Forumunuz İçin Butonlar HazırlayınResimli

Durum
Yanıtlara kapalı.
Am€LE
Misafir Üye
Arkadaslar kendinize ozel butonları hazırlayabileceginiz bi siteyi sizinle paylasmak istiyorum.
Bende bi kac buton yaptım buyrun resimleri

vs.vs

Bunun gibi farklı dizaynlar yapabileceginiz butonlarda mevcuttur.Ve farklı yazı tipleri

Buton Hazırlamak için TIKLAYINIZ

SAYGILARIMLA...

Am€LE
Misafir Üye
The King demiş ki:
Tamam bu nbu vBuletin icin degil ki YaBB ve SMF forumlari icin :)
Nasıl yani YABB ve smf forumlarına ozel butonlardamı var :) Eger isterseniz istediginiz butonu istediginiz butonla deiştirebilirsiniz.İlk defa sizden boyle bişi duyuyorum açıkçası.Neyse hadi kolay gelsin.

SAYGILARIMLA...

The King
Daimi Üye
Kardes tamam ada ama yinede hicbirsey orjinalinin yerini tutamaz. Yani sen tutta phpBB nin butonlarini vBulletin icin Kullan ya da vBulletinin butonlarini SMF icin kulan dene bakakalim goze hos gelecek mi ben bunu demek istedim :)

Am€LE
Misafir Üye
The King demiş ki:
Kardes tamam ada ama yinede hicbirsey orjinalinin yerini tutamaz. Yani sen tutta phpBB nin butonlarini vBulletin icin Kullan ya da vBulletinin butonlarini SMF icin kulan dene bakakalim goze hos gelecek mi ben bunu demek istedim :)
Sana su kadarını soyleyebilirim bu yapılan temaların hiçbiri sıfırdan kurulma seyler degil.Ben sana MNS 7 temasının rengini (gercek rendi mavidir) kırmızı yaparım.Butonlarını deiştiririm OCooL 7 teması derim bunu anlayamazsın işte.Bu yuzden diyorum ki eger renklerde bi uyusmazlık olmadıktan sonra butonların HİÇBİR sakıncası yok hemde hiç.Anlatabiliyomuyum.Zaten burda istedigin renkleri Yapabilirsin.Sakıncası yok yani anlatabiliyomuym dostum...

SAYGILARIMLA...

The King
Daimi Üye
Senin icin bir sakincasi olmaya bilir dostum ama benim icin var cunku herseyin orjinali daima daha iyidir ve eminim burada benim gibi cok dusunen kisi var ki 1 tanesinden baska sana tesekkur ederin yok burada :)

Am€LE
Misafir Üye
The King demiş ki:
Senin icin bir sakincasi olmaya bilir dostum ama benim icin var cunku herseyin orjinali daima daha iyidir ve eminim burada benim gibi cok dusunen kisi var ki 1 tanesinden baska sana tesekkur ederin yok burada :)
Tamam siz bosverin bunu gitsin.Gereksiz yere post atıp konuyu dagıtmaya hakkımız yok.

(Bu konuda pmlede Ulasabilirsiniz.Ama burdan cvp atmayın lutfen)

SAYGILARIMLA...

H.O.R.O.Z
Banned
Sa..

Paylaşımın İçin Çok Teşekkürler..

Yaptıgımız Bu Buton ve Yazı Tiplerini Forumumuza Nasıl Eklicez?

Saygılar.

AhWeT
Daimi Üye
saolasın kardes valla ısıme yaradı super bı sıte eywallah emegıne saglık cok gusel bır paylasım

Durum
Yanıtlara kapalı.