FOREX Nedir

xthief
Forum Kalfası
0.10=10
1$= 100
10$=1000

referans adresini Services den Affiliate Program bölümüne giriyorsun bi form var onu dolduruyorsun. sonra mail adresine yolluyorlar.
paypalda aynen bildiğin şekilde illaki komisyon ödeyeceksin. eğer paypalda hesabın verified değilse gelen parayı kabuletmen zor olur. gönderen kişiye unverified olduğunu hatırlatman lazım. ben egold kullanıyorum

smart_boys
Çırak
para transfer olayını biraz daha geniş anlatabilirmisin tamam e -gold da alırız problem degilde biraz daha açarsan sevinirim..

şimdi 1$=100 diyosunda adamların real werdikleri para 5.00000 şimdi nerden hesaplıcaz virgülüyle yazarsan sevinirim..Bide parayı marketivadan nasıl istiyoruz onuda anlatırsan iyi olur :)..

xthief
Forum Kalfası

daha sonra para transferini onaylıyoruz. Marketiva bizi transfer bölümüne yönlendiriyor. Egold dan gelen para Default diye bir bölümde tutulduğu için isterseniz o parayı Live Trading bölümündeki para ile birleştirirsiniz. Dikkat etmeniz gereken şey Live yerine Virtual bölümünü seçmemeniz.

Parayı Egold a göndermek içinse Withdraw Funds bölümünden e-gold u seçmeniz. gerekiyor.

daha sonra sizden Nüfus cüzdanı veya ehliyet gibi bir kimlik belgesi

ile
adresinizi gösterir herhangi bir belge(su faturası, telefon faturası, vs)'nin scan edilmiş renkli veya gri (siyah beyaz değil) resmi isteniyor. Onları yükledikten sonra kısa zamanda onaylanır zaten (kendim şahsen denemedim ama arkadaşların dediği)
olay bu kadar.

smart_boys
Çırak
repini wermiştim geçen gün ama şimdi baktıgımda resim linklerin ölmüş..Birde mesela şöyle bi olay war 5$ bize werdiler ben onu 100$ yaptım para yatırmadan bu parayı talep edebiliomuyum?..Ve en az ne kadar talep edebiliyorum..

Dip not=İki gündür server kapalıydıda ondan sorulara ara wermiştim :)

xthief
Forum Kalfası
5 doları 100 dolar yaptıysan hepsini çekebilirsin. en az dye bir şey yok sadece 8 dolar komisyon var ona göre ayarlarsın.

cumagünü gece 12.00 den pazar günü gece 12.00 ye kadar marketiva kapalı olur.

smart_boys
Çırak
xtief sen şu ana kadar hiç para aldın mı marketivadan ben bayramdan sonra real parayla oynamaya başladım şu anda 16 dolar yaptım werdikleri parayı yawaş yawaş yükseltcem :) bide tiyolar vericektin hani bekliyoruz :)

xthief
Forum Kalfası
bende 5 doalrla başladım 1 ayda şuan 98 dolarda. tiyo olupta bildiğimizden değil duyduklarımızdan paylaşacaktık . eğer şu anda bunları yazdığım anda EUR/USD alırsan (5 dolar)SELL olarak target i de 1.2700 yaparsan en geç yarına kadar 5 doların 10 olur. (hesabında 16 dolar olduğunu varsayıyorum)

smart_boys
Çırak
bence dolar o kdr yarına kadar düşmez şu anda GBP/USD aldım 500 lük 1.9037 den Buy olarak Target da 1.9100 lerde çok rahat gece fln 2 3 dolar kalır..Temiz bide ben paramın hepsiyle oynamıyorum çünkü %1 geyigi çıkıyor bi yerden sonra zarardayken otomatik kapatıyor o neden..Yani bende alaha emanet oynuyorum mesela buy yaparken 500 yaptık ya bu 5 dolarlık satın aldıgımız anlamına mı geliyor şu ana kadar hep 500 600 700 lerle oynadım yavas yavas kazandım :)

