eline saglik gila
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 30 Ekim 2013 #22 Hero69 demiş ki: eline saglik gila Hepsini görmek için tıklayın... Tam avatarındaki gibi oldun
kulalı Forum Kalfası 30 Ekim 2013 #23 Öpüyorum seni her yerinden öpüyorum... Ağzına, ayağına sağlık...(bi tek dua edilmedik uzuvların bunlardı dede) Konu güzel olmuş...
Öpüyorum seni her yerinden öpüyorum... Ağzına, ayağına sağlık...(bi tek dua edilmedik uzuvların bunlardı dede) Konu güzel olmuş...
alpay29 Super Moderator Site Yetkilisi 30 Ekim 2013 #24 kulağına su kaçasılar buraya uğramamış gibi..... eline sağlık.....
SpoilT Forum Kalfası 31 Ekim 2013 #25 alpay29 demiş ki: kulağına su kaçasılar buraya uğramamış gibi..... eline sağlık..... Hepsini görmek için tıklayın... Uğramış uğramışlar ama her ne hikmetse beğenmişler. Anlamadım gitti
alpay29 demiş ki: kulağına su kaçasılar buraya uğramamış gibi..... eline sağlık..... Hepsini görmek için tıklayın... Uğramış uğramışlar ama her ne hikmetse beğenmişler. Anlamadım gitti
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 31 Ekim 2013 #26 SpoilT demiş ki: Uğramış uğramışlar ama her ne hikmetse beğenmişler. Anlamadım gitti Hepsini görmek için tıklayın... Konuyu anlamamışlardır
SpoilT demiş ki: Uğramış uğramışlar ama her ne hikmetse beğenmişler. Anlamadım gitti Hepsini görmek için tıklayın... Konuyu anlamamışlardır
kulalı Forum Kalfası 31 Ekim 2013 #27 Gila demiş ki: Konuyu anlamamışlardır Hepsini görmek için tıklayın... Keh keh keh . . . . . ........... anladın sen onu Dede...
Gila demiş ki: Konuyu anlamamışlardır Hepsini görmek için tıklayın... Keh keh keh . . . . . ........... anladın sen onu Dede...
HELMERT Forum Kalfası 31 Ekim 2013 #28 Üstadım, bu yazını alıp, hem Üniversitedeki odamın duvarıındaki hem de bizim çay ocağımızdaki panoya iliştireceğim, gelen, oturan okusun diye. Muhteşem bir yazı! Seni selamlıyorum!
Üstadım, bu yazını alıp, hem Üniversitedeki odamın duvarıındaki hem de bizim çay ocağımızdaki panoya iliştireceğim, gelen, oturan okusun diye. Muhteşem bir yazı! Seni selamlıyorum!
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 31 Ekim 2013 #29 HELMERT demiş ki: Üstadım, bu yazını alıp, hem Üniversitedeki odamın duvarıındaki hem de bizim çay ocağımızdaki panoya iliştireceğim, gelen, oturan okusun diye. Muhteşem bir yazı! Seni selamlıyorum! Hepsini görmek için tıklayın... Resimler, konuya anlam katıyor. Resimlerini de koyabilirsen dadından yinmez
HELMERT demiş ki: Üstadım, bu yazını alıp, hem Üniversitedeki odamın duvarıındaki hem de bizim çay ocağımızdaki panoya iliştireceğim, gelen, oturan okusun diye. Muhteşem bir yazı! Seni selamlıyorum! Hepsini görmek için tıklayın... Resimler, konuya anlam katıyor. Resimlerini de koyabilirsen dadından yinmez
denizci25 Elit Üye 31 Ekim 2013 #30 Abimisin, dedemisin, amcamısın nesin onu bilmiyorum ama bir tek şey belli.. Adamsın.. Hala senin gibi düşünen insanların bu ülke üzerinde var olduğunu görmek gerçekten çok güzel.. Eline sağlık...
Abimisin, dedemisin, amcamısın nesin onu bilmiyorum ama bir tek şey belli.. Adamsın.. Hala senin gibi düşünen insanların bu ülke üzerinde var olduğunu görmek gerçekten çok güzel.. Eline sağlık...
Tarun Ehli Keyf Wuser 14 Ocak 2014 #34 Gila valla buralarda harcanıyorsun şu sitede yazdıklarını yılmaz özdil okusa vay ben niye böyle yazamıyorum diye hasetinde çatlar yok yok senin beynelmilel olman şart oldu yazdıklarına yazık oluyor - Yönetici düzenlemesi: : 14 Ocak 2014
Gila valla buralarda harcanıyorsun şu sitede yazdıklarını yılmaz özdil okusa vay ben niye böyle yazamıyorum diye hasetinde çatlar yok yok senin beynelmilel olman şart oldu yazdıklarına yazık oluyor
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 23 Mart 2014 #37 Tarun demiş ki: Gila valla buralarda harcanıyorsun şu sitede yazdıklarını yılmaz özdil okusa Hepsini görmek için tıklayın... Okumadığını nerden biliyorsun?
Tarun demiş ki: Gila valla buralarda harcanıyorsun şu sitede yazdıklarını yılmaz özdil okusa Hepsini görmek için tıklayın... Okumadığını nerden biliyorsun?
Gila Moruk Moderator Site Yetkilisi 26 Ekim 2016 #38 Vakit yaklaşıyor. Fırsat bulabilirsem daha oturaklısını yapacağım