Free Adult Script - Bedava Adult Video Site Scripti

Hayal@
Daimi Üye
Arkadaşlar bir kaç gün önce keşfettim bu scripti.

Türkiye'den bir arkadaşımız hazırlamış. Gerçekten başarılı bir çalışma.
Piyasadaki WebLoader veya CodeKing gibi scriptlere para verenler varken böyle bir çalışma tercih edilmeli bence.

Zaten sitesinde anlatıyor. Anlatılmayan Özelliklerini söylemek isterim.

1. Reklamsız script denmiş ama botları aldığı site embed videoların sonuna script sahibinin istediği reklamı koyuyor.(Göz ardı edilebilir. Çünkü diğer webloader veya codekingler paralı olmasına rağmen böyle birşeyleri var.) Ki acaba pc sinin başındaki kaç kişi videoların sonuna kadar dayanıyor:p

2. En Alttaki Scripted by FreeAdultScript i kaldırdığınızda. Bot erişiminiz kalkıyor. Dolayısıyla video ekleyemiyorsunuz.

Bu şartlarda en güzel sistem denebilir.

site: http://www.freeadultscript.com

demo: ben kurdum. Park ettiğim yüzlerce domain arasından bir adult domain e:D bir gün sonra kaldıracağım demoyu buradan. http://www.seksanal.net

- Yönetici düzenlemesi: :
justim123
WarrioR
Adult script için teşekkür ederim deneyeceğim. Adult site kurmak yerine farklı video sitelerinde uygulayacağım. illa adult olmak zorunda değil.

caqtus
Cool Üye
neden adult scriptini bedava dagıtıyorlar acaba
bu scripti yapan fazlasıyla para kazanıyor. free olmasındaki nedende bu. filmlerin hiçbiri sizin sisteminize yüklenmiyor. scripti yapan kişinin hostu üzerinden oynatıyor. ee normal olarakda adam istedigi reklamı koyuyor. günlük 600k trafigi olan bir sistem bu.

omurtlak
Çırak
600 k hit biraz aartı olmuş şu aşamada 150 k kadar ziyaretçi var topu topu.
ve pek birşey kazandırmıyor açıkçası. ileride kazandırır umuduyla hizmeti hala açık tutuyorum.
1 veya 2 gün içinde backlinkspider.net i ücretsiz olarak yayına sokacağım tüm freeadultscript kullanıcıları çapraz olarak link paylaşımı yapabilecekler. böylece herkesin hızlı bir şekilde trafiğini artırabileceğim yani siz faydalanacaksınız ve ben de faydalanabileceğim

Style KilleR
Daimi Üye
bu scripti yapan fazlasıyla para kazanıyor. free olmasındaki nedende bu. filmlerin hiçbiri sizin sisteminize yüklenmiyor. scripti yapan kişinin hostu üzerinden oynatıyor. ee normal olarakda adam istedigi reklamı koyuyor. günlük 600k trafigi olan bir sistem bu.
anladım teşekkürler bende dedim bi çıkarı olmasa kim bedava dagıtır diye :)

pomex
Daimi Üye
arkadaslar bu sitelere hangi sirketler reklam veriyo ve para transverinde sorun yasanıyormu