Flash mevzusu

hayals
Forum Ustası
şarj bittiğinde ötme muhabbeti ayarlardan yapılır kardeşim.. onu kafana takma..
(Uyarıları aç diye bi ayar olucaktı sanırım..)
muhtemelen # kısa yol tuşu da öyledir.

Çünkü firm attığında ayarların hepsi fabrika çıkışına döner..
azcık kurcala ;)

farego
Forum Ustası
neyse olmadı :) saolun ... versiyon yükseldi ama özellikler gitti :D

Neyse hayırlısı buymuş...

Bu arada daristan abiyede teşekkür ederim msn den yardımcı oldu...

Hayel Tm sanada :)

Karma veremiyorum borcum olsun en yakın zamanda veririm emeğinize sağlık...

hayals
Forum Ustası

telefonu getir de bakalım ya :) valla içime ukte oldu.. kesin ayarınd var bi eksiklik bak çıkar yarın öbür gün :D

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası
6600 da cihazın içinde bir bağlantı yeri olacak sanırım pilin arkadasındaydı. Bu tür cihazlara (yani son kullanıcının flash atamayacağı cihazlar) Ciddi maliyetli olan BOX cihazlarla flash atılıyor. Zaten yeni nesil nokia larda bu tarz bir sorun yok. Kendiniz internetten son sürümü indirip kurabiliyorsunuz..
Ayrıca:
Kesinlikle Bluetooth ile Flash atılmaz. Seri ya da Usb Kabloyla Flash atılır arkadaşlar.

Bu Arada 6630ME (Music Edition)
6.03.40 versiyonu çıkmış..
Normal versiyon yükleyip ME 'ye dönemeyenlere önemle duyrulur.

Açıklama için teşekkürler @Hayal zaten bluetooth üzerinden böyle bişey yapılamayacağını anladım çünkü 2-3mblik bir mp3'ü bile atmak ölüm tekrar teşekkürler

King_of_The_satelliteS
Forum Ustası

@Real_cast kardeş aman teli fazla kurcalama çok güzel cep o yazık olmasın;) bu arada başarmışsın yazılım atmayı hayırlı olsun:)

Balamir
Banned
Güncelleme yapan arkadaşların dikkatine bende Nokia N70 ve N73 Var bunların ikisinide pcsuit programı ile yedeklerini aldım sonrada telefona sürüm güncellemesini yaptım iki telefonada yedeklerini pcsuit ile tekrar attım ama telefon kafayı yedi müzikleri açması zaman tuttum tam 45dk. sürdü galeriyi açmasını hiç söylemiyorum :D bende sürümü güncelledikten sonra telefona ve hafıza kartına format attım programları en baştan yükledim (turbo msn office vs.) şuan hiçbir sorun yok telefon canavar gibi çalışıyor (nazar değmesin) aynı sıkıntıları çeken arkadaşlara tavsim olsun

\Emix
Forum Ustası
Nokia 3230'u Nasıl Güncelliyebilirim?
USB Takılı PC Suite Görüyor Ancak

Update Manager Görmüyor. USB Ayar'larından PC Suite Seçin Diyor Ancak Bu Telefonda Öyle bir Ayar Göremedim?

hayals
Forum Ustası
Nokia 3230'u Nasıl Güncelliyebilirim?
USB Takılı PC Suite Görüyor Ancak

Update Manager Görmüyor. USB Ayar'larından PC Suite Seçin Diyor Ancak Bu Telefonda Öyle bir Ayar Göremedim?
sanırım ikisi aynı anda çalışmıyor.. Pc suite'den çıkıp bir daha dene update manager'ı..

bu arada 6630 standart edition 6.03.40 olmuş.. Muhtemelen bu da bu telefon için son güncellemedir.. 6630culara duyrulur..

;)

\Emix
Forum Ustası
sanırım ikisi aynı anda çalışmıyor.. Pc suite'den çıkıp bir daha dene update manager'ı..

bu arada 6630 standart edition 6.03.40 olmuş.. Muhtemelen bu da bu telefon için son güncellemedir.. 6630culara duyrulur..

;)
abi öylede denedim malesef olmuyor.

telefoncu bi arkadaş var sağolasın verdim ona 15-20'dk'ya yaptı verdi :)

sağol :)