galaxy 3 tablet

tylolhot.
Banned
Bolumun ilk konusu benden olsun

bulundugum sitede turkcell super online 50 mphz hizla sinirsiz internet veriyor adil kullanim hakkida 100 gb ustunede hediye olarak samsung galaxy tab 3 7.0 veriyor 2 yil tahattutle odemeler ise ilk yil 59.90 ikinci yil 79.90 nasil avantajlimidir yoksa bize oyunmu yapiyirlar :)

Bgk
Elit Üye
aynı kanpanya bizim siteded mavcut ben 7" almanı önermem samsungun tabletti 10.1 olcak anca ozan zevk alırsın 300 tl goldpc den tablet aldım kardeşime möenunum dokunmatiğide gayet iyi

tylolhot.
Banned
aynı kanpanya bizim siteded mavcut ben 7" almanı önermem samsungun tabletti 10.1 olcak anca ozan zevk alırsın 300 tl goldpc den tablet aldım kardeşime möenunum dokunmatiğide gayet iyi
BEn su an telefon olarakta bi tablet kadar olan galaxy mega kullaniyorum amac zaten interneti kapattigima pisman olduydum simdi hazir interneti alicaz bi seyler koparalim d smart uyeligide veriyolar onada kayabilirim :)

- Yönetici düzenlemesi: :
AdrenaLiN_
Forum Ustası
bahsi geçen tablet piyasada 350-450 TL arasında çift çekirdek işlemcili ve 1 gb ramli alt segment bir tablet.
ayrıca kampanya adı altında parasını neredeyse sizden alıyorlar :) güzel yanı dropbox gibi bulut depolama sitesinden 2 yıl boyunca 50 gb yer vermesi.
eğer ki tablet kampanyası arıyorsan türktelekomun şu an da 24xayda 2 TL ye asus memo pad hd tablet kampanyası var onu tavsiye edebilirim.Fiyatına göre güzel tablettir 4 çekirdek işlemcili ve 1gb ramlidir. 7inç ve ips ekrana sahip.bizde şu an tek çekirdekli versiyonu var ay sonunda hd modelinide almayı planlıyorum

Yıldıray27
Forum Ustası
Hocam amacın internet ise sakın hiç bir anlaşmaya bilmem neye kampanyaya girme al standart yalın netini paşa paşa kullan eğer tablet alayımda dersen piyasayı araştır çok uygun fiyata kaliteli cihazlar mevcut bkz:galacy tab 10.1 :):)

Franticorpse
Forum Ustası
çok kalitesiz bir tablet. hiçbir işini görmez. bahsettiğin kampanyayla arkadaşım almış bi boka yaramaz dandirik bişi.