free hostmilyonlarca

Lastman
Daimi Üye
cagriberat demiş ki:
arkadaşlar bana java script destekli bi host lazım tabi ücretsiz olacak yardım ederseniz sevinirim
java scriptten kastın asp galiba.hiç kullanmadım ama asp ye benzediğini duydum.normal olarak javayı zaten html içinde de kullanabilirsin.

Maniac`
Forum Kalfası
javayı benim bildiğim her hostingde html vb. yazılımlar içinde kullanabilirsin. ama arkadaşın dediği gibi asp yi kastediyorsan www.pandela.com da asp desteklemesi lazım.

DesS
Çırak
free-hoster.cc

ya arkadaşlar lütfen yardım edin free-hoster.cc sayfasından hosting aldık beleş dieee
fakat bir hafta oldu bu gün giriyorumm database kapalı diyo bu sayfadamı bakımda.....

cinci_1
Çırak
arkadaşlar bana 1 asp destekli host lazım ... bazılarını denedim ama olmuyor bildiğiniz kaliteli free asp destekli hostwar mı reklam olmucak ?

RuDeBaY
Cool Üye
en sevdiğim www.bz.tc tavsiyemdir ama ingilizce çözümü biraz zor ama çok sağlam yıllardır kullanırım hiçbir sorun yaşamadım ama biraz zor çözersiniz yinede bir bakın derim ;)

gluttonous
Hızlı Çırak
ben bu free host lardan birine joomla kurmak istiyorum.ama safe modu kapalı olan bi tane arıyorum.yardımcı olabilecek varmı.safe mod açık olunca sorun çıkıo joomlada

pinto17
Cool Çırak
slm

saol kardes ama ftb ne oluo anlamadım ama bi kactane indirdim saol hım bu arada kandılın mubarek olsun iyi geceler