Film Önerisi

SpoilT
Forum Kalfası
abi bilim kurgu dersen discrit 9 bide The Man From Earth' derim bide moon var en sevdiğim 3 bilim kurgu filmi bunlar

birini ön plana çıkaracak olursak oda The Man From Earth olur film tek mekan filmi onuda söylemiş olayım :D
Tam ben yazacaktım baktım üzerinde bol yorum yapılmış. Bunu izleyecek artık mecbur :)

Zaten izlemezse çok şey kaybeder.

0x0001
Forum Ustası
Aslında film pek komedi sayılmaz :) Komedyen olmak isteyen bir kişi bu uğurda neler yapar ? Yeteneği olmasa bile nasıl komedyen olur. Biraz başarı hikayesi biraz da hayat eleştirisi barındırıyor.

Peker
Forum ustası
İzledim Metanın tüm limon sıkmalarına rağmen..:)

Teşekkür ederim öneriler için..

Bu akşam içinse The Mighty Eighth adlı filmi arıyorum..

2.dünya savaşı konulu olması sebebiyle tam benim tarzım..

Direk izleme linki, ki olacağını sanmıyorum veya torrenti bulabilecek arkadaşım varsa sevinirim..

- Yönetici düzenlemesi: :
sagacious
Genel Moderator
Ceset ~ El Cuerpo ~ The Body

Filmin sonunu tahmin edebilicek misiniz bakalım. :)
Gizem ve gerilim temalı filmlerden hoşlananlar için tavsiye edilebilir.
(DİPNOT:Şiddet ve cinsel içerikli sahneler nedeniyle aile ortamında izlenmesi sakıncalı olabilir.)

Peker
Forum ustası
The Man From Earth-kill my darlings- El Cuerpo..

3 filmide bu haftasonu hatim ettim..:)

Üçünüde tavsiye ederim..

Yalnız The Man From Earth ve El Cuerpo için yorumlara bakmadan izlemeyin derim, siz bilirsiniz, dedikleri kadar varmış..

Home Front'u izlemiştim kaligula, onun için es geçtim, teşekkür ederim..:)

Bu arada 4 post üstte sorduğum The Mighty Eighth adlı filmi bulabilen çıkmadı sanırım..

Çok makbule geçer bi torrent atarsanız özelden, minnettar kalırım..:)

Strawberry Fields
Forum Ustası
The Man From Earth-kill my darlings- El Cuerpo..

3 filmide bu haftasonu hatim ettim..:)

Üçünüde tavsiye ederim..

Yalnız The Man From Earth ve El Cuerpo için yorumlara bakmadan izlemeyin derim, siz bilirsiniz, dedikleri kadar varmış..

Home Front'u izlemiştim kaligula, onun için es geçtim, teşekkür ederim..:)

Bu arada 4 post üstte sorduğum The Mighty Eighth adlı filmi bulabilen çıkmadı sanırım..

Çok makbule geçer bi torrent atarsanız özelden, minnettar kalırım..:)

abi o film değil. hbo dan güzel bir mini dizi. yakında yayınlanır sanıyorum.

wardomdrn
Cool Çırak
Genellikle film gibi yaşamları, azmi ve başarıyı konu alan bu yapımlar bazen bizleri gaza getiriyorlar bazen ise şaşkınlık yaratıyorlar. Her biri örnek alınması gereken hayatları bünyeleri barındıran en iyi yapımlardan oluşan listemizi huzurlarınıza getiriyoruz:

alpay29
Super Moderator
Site Yetkilisi
Genellikle film gibi yaşamları, azmi ve başarıyı konu alan bu yapımlar bazen bizleri gaza getiriyorlar bazen ise şaşkınlık yaratıyorlar. Her biri örnek alınması gereken hayatları bünyeleri barındıran en iyi yapımlardan oluşan listemizi huzurlarınıza getiriyoruz
sitenin reklamını iyi yapıyorsun...

yönlendirme paylaşmak kuralla aykırı...

burada link değil konu paylaşılır..