Full ATARI Oyunları

Durum
Yanıtlara kapalı.
hellraiserx
Forum Ustası
[

Final Fight (Haggar) (1.33 Mb)

[DOWNLOAD
Captain Commando (2.36 Mb)

Mighty Pang (5.27 Mb)
DOWNLOAD
Street Hoop (4.36 Mb)
DOWNLOAD
Cadillacs and Dinosaurs (Mustapha) (3.80 Mb)
]DOWNLOAD
Robocop 2 (2.49)

]DOWNLOAD
Crime Fighters (866 Kb)

DOWNLOAD
Super Sidekicks 2 - The World Championship (6.40 Mb)

DOWNLOAD
Street Fighter II (3.37 Mb)

DOWNLOAD
Mortal Kombat (5.11 Mb)

DOWNLOAD
Mortal Kombat II (12.8 Mb)

DOWNLOAD
Art Of Fighting (6.17 Mb)

DOWNLOAD
Art Of Fighting 2 (11.5 Mb)

DOWNLOAD
Boys of Moo Mesa (4.22 Mb)

DOWNLOAD
Metal Slug X (26.6 Mb)
DOWNLOAD
King Of Fighters 95 (15.1 Mb)

DOWNLOAD
Aero Fighters (1.92 Mb)

DOWNLOAD
Aero Fighters 2 - Sonic Wings (5.16 Mb)

DOWNLOAD
Vendetta [Crime Fighters'ın gelişmis versiyonu]
(2.59 Mb)

DOWNLOAD
Shinobi (456 Kb)

DOWNLOAD
Metal Slug 1 (12.4 Mb)

DOWNLOAD
Metal Slug 2 (16.3 Mb)

DOWNLOAD
Sunset Riders (2.10 Mb)

DOWNLOAD
Three Wonders (2.30 Mb)

DOWNLOAD

oyunları oynayabilmek için gereken emulatör:
The Emulator Zone - MAME (Multiple Arcade Machine Emulator)

aşşağıdaki resimdeki emulatörü seçin

sonra indirdiğiniz setup dosyasını çalıştırıyorsunuz o bir klasör oluşturuyor. klasörün içinde mame32 dosyası ve bir çok klasör bulunuyor. klasörlerden birisi roms klasörü. daha sonra indireceğimiz oyunları bu klasörün içine atıcaz.

hemem hemen bütün oyunları oynayabilmemiz için bios dosyalarınıda roms klasörüne atmamız gerekiyor. gerekli olan bios dosyalarını buradan indirin

indirdiğiniz bios dosyalarını zipli bir şekilde roms klasörüne atın. hepsi ayrı ayrı zipli olsun.

bir kaç tane oyunuda roms klasörüne attıktan sonra mame32.exe i calistirin. Gelen ekranda ortada oyunlarin bir listesini göreceksiniz.Oyunlarin yanindaki sari kutucuklar, yukleyebileceginiz oyunlari, yesil kutucuklar ise oynamaya hazir olan oyunlari temsil ediyor.yeni oyun yuklediginizde f5 tusuna basarak güncelleme yapabilirsiniz.Oyunun uzerine cift tiklayarak oyunu calistiriyoruz.Gelen yazida "press ok to continue" yazicak. "ok" yazarak devam ediyoruz ve oyun basliyo.Tab tusuna basarak oyunun menulerine ulasabiliyoruz."5" tuşunu jeton atmak, "1" tuşunuda oyuna baslamak icin kullanıyoruz

sol taraftaki menüde available seçili olursa roms klasöründeki oyunlar gözükür sadece. gereksiz dosyalari gormezsiniz.

STREET FİGHTER 2'5

oyunlar icin oylama yapilmis dusuk oylu oyunlari indirmemeniz tavsiye olunur.

arkadaslar unutmayalım indirilen tum oyunlar roms klasorune zipli sekilde atılacak.

konu alıntıdır sadece düzenleme yaptım.

mame romlarını indirebileceğiniz kaynaklar

rom world
romnation

emuasylum

deporoms

daha fazla kaynak için buradan

saygılar...

- Yönetici düzenlemesi: :
maekşi
Forum Ustası
emeğine sağlık birader fakat bi sorun çıktı...
yazdıklarını aynen uyguladığım halde şöyle bi sorun yada öyle sanıyorum birşey var

hellraiserx
Forum Ustası
ERROR: reguired filesa are missing the game cannot be run

hata mesajı bu..

mame consolu açıldıktan sonra options/Directoires'e tıkla browseyle oyunun yerini bul ve göster consol tarasın sorun düzelir
cosoldan wiew/reresh ya da f5'e bas yenilesin

emeğine sağlık birader fakat bi sorun çıktı...
yazdıklarını aynen uyguladığım halde şöyle bi sorun yada öyle sanıyorum birşey var
oyun roomunda bir hata oldu sanırım başka roomla denersen sorun düzelebilir.

roomları buradan indirebilirsin

sorun düzelmezse buradan indirdiğin programla roomlardaki hatalar dahil tüm hataları taratıp sorunun nerde olduğunu bulabilirsin

kimsebenisevmiyor
Forum Kalfası
Halen devam edıyo aynı sorun..dedıklerınıde yaptım..vista diyemiki acep.namenın 0128 yukledım..acaba o yukledıgım yerdekı namelerın yanlış versıyonunumu yukledım ki..

hellraiserx
Forum Ustası
Halen devam edıyo aynı sorun..dedıklerınıde yaptım..vista diyemiki acep.namenın 0128 yukledım..acaba o yukledıgım yerdekı namelerın yanlış versıyonunumu yukledım ki..
resimde işaretli olanı indirdinmi ? bios dosyalarını da dediğim gibi zipli olarak room'a atarsan sorun yaşamaman gerekiyor.konudaki ilk mesaja bir kez daha bakmanı tavsiye ederim.aynı zamanda düşük puanlı roomları seçersen sorun yaşayabilirsin.

oldu.. çok saol :) kontrollerde biraz sıkıntı çekiyorum ama onuda hallederim :) +k
oyunda tab tuşuna bas kontrolleri istediğin gibi değiştir

kof'un 3 roomunu ekledim bunlarda denenmiştir.

buradan indirebilirsiniz 43.2 mb.

saygılar...

megabros
Banned
Atari salonlarında Tek jetonla bu oyunları bitirirdik..Eskiler çok güzeldi Hagar , pnisher , mustafa, street Fighters..

Konu için teşekkürler..

Saygılar..

axi
Forum Kalfası
Eline Sağlık.Süper Pang Diye Bi Oyun vardı Balonları Vuruyosun ikiye Bölünüyor.Varsa Arşivin de Paylaşırsan Sevinirim.

Durum
Yanıtlara kapalı.