telefonu getir de bakalım ya valla içime ukte oldu.. kesin ayarınd var bi eksiklik bak çıkar yarın öbür günneyse olmadı saolun ... versiyon yükseldi ama özellikler gitti
Neyse hayırlısı buymuş...
Bu arada daristan abiyede teşekkür ederim msn den yardımcı oldu...
Hayel Tm sanada
Karma veremiyorum borcum olsun en yakın zamanda veririm emeğinize sağlık...
Açıklama için teşekkürler @Hayal zaten bluetooth üzerinden böyle bişey yapılamayacağını anladım çünkü 2-3mblik bir mp3'ü bile atmak ölüm tekrar teşekkürler6600 da cihazın içinde bir bağlantı yeri olacak sanırım pilin arkadasındaydı. Bu tür cihazlara (yani son kullanıcının flash atamayacağı cihazlar) Ciddi maliyetli olan BOX cihazlarla flash atılıyor. Zaten yeni nesil nokia larda bu tarz bir sorun yok. Kendiniz internetten son sürümü indirip kurabiliyorsunuz..
Ayrıca:
Kesinlikle Bluetooth ile Flash atılmaz. Seri ya da Usb Kabloyla Flash atılır arkadaşlar.
Bu Arada 6630ME (Music Edition)
6.03.40 versiyonu çıkmış..
Normal versiyon yükleyip ME 'ye dönemeyenlere önemle duyrulur.
@Real_cast kardeş aman teli fazla kurcalama çok güzel cep o yazık olmasın bu arada başarmışsın yazılım atmayı hayırlı olsunneyse olmadı saolun ... versiyon yükseldi ama özellikler gitti
Neyse hayırlısı buymuş...
Bu arada daristan abiyede teşekkür ederim msn den yardımcı oldu...
Hayel Tm sanada
Karma veremiyorum borcum olsun en yakın zamanda veririm emeğinize sağlık...
sanırım ikisi aynı anda çalışmıyor.. Pc suite'den çıkıp bir daha dene update manager'ı..Nokia 3230'u Nasıl Güncelliyebilirim?
USB Takılı PC Suite Görüyor Ancak
Update Manager Görmüyor. USB Ayar'larından PC Suite Seçin Diyor Ancak Bu Telefonda Öyle bir Ayar Göremedim?
abi öylede denedim malesef olmuyor.sanırım ikisi aynı anda çalışmıyor.. Pc suite'den çıkıp bir daha dene update manager'ı..
bu arada 6630 standart edition 6.03.40 olmuş.. Muhtemelen bu da bu telefon için son güncellemedir.. 6630culara duyrulur..