Forumda görev alma talebim

Kiton01
Hızlı Çırak
forumda güzel konular paylaşmaya çalışıyorum sürekli bir şeyler katmaya çalışmaktayım Uzun zamandır forum için çaba gösteriyorum, forumda daha yararlı olmak adına görev almak istiyorum.

elimden geleni yapmaya hazırım

Son düzenleme:
N3F3R
Forum Ustası
forumda güzel konular paylaşmaya çalışıyorum sürekli bir şeyler katmaya çalışmaktayım Uzun zamandır forum için çaba gösteriyorum, forumda daha yararlı olmak adına görev almak istiyorum.
Öncelikle başlığınız konu ile bağdaşan nitelikte olsa bence daha iyi olurdu, genelde wardom da yaşadığımız en sık sorunlardan birisi. Sizi tanımıyorum ama daha önce wardomda başka bir isimle bulunduğunuz konusunda yanılacağımı düşünmüyorum çünkü burada 40 küsur mesaj ile görev isteyen birisine rastlamak pek nadir bir şeydir. Ayrıca ben yönetici değilim, kime hangi görev verileceği bana düşmez elbet, benimli sadece kendi düşüncelerim. Takdir yöneticilerimizin.

Kiton01
Hızlı Çırak
Öncelikle başlığınız konu ile bağdaşan nitelikte olsa bence daha iyi olurdu, genelde wardom da yaşadığımız en sık sorunlardan birisi. Sizi tanımıyorum ama daha önce wardomda başka bir isimle bulunduğunuz konusunda yanılacağımı düşünmüyorum çünkü burada 40 küsur mesaj ile görev isteyen birisine rastlamak pek nadir bir şeydir. Ayrıca ben yönetici değilim, kime hangi görev verileceği bana düşmez elbet, benimli sadece kendi düşüncelerim. Takdir yöneticilerimizin.
ben pek mesaj atmıyorum konulara forumda dolaşıyorum ve kendi çapımda bir şeyler paylaşıyorum neden başka bir isim ile bulunayım anlamadım, ama her konuya mesaj atmak istemedim çünkü sürekli ismim gözüküyor ve çok değişik bir his benim için konu ismine
görev almak istiyorum yazmak geçti içimden ama kaba olur diye yazmadım karakterime'de uymamakta:) tanışmak tabi ki isterim konuşmak dertleşmek çok güzel olur.

başkalarından farkı olmak isterim her zaman,ben kendim emeğim ile hazırlamak isterim.

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
öncelikle 41.mesajınızda böyle bir istek için çok çok erken değilmi sizce?
kaldıki paylaşım yapmak için illaki yönetici olmak da gerekmiyor.

Kiton01
Hızlı Çırak
öncelikle 41.mesajınızda böyle bir istek için çok çok erken değilmi sizce?
kaldıki paylaşım yapmak için illaki yönetici olmak da gerekmiyor.
sadece sorumluluk almak istemiştim, ama mesajın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum mesaj adeti çok olunca ne oluyor cahilliğimi mağzur görün lütfen.

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
sadece sorumluluk almak istemiştim, ama mesajın bu kadar önemli olduğunu bilmiyordum mesaj adeti çok olunca ne oluyor cahilliğimi mağzur görün lütfen.
isterse 10.000 mesaj olsun farketmez.
sitesine sahip çıkan her üye zaten bu sorumluluğu kendiliğinden gösteriyor.

Kiton01
Hızlı Çırak
isterse 10.000 mesaj olsun farketmez.
sitesine sahip çıkan her üye zaten bu sorumluluğu kendiliğinden gösteriyor.
haklısınız lafım yoktur, dediğim gibi sadece sorumluluk almak istedim daha yararlı olmak istemiştim forum için çaba göstermekteyim
tabi bu sürekli geçerli olacak ama mesaj adetimin çok olmamasının nedeni sadece kendi bildiğim şeyleri söylüyorum haber sitelerinden almıyorum
çünkü benim içimde adamın emeğini paylaşmak hoş değil benim için,

son sözü siz söyleyeceksiniz, ben size sadece söylemek istemiştim.

necdet35
Co-Admin
Site Yetkilisi
Kiton01 wuser çalışmalarına devam edeceğine inandığım genç bir üyemiz kendisine bu aşamada teşvik babında Editör titlesi veriyoruz başarılı olacağına ve ilerleyeceğine şüphemiz yoktur.
Hayırlısı Olsun

Wardom Yönetim

Alakalı Olabilecek Konular