..

Balkon keyfi yaptığım, güzel cuma gecemi değerlendirebileceğim, şöyle bilim kurgu, savaş veya gerilim türünde, sürükleyici, izlediğime değecek, takribi 100-120 dakikamı heba etmeyecek, kaliteli ve şiddetle tavsiye edebileceğiniz yeni veya eski bir film arıyorum..

İsim önerilerinizi bekliyorum..

Saygılarımla.

- Yönetici düzenlemesi: :
tylolhot.
Banned
abi bilim kurgu dersen discrit 9 bide The Man From Earth' derim bide moon var en sevdiğim 3 bilim kurgu filmi bunlar

birini ön plana çıkaracak olursak oda The Man From Earth olur film tek mekan filmi onuda söylemiş olayım :D

Peker
Forum ustası
tylolhot-alpay ve karahan çok teşekkür ederim..

Haftasonunu dolu dolu geçiricez anlaşılan sayenizde..:)

Alpayım roninin izledim, cidden güzel filmdi..

0x0001
Forum Ustası
The King of Comedy olabilir. İyi filmdir. Robert De Niro başrolde.

Bir yetişkin olmasına rağmen hala ailesiyle yaşayan bir "kaçık" olan Rupert Pupkin, pek yetenekli olmadığı halde bir gün ünlü bir komedyen olacağına inanmaktadır. İdolü ise komedi yıldızı Jerry Langford'dur. Pupkin, eğer bir gün Langford'un TV programına çıkmanın yolunu bulursa, şöhretin kapısının önünde açılacağına dair bir saplantıya da sahiptir.

Kahkahalar Kralı

Yıldıray27
Forum Ustası
Peker abi Savaş Atı (war horse) muhteşem bir 1. dünya savaşı filmi ;)

Eğlenceli bilim kurgu bir şey istiyorsan Çelik Yumruklar (Real Steel) tam aradığın film ayrıca tüm aile büyük keyifle izleyebilir:)

Peker
Forum ustası
The King of Comedy olabilir. İyi filmdir. Robert De Niro başrolde.
Teşekkür ederim Ramert, ama komediyle hiç aram yok, genede çok teşekkürler..:)

sen boşver. şimdi haftasonu haftasonu çıkma dinden imandan :D

hayırlı cumalar :D
Böyle dedin ya, izlemezsem çatlarım, ama pazar gününe bırakalım bu enterassan filmi, nöbette anlam katalım, uyku sendromunu aşarız böylece...:)

Peker abi Savaş Atı (war horse) muhteşem bir 1. dünya savaşı filmi ;)

Eğlenceli bilim kurgu bir şey istiyorsan Çelik Yumruklar (Real Steel) tam aradığın film ayrıca tüm aile büyük keyifle izleyebilir:)
Yıldırayım savaş atını izledim, Çelik Yumrukların final sahnesinde yani iki robot birbirini parçalarken gözlerim doldu desem oturur gülmekten ağlarsın, cidden çok güzel filmdi o da..:)

Peker
Forum ustası
Balkon keyfi nasıl gidiyor Peker...:)
Valla alkol kullanmıyorum abi biliyorsun, çay, kuruyemiş, meyve eşliğinde, kızım ve eşimle Ankara manzarası seyrediyoruz..

Uykumuzda yok film izleyelim dedik..

Ne izleyeceğimize karar veremedik..

Sonra neden Wardomda bu kadar kaliteli insan varken bir fikir almıyorum diye düşündüm..

Facede değil burda sorduk, cevaplar cidden ikilemde bırakacak türden..

Biran evvel başlamamız lazım ama birisine..:)

Zafer
Forum Ustası
Valla alkol kullanmıyorum abi biliyorsun, çay, kuruyemiş, meyve eşliğinde, kızım ve eşimle Ankara manzarası seyrediyoruz..

Uykumuzda yok film izleyelim dedik..

Ne izleyeceğimize karar veremedik..

Sonra neden Wardomda bu kadar kaliteli insan varken bir fikir almıyorum diye düşündüm..

Facede değil burda sorduk, cevaplar cidden ikilemde bırakacak türden..

Biran evvel başlamamız lazım ama birisine..:)

Anlaşıldı. Eğlenceli bir gece diliyoruz. Yarın evdesin bu durumda.

Peker
Forum ustası
saadetiniz bozulmasın da,

ankara'da manzara yok ki.. bence doğru karar vermişsiniz film izlemekle :D
Yıllarca doğunun dağlarını seyretmiş birisi olarak bir metroplü gece izlemek, Keops Piramidinin karşısında nargile içmek gibi geliyor be özgür..:)

Eyy Melih Gökçek duy Metatronun sesini...