FOREX sinyalleri

miduu
Cool Çırak
iyi is ama aksama kadar bilgisayar basinda olmak gerek galiba. benim bulundugum yerde internet
cok yavas ve aksama kadar internette otursam bayagi bi para harcamam gerek. kolay gelsin arkadaslar ve turkiye deki internetin hizina yatin kalkin sukredin. belki inanmayacaksiniz ama su an internet e 3.2 Kb ile baglaniyorum.

kolay gelsin arkadaslar. bu forex bayagi guzel seymis beeah.
ben de 1 haftadir demene programinda oynuyorum gayet guzel paralar kazaniyorum gun ici dalgalanmalardan bugun 1500 $ cektim. usdjyn den

gbpusd den iyi para alabilirsiniz bence iki veya uc gun icinde yukselebilir. ben biraz aldim su anda zarardayim ama eminim yarin iyi para alacagim.

altin gun ici dalgalanmadan para yapilir ama uzun sureli dusunmeyin bence .

- Yönetici düzenlemesi: :
DemonShip
Cool Üye
Herkes bildiği duyduğu ve kendi düşüncelerini burda paylaşırsa güzel bir bölüm olacaktır.

İlk teklifi ben yapayım size.arkadaşlar doların euro üzerindeki yükselişi hafta başında devam edecektir. 1.47-1.48 lere kadar düşecektir. şuan piyasa 1.5 gibi bir rakamda. hemen forex piyasasından dolar üzerine işlem yapan kazanır.

sadece benim fikrim

pshyco
Cool Çırak
Bu konuda daha yeni kurmuş olduğum bir site ve forumum var fakat burada vermem reklam sayılabileceğinden ve yöneticileri biraz sinirli duruma düşürebileceğinden vermek istemedim. Eğer sitemin adresini vermemi isterlerse verebilirim...

gezgin70
Çırak
Selam,
Başlığı görünce siteye üye oldum.
Genelde sağlam paritelerle oynanıyor.
Ben sıklıkla EUR/AUD ikilisi tercih ediyorum.
Çok aşırı hızlı hareket ediyor ve spread 8-9 pip civarında.
Ama hızlı artış veya inişlerde 5-6 piplik fiyat oynar.
Teknik analize baktığımızda ikilinin yönü aşağı görünüyor.
Zirve yaptıktan sonraki iniş başlangıcından sonra geri düzeltme yaptı ve şu anda 1.7068 seviyesinde.Artış 1.7100 seviyesine kadar çıkabilir.Fakat geri düşüşü çok sert ve ani olacaktır.
Satış pozisyonu alındığında 5-6 günlük dilimde 350-400 pip aşağı sert iniş olur.Çok hafif bir duraklamadan sonra iniş aralıklarla 1.6400 seviyesini bulur.
Dikkatli olunması gerek konu çok hızlı hareket etmesi olduğudur.İnişte bile çok ani yukarı hareket olacaktır.Ek resimlerde görüleceği gibi 1 saat içinde 100 pip aşağı/yukarı hareket eden delivari bir ivmesi var.
Kısaca aşağı dönüşü çok yakındır.1.7100 seviyesi beklenebilir veya bu seviyelerden alınabilir.
Tabii bu benim teknik analiz yorumum.Para sizindir ve ne kar ne zarar beni bağlamaz.Ayrıca dediğim gibi parite çok sert hareketler yapar.Sinir sisteminizin ve sabrınızın sağlam olması gerekir.

SpoilT
Forum Kalfası
Ben bu forex işinde 500$ kaybettim bir daha girmem diyordum ama bu yorumlara devam ederseniz tekrar girme şansım var :D

winxpeker
Banned
ımkb'deki son 2 ayda kaybettiklerim yüzünden ve son günlerdeki 39.000-40.500 arası kumar tahtası haline getirdiklerinden piyasayı bende forex'e girmeyi düşünüyordum bu aralar bu konuyu canlandırırsak tecrübeli ve bilgili arkadaşlar ile yararlı olacağı görüşündeyim;)

bir aralar hisse senetleri ile ilgili konu açmıştım ama konuya alakasız arkadaşlar yüzünden konu güme gitmişti:)

umarım bu böyle olmaz;)

bol kazançlar...

pshyco
Cool Çırak
Forex ile ilgili forum açmıştım sinyal dağıtımı da yapacaktım. Ama yine herzamanki gibi Türk insanı çok biliyor ya. Kolay para olmaz dediler ve girmediler öğrenmediler. Ben kendim kazanıyorum artık. Öyle bilmeden çıkıpda forexe girenler kaybediyor ondan sonra diyolarki forexde çok para kaybettik... 4 yıldır evden çalışıyorum 3 yıldır forexdeyim. 10 kişilik hesabımız var çok da kral kazanıyoruz. Bunu hava atmak için söylemiyorum. Artık kendimizi büyük görmekten vazgeçelim. Birlik olmazsak, herkes ben lider olucam ben çok biliyorum derse bu işler yürümez. Fikir alışverişi yapmak lazım. Yoksa kazanç yok kayıp maksimum...

Sinyal : usd/try; omuz baş omuz nerdeyse tamamlanmak üzere bu hafta işlem yapmayın ki zaten yarın cuma. Salı günü usd/try 1.60'ı geçemezse düşüşe geçecektir. I-1.5644 ardından 1.4648 bunuda aşağıya kırarsa 1.40 seviyelerini görebiliriz uzun vadede. Lütfen marjininizin %5 inden fazla kullanmayiniz. Diplomatlardan biri ters bir konuşma yaparsa bu işlem tam tersine dönebilir. Dikkatli olunuz.

pshyco
Cool Çırak
Grafikten de görüleceği gibi stochastic bize overbought olduğunu bildiriyor. Yani düşüşe geçicektir. Herkes kârını alıp açığa satışa geçeceklerdir. Büyük ve farklı bir haber gelmezse bir önceki mesajımda yazdığım senaryo geçerlidir.

pshyco
Cool Çırak
USD/ytl 60 güne kadar 1,80-2.00 ;)
ben bunu bilir bunu söölerim;)

hatta;
usd/eur=1

:)

sağlıcakla...
Keşke öyle birşey olsaydı krizi bu kadar derinden hissetmezdik... Yine de bizi 1.70 seviyeleri kurtardı diyorum... :))

Bu yazıyı yazarken usd/try 1.5194 seviyesinde fib0: 1.4915 fib23,6: 1.5478 bunlar ne demek oluyor dalgalanma yaşayacağı bant. fib0: destek, fib23,6 direnç tabi bunlar sadece bu günlük gece 00:01 den sonra olay tamamiyle değişir. Benim beklentim aşağı yönlüdür. Yani fib0 aşağı keserek öncelikle 1.4674 aşabilirse daha aşağıya gidişi bekliyorum tabi bu noktalar çok önemli aşarak ardından kesildiği bölgeden bir "BAR" daha başlaması gerekir tam onay için...

Herkese başarılar...

pshyco
Cool Çırak
Analizlerimi adresinde bulabilirsiniz gördükçe yazıyorum genelde uzun dönem analizleri yazmaya çalışıyorum... Ufak bir strateji testim var onaylanınca yayınlayacağım... Herkese bol kazançlar...

FxPilot
Çırak
Forex ile ilgilenen arkadaşların yeni açtığım forex analiz sitesi hakkındaki görüş ve önerilerini bekliyorum.

Saygılarımla