Gençler

metropol_girl
Daimi Üye
Atatürk'ün dediklerini bol bol okuyun, onları işte bu günler için demiş, yazmış. Türkiye'nin şerefli, refahlı, itibarlı ve bağımsız geleceği için Atatürk yolumuzu çizmiştir.

en doğrusu..
paylaşım için teşekkürler..

hackermete
Daimi Üye
ustam, oktay hoca çok güzel yazmış. umarım gençler istifade eder. paylaştığın içinde teşekkürler. +k selametle

Jazz Blues
Forum Kalfası
Dünyanın neresinde olursanız olun, kimliğinizi, Türk dilini, Türk tarih bilincini, binlerce yıllık geleneğini kaybetmeyin. Dış ülkelerde ne kadar kimliğinizi korursanız yabancılar da size o kadar itibar edecektir.

Her zaman En kutsal görevimizdir . Teşekkür ediyorum paylaşımınız için ... saygılarımı sunuyorum ...

alpi_09
En istikrarlı üye
Gençler damarlarınızdaki asil kanı hatırlayın... Ona güvenin ondan güç alın...

Gençler dininize sahip çıkın... Çünkü dinini kaybedenler bütün kutsallarını kaybetmeye mecburdur....

Gençler televizyon dizilerinden başınız kaldırın.... Gök yüzüne bakın... Mensubu olduğunuz bu kutsal ırka gök kubbe bile yetmez... Büyük düşünün... Büyük düşünmekten asla korkmayın....

Gençler bir olun... Diri olun...

Gençler asi olun... İnadına Müslüman İnadına Türk olun... Dik durun...

Unutma üç kıta atalarımızın nalları altında ezildi... Onlara layık ol....

Sağ ol ESTERGON kardeşim...

hamsitava
Hızlı Çırak
Dediklerini yaşadım..

Dışarda Evrenkent hikayesinden sonra işini en iyi bilen sanatkar olarak gerçekten para kazandım.
Türk olduğumu ve onların dilini onlardan iyi konuştuğumu görünce, hayranlıkları arttı.
'Farklısınız,iyi yönde sizler çok farklısınız' noktasına getirdim.
Oğlum için Evrenkent diye tutturdu annesi, okudu,bitirdi, iş bulamadı.
Oysa işini iyi bilen bir Mekatroniker olsaydı,çok daha iyi olacaktı ..

Hoca'nın yazılarını devamlı okurum.
Türkiye Cumhuriyeti Profesörü ünvanlı Türkiye'deki tek Hoca'dır.
Kitapları muhteşemdir.Her türkü övgünün de üstünde bir başarı çizgisi vardır.
Bizde Televizyonlara çıkarmazlar.Nedeni basit: Reyting denilen kaygı ile işi olmaz.Söyledikleri çok politikacının boğazına takılır.
Televizyoncular o'nu anlayabilecek kapasiteye ulaşamamış zavallılardır da ondan.

salih_h
Cool Üye
ESTERGON gerçekleri bir bir yazmış paylaşım için teşekkürler eline yüreğine sağlık

saygılarımla

HasretGÜMÜŞ
Forum Ustası
Gençler

Gündelik, siyaset , çıkar grupları, dışardan güdümlü gizli veya açık 'cemiyet'lerden uzak durun.
Atatürk'ün dediklerini bol bol okuyun, onları işte bu günler için demiş, yazmış. Türkiye'nin şerefli, refahlı, itibarlı ve bağımsız geleceği için Atatürk yolumuzu çizmiştir.
Şimdi yapılacak iş hızla bu toplumun yeniden kaynaşmasına, bilinçleşmesine, vatanını, milletini kendisinden önce düşünen insanların çoğalmasına önayak olmaktır. Türkiye'yi tekrar Kuvayi Milliye ruhu, Atatürk ruhu kurtaracaktır.

Prof.Dr. Oktay SİNANOĞLU
Çok iyi bir değerlendirme tespiti.

Sabit başlık adı altında sunulan bu değerli bilgi için Estergon s.mod'umuza (mod olsa da benim için hala da s.mod sıfatındadır) teşekkürlerimizi sunuyoruz.

YazılımMimarı
Forum Ustası
yazı mükemmel ama bu şartlarda ütopya gibi görünüyor...
Gerçekten ütopyalık :) Ama kısmen olarak günümüz koşulları içinde şöyle bir öngörü getirilebilir.

Uzmanlık alanınızı seçerken yada uzman olduğunuz alan içinde yöneleceğiniz tarafı seçerken ileriye yönelik hem maddi hemde manevi olarak tatminkar oalbileceğiniz sektörlere yada alanlara yönelmekte fayda var.

Kendi sektörümden örnek vereyim.

PHP alanında guru seviyesinde bir yazılımcı olabilmek için minimum 5 ile 10 yıllık bir tecrübe gerekmektedir. Fakat piyasada PHP cilere verilen aylık ücret bellidir. Çok fazla üzerine çıkamazsınız. Sektörel olarak önü her daim açıktır ama gelecek olarak üzerine aşırı getiri olmaz. Bunun yerine java,android, phyton gibi dilleri öğrenirseniz. Her daim gelişen ve geleceği her daim parlak olan sektörel çözümlerde iş bulabilirsiniz. Bilişim sektörünün geleceği mobil,web ve enterprise framework ler üzerine inşa edilmeye başlandı.

Öngörü konusunda analojiyide verdik :) Katkım olduysa ne mutlu bana.