Freshcik Firma Scripti Türk Ticaret Web Sitesi Kanununa %100 Uyumlu

Byfresh
Çırak

Türk Ticaret Web Sitesi Kanununa %100 Uyumlu Freshcik Kurumsal Script

İş dünyasının uzun süredir beklediği ve ticari hayatı yeniden şekillendirecek 50 yıllık Türk Ticaret Kanunu değişti.
Yeni yasanın yürürlüğe konulmasına ve uygulanmasına ilişkin usul ve esasları belirlemek amacıyla hazırlanan 1535 maddelik tasarı mecliste kabul edildi.
Bir takım eksikliklerinde giderilmesiyle birlikte kanunlaşarak yürürlüğe girecek olan tasarı pek çok şeyi değiştirdi.

Tasarıya göre, her şirket, internet sitesi kurmak zorunda olacak.
Her sermaye şirketinin, bir internet sitesi olacak.
Bu sitede, şirket ilanları, pay sahipleri ve ortakları açısından önem taşıyan açıklamalar, finansal tablolar,
raporlar, yönetim kurulu ve genel kurul toplantılarına ilişkin bilgiler yayınlanacak.

İnternet sitesini konulmasına gereken bir içerik konulmamışsa, hukuka aykırılığın ve yönetim kurulunun görevini yerine getirmemesinin bütün sonuçları doğacak.
İçerik, en az 6 ay süreyle şirketin internet sitesinde yer alacak, yoksa konulmamış sayılacak.
Kanunun yürürlüğe girmesinden itibaren 3 ay içinde internet sitesini oluşturmayan veya bilgi toplumu hizmetlerine uygun hale getirmeyen şirket yöneticileri,
6 aya kadar hapis ve 300 güne kadar adli para cezasına çarptırılacak....

Admin Panel

Scriptimizin Özellikleri...

- Türk Ticaret Kanununa %100 Uyumludur...
- Anasayfa, Şirket Bilgileri, Hizmetlerimiz, Referanslarımız Gelişmiş FCKEditör ile yönetim paneli üzerinden kodlara müdahale etmeden kolayca güncelleyebilme...
- Foto Galeri bölümüne yönetim panelinden fotoğraf ekleyebilir silebilirsiniz...
- İletişim Bölümündeki bilgileri yönetim paneli üzerinden güncelleyebilirsiniz...
- E-Bültene abone olan kullanıcıların mail adreslerini yönetim panelinden tek tuş ile Excell'e aktarabilirsiniz...
- Anket Bölümünü Yönetim Panelinden Güncelleyebilirsiniz...
- Döviz Piyasaları Bölümü Otomatik anlık olarak güncellenmektedir...
- Hava Durumu anlık olarak mgm den otamatik olarak güncellenmektedir...

Sistem Gereksinimleri...
- Linux Hosting olması yeterledir. (İoncube Destekli)

Demo Adresi : http://firma1.freshcik.com

Scriptin Fiyatı Tanıtım Amaçlı : 60 TL'dir...
İlerleyen Zamanda: 99 Tl Olacaktır...
Açık kaynak almak ve satmak isteyenlere şifreleme ögretimi dahil: 1500 TL
Sistem alanadınıza süresiz olarak lisanslanmaktadır....
Not: İndex gibi güncelleme gereksinimleri duyan alanlar açık kaynaktır sistem üzerinde tek dosya şifrelidir...
Tek Domain'e Lisanslanmaktadır...

İletişim Msn : firmascripti@hotmail.com
Admin Panel Şifre: Msn Üzerinden Verilecektir...

İletişim Not: (Online Oyun Yazılımı İçin destek@freshcik.com ekleyin lütfen)
Ödeme Şekilleri:
İşbank
Ziraatbank
Misli.com
Sanalpazar.com
vs...