Frekans geçişleri ertelendi

mydos
Forum Ustası
Türksat: Frekans geçişleri ertelendi

15 Temmuzda yapılması planlanan TV€™ lerin uydu frekans değerlerinin değişmesinin ileri bir tarihe ertelendiği belirtildi.

Türksat A.Ş.den yapılan açıklamada €œTÜRKSAT 4A haberleşme uydusunun 42° Doğu yörüngesinde hizmete girmesiyle birlikte, 14 Temmuz 2014 Pazartesi (bugün) gece yarısı gerçekleştirilmesi planlanan televizyon frekans değişikliği, Ramazan ayı nedeniyle, vatandaşlar ve yayıncı kuruluşlardan gelen yoğun talep üzerine ileri bir tarihe ertelenmiştir, ifadeleri yer aldı.

Kaynak

- Yönetici düzenlemesi: :
Tuva
Forum Ustası
Son günde ertelemeyi açıkladılar.

Sebep Ramazan dolayısı ile dediler?

15 Temmuzda tam uydu alıcısını ayarlamışım arayacağım kanalları bu duyuru ile karşılaştım.

Ne alaka dedim kendi kendime uydu alıcısı oruç mu tutuyor.

Önceden de dünya kupasını mazeret olarak göstermişler. Sosyal medyada okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

İşin içinde artık ne var bilmiyorum. Yalnız bildiğim HD kanalların geleceğiydi. Kanal D HD hariç.

vantura
Super Moderator
Site Yetkilisi
Son günde ertelemeyi açıkladılar.

Sebep Ramazan dolayısı ile dediler?

15 Temmuzda tam uydu alıcısını ayarlamışım arayacağım kanalları bu duyuru ile karşılaştım.

Ne alaka dedim kendi kendime uydu alıcısı oruç mu tutuyor.

Önceden de dünya kupasını mazeret olarak göstermişler. Sosyal medyada okumuştum. Ne kadar doğru bilmiyorum.

İşin içinde artık ne var bilmiyorum. Yalnız bildiğim HD kanalların geleceğiydi. Kanal D HD hariç.

evet doğrudur birçok HD kanal gelecek.uyducularda bayram sonrası asıl bayramı yapacaklar..

morko58
Forum Ustası
ortalıkta uydunun kaybolduğunu bulamadıklarını gibi dedikodular dolaşıyor :D:D:D

bu sebepten olabilirmi ?

morko58
Forum Ustası
Ben onu espri zannetmiştim :)

Yahu cidden ciddi ciddi böyle bir söylenti mi var.
bende zaten espiri yapmıştım ama internette bir tanınmış bir kişi bunu söylemişti

benimde aklıma oradan geldi espirisini yapayım dedim ama her halde senin de dediğin gibi bu durum ciddi olabilir.

her şakanın altına bir gerçek yatarmış dimi

morko58
Forum Ustası
birzamanlar türksat 1-b uydusu da kaybolmuştu
Ben onu espri zannetmiştim :)

Yahu cidden ciddi ciddi böyle bir söylenti mi var.
Türksat 4A’ya geçiş yapacak olan televizyon ve radyo yayınlarının frekans değişiklikleri , 17 Eylül 2014 tarihini 18 Eylül 2014 tarihine bağlayan gece yarısı yapılacaktır.

Bilginize.

Kaynak