FOREX sinyalleri

xthief
Forum Kalfası
Merhaba

Forex sinyallerini bu başlık altında paylaşıyoruz arkadaşlar. Bu konuda tecrübesi olanlar sinyal paylaşımları yaparsa sevinirim.

xthief
Forum Kalfası
ilk sinyal benden olsun.

EUR/USD şu an 1.3825 Stop Loss- 1.3750ye kadar düşebilir diyorlar.

xthief
Forum Kalfası
öğlen 12den beri bir kaç saat sıkı takiple EUR/USD toplam +96 pip kazandırdı.

:) umarım bu başlığı takip edenler vardır.

pshyco
Cool Çırak
Selam bugün şöyle birşeyler yapmak istiyorum eur/usd ve usd/jpy hedge edip aradaki farkdan kazanıcaz böylece yüksek dalgalardan etkilenmiyecez....

eur/usd - long
usd/jpy - long

Bu sabah eur/usd long @ 1.3740 - usd/jpy long @ 118.85 de yapmıştım.

Şu anda 16 + 29 pip kar var ve bekliyorum toplamda 100 pip kazanmadan bırakmıyacam. Treni kaçırmış değilsiniz....

Geçen ay hedge yapmadan kazancıma bakmak isterseniz: http://kazancli.blogspot.com
Bunu size güven sağlaması için veriyorum...

- Yönetici düzenlemesi: :
xthief
Forum Kalfası
Selam bugün şöyle birşeyler yapmak istiyorum eur/usd ve usd/jpy hedge edip aradaki farkdan kazanıcaz böylece yüksek dalgalardan etkilenmiyecez....

eur/usd - long
usd/jpy - long

Bu sabah eur/usd long @ 1.3740 - usd/jpy long @ 118.85 de yapmıştım.

Şu anda 16 + 29 pip kar var ve bekliyorum toplamda 100 pip kazanmadan bırakmıyacam. Treni kaçırmış değilsiniz....

Bunu size güven sağlaması için veriyorum...
100ü geçtin herhalde :)

pshyco
Cool Çırak
eur/usd - 70
usd/jpy - 82

Toplamda 148 pip aldım - Gecede bırakıcam swap yemesi için çünkü ;
eur/usd den yediğim eksi swap ile usd/jpy den yediğim artı swap bana fazladan kar sağlıyo :) yani (-10) + (+15) = +5 swap point buda bana 30$ ek getiri getirir.

420 + 426 = 846$ kardayım şu an her ikisinden de 6 lotluk işlem yaptığım için yüksek kar veriyor. Tabi marjınız uygun değilse bu kadar büyük lotlarda işlem yapmanızı tavsiye etmem...

Yani sabah beni dinleyip bu işlemi yapıp 1$ lık işlem yapanlar şu an 1.40$ ceplerine aldılar toplamda ellerinde 2.40$ var yani.

pshyco
Cool Çırak
Alım yaptığım oranlar; 09.08.2007
eur/usd @ 1.3777 0.5 lot = 25$
usd/jpy @ 118.98 0.5 lot = 25$

Bu işlemlerden 100$ gibi bir zarar ettim söylediğim gibi dün dalgalı ve kararsız bir ortam vardı. Bugün için bir alım yapmadık. Malumunuz cuma günü genelde satış günüdür.
pazartesi için öngörüm;

eur/usd 1.3628'i aşağı doğru kırarsa satışlar gelecektir ve 1.3558'e kadar gerileyecektir buradan yukarı doğru bir sekme yaşayabiliriz veya amerikanın güçlenmesiyle beraber daha da dip bölgeleri görebiliriz. Büyük ihtimal ile pazartesi günü satış baskılı bir seyir izlenir.

pshyco
Cool Çırak
eur/usd - 4H grafikte aşağı yönlü ufak bir çanak formasyonu görülüyor. Teknik analize göre aşağı yönlü görülüyor fakat USD haberlere göre zayıflayabilir buda eur/usd yi yukarıya taşıyabilir. Volatilite bugün biraz yükselecek haberleri analiz etmeyi ve teknik analizi göremiyorsanız bugün haberlerden sonra girmeniz yararınıza olacaktır.