- Yönetici düzenlemesi: :
xthief
Forum Kalfası
dolar o kadar düşecek ve en geç yarın . normalde risksiz bir şekilde oynayabilmek için paranın yüzde 10 u kadarını koyman gerek yoksa tez batarsın. 2 kez 30 dolardan 2 dolara düştüm. eğer sürekli uğraşacaksan buna uyman gerek yoksa %1 lik zımbırtısına kadar zorlarsan kötü olur.

smart_boys
Çırak
Eu/usd Ve Gbp/Usd Satma zamanı şu anda bence ikiside tavan yaptı ben demiştim inmez diye o kdr ama şimdi inebilir GBP/usd tahminim 1.9050 leri çok rahat görür diye düşünüyorum..İyi kapmışsın 15 dolar iyidir :)

pshyco
Cool Çırak
Arkadaşlar forex ile ilgilenenler ile birleşip bi grup kursak IRC üstünden fikirlerimiz paylaşsak... Serverı genel bi server olabilir ( ttnet - dalnet - efnet ) yani iki gün sonra çökmeyecek bir yer. Fikirlerinizi bekliyorum... 1 günde 120$ 150$ yaptım sizde yapabilirsiniz... Herkese başarılar...

pshyco
Cool Çırak
Arkadaşlar forexden deli para kazanilabilir tamam ama işi bilmiyosaniz hiç girmeyin. Ekonomiden %75 anlıyorsaniz belki.... Hele ilk girişinizde ilk 2 yıl paranızı korumaya bakın para kazanmaya değil. Ben 8 - 9 yıldır ekonomi ile ilgileniyorum 1.5 yıldır da forex işinedeyim. Kazandımmı evet kazandım ama bilmeseydim ne olacabileceklerini bütün yatırdığım giderdi. Daha geçen hafta küçük bir zaman hatasından dolayı 200$ kaybettim. Dikkatli olun önce öğrenmeye çalışın. Demolarla idare edin.

xthief
Forum Kalfası
Arkadaşlar forexden deli para kazanilabilir tamam ama işi bilmiyosaniz hiç girmeyin. Ekonomiden %75 anlıyorsaniz belki.... Hele ilk girişinizde ilk 2 yıl paranızı korumaya bakın para kazanmaya değil. Ben 8 - 9 yıldır ekonomi ile ilgileniyorum 1.5 yıldır da forex işinedeyim. Kazandımmı evet kazandım ama bilmeseydim ne olacabileceklerini bütün yatırdığım giderdi. Daha geçen hafta küçük bir zaman hatasından dolayı 200$ kaybettim. Dikkatli olun önce öğrenmeye çalışın. Demolarla idare edin.
dediklerin gerçekten doğru. forex bir oyun değildir. ya buişi bilmek yada bilen birini bulmak gerekir.

SL047
Forum Kalfası
Daha fazla ayrıntılı bilgi iyi olurdu.Şimdi başlangıç için 250 dolar bir ücretten bahsetmişsin yazıda.Cevaplarda boole bisi olmadıgını gördüm.Kayıt oldum baslıycam,riski nedir benm için ve param nereye nasıl yatacak sana zahmet :)

OuTLaWsys
Banned
Bilgilendirme için teşekkür ederim.Uzun zamandır duyuyordum da tanışmak bugune kısmet oldu forex ile :)

BEnim merak ettiğim bir kaç şey var?
1) Bunu günün 24 saati haftanın 7 günü oynayabilirmiyiz?
2-)Buradaki pariteler dünya çapında gerçek paritelermidir.Yani demek istedeğim burdaki değerlerin değişmesi Dünya Çapında yaşanan gerçek olaylar mıdır , (ör:amerikanın ırak'a saldrmasının etkileri...) yoksa marketiva tarafından ortaya atılan olayların etkisiyle mi değerler değişmektedir.
3)bütün Forex firmaları aynı bu şekilde mi çalışmaktadır.MArketiva dan başka hangi şirketler var?