Markete giriş için en azından saat 18:00 beklemeniz tavsiyemdir daha sonra neler olacağı belli olur.

labtek
Çırak
Bugün ABD merkez bankasının faizleri 0.25 puan düşürmesiyle dolardaki düşüş sürecek gibi görünüyor.Gbp/Usd, Eur/Usd, Nzd/Usd ve Aud/Usd günlük grafikte yükseliş trendindeler.Özellikle Aud/Usd ve Nzd/Usd nin trendini iyi yakalarsanız uzun vadede iyi kazandırır.Bende gün içi işlemlerden günlük işlemlere geçiyorum.Piyasa hala durulmadı ve bu yüzden gün içi işlem yapmak riskli.Perşembe günü açıklanacak işsizlik rakamının yüksek ,cuma günü açıklanacak tarım dışı istihdam rakamının düşük olacağı tahmin ediliyor.Buda dolardaki kan kaybını sürdürecek gibi görünüyor.Ama tedbiri elden bırakmayın mutlaka işlemlerinize stop koyun, önemli rakamların açıklanacağı günler işleme girerken dikkatli olun arkadaşlar.Birde japon yeni paritelerine dikkat edin Gbp/Jpy, Eur/Jpy yükseliş trendine girdiler iyi bir trend yakalarsanız bu pariteler harika kazandırır.Ama çok oynak pariteler oldukları için çok daha dikkatli işlem yapmak gerekir.Bol kazançlı işlemler dilerim.

labtek
Çırak
Sanırım buraya sinyal mesajı yazmaktan çekiniyoruz.İnsanların bu mesajlara bakarak işlem yapıp para kaybetmesinin sorumluluğundan olsa gerek.En azından ben çekiniyordum.Burda yazılanlar %100 doğru olacak diye birşey yok.Yazılanları kendinde karşılaştırırsın ve ona göre işlem yaparsın veya wardomda bu işle uğraşan pek fazla kişi yok.Herneyse sinyal yazayım.GBP/USD satış, 50 pip hedef (14.11.2007 17:20).Hedef ve stopları kendiniz ayarlayabilirsiniz.Ben bu işin uzmanı değilim ve sadece bilgi paylaşımı için yazıyorum.Kolay gelsin.

labtek
Çırak
Yukarıdaki yazdığım sinyal 1 saat olmadan hedefin iki katına ulaştı şimdi diğer sinyal.GBP/JPY satış 229.50 (14.11.2007 18:20) Hedef ve stop söylemiyorum.Bu paritede işlem yaparken daha dikkatli olun.

xthief
Forum Kalfası
Sanırım buraya sinyal mesajı yazmaktan çekiniyoruz.İnsanların bu mesajlara bakarak işlem yapıp para kaybetmesinin sorumluluğundan olsa gerek.En azından ben çekiniyordum.Burda yazılanlar %100 doğru olacak diye birşey yok.Yazılanları kendinde karşılaştırırsın ve ona göre işlem yaparsın veya wardomda bu işle uğraşan pek fazla kişi yok.Herneyse sinyal yazayım.GBP/USD satış, 50 pip hedef (14.11.2007 17:20).Hedef ve stopları kendiniz ayarlayabilirsiniz.Ben bu işin uzmanı değilim ve sadece bilgi paylaşımı için yazıyorum.Kolay gelsin.
Hiç birimiz uzmanı değiliz, sizin duyduğunuz endişeleri duyuyoruz. Risksiz iş olmaz :)

pshyco
Cool Çırak
Sinyalci

Sanırım tekrar mayısa kadar buralarda olucam salı veya çarşamba gününden itibaren bi sorun olmazsa görebildiğim kadarıyla sinyal tadında bişeyler yazmaya çalışıcam...

Size şunu hatırlatmak isterim asla forexin açıldığı ilk ve son 24 saat işlem yapmayın. Çok emin değilseniz... (pazar 24:00 - pazartesi 24:00) - (perşembe 24:00 - cuma 24:00), salı - çarşamba ve perşembe günü bence yeterlidir... Volatilite yükselince tradeden çıkın pozisyonları kapatın...

Tek işlemde 10$ - 20$ kazandiysaniz bunun üstü risklidir unutmayin. Kapatın ve rahatlayıp 30 dakika piyasayı izleyin... Herkese başarılar

xthief
Forum Kalfası
Sanırım tekrar mayısa kadar buralarda olucam salı veya çarşamba gününden itibaren bi sorun olmazsa görebildiğim kadarıyla sinyal tadında bişeyler yazmaya çalışıcam...

Size şunu hatırlatmak isterim asla forexin açıldığı ilk ve son 24 saat işlem yapmayın. Çok emin değilseniz... (pazar 24:00 - pazartesi 24:00) - (perşembe 24:00 - cuma 24:00), salı - çarşamba ve perşembe günü bence yeterlidir... Volatilite yükselince tradeden çıkın pozisyonları kapatın...

Tek işlemde 10$ - 20$ kazandiysaniz bunun üstü risklidir unutmayin. Kapatın ve rahatlayıp 30 dakika piyasayı izleyin... Herkese başarılar
Foruma geri dönmenize memnun oldum. Arayı fazla açmayın :)