Gila 2805 - ttnet hız sorunu

Penqueen
Banned

Kotayı arttırdık parayı arttırdık...yükseleceğine iyice düştü hiç vermeyin bari deyip aradım :)

Modem kurulum şifren hatalı dediler..şimdiye kadar doğruyduda şimdimi yanlış
peki sen haklıysan..modem kurulum şifrem hatalıysa ben nasıl internete giriyorum
dedi zaten giremiyorsun..şu an internet bağlantın yok görünüyor
fakat yeni tarifeden 6 günde 89 gb kullanmışsın
yaa arkadaş sabır :cool:

Neyse şifreyi yeniden mesaj attılar..aynı olduğu halde tekrar girdim tabii sonuç aynı
sen en iyisi bilgisayarcı çağır eve dedi..dedim o benim zaten :D
hata sende yanlış yazıyorsun..bilgisayarcı çağır dedi

bilgisayarcınında telekomunda seninde....

ne kapatabiliyor ne kullanabiliyor ama her ay ss kuralına göre ödüyoruz

benden bir süre ses çıkmazsa bilinki hapisteyim :D
sen bana yarın bi uzak bağlantı versene değerleri kontrol edeyim
tabi verebilirsen :D

Makaveli
Forum Ustası
Ttnet aldığı paranın karşılığını veremeyen ve ya vermeyen bir şirket. Ben iki yıl evvel iptal ettirdim şu an mobil internet yeterli evde de oğlum kablonet kullanıyor TTNET ve ya telekom hiç bir hizmetini istemem önünden bile geçmem :)
10 senedir uydunet kullanıyorum 6 senesi internet kafemde 4 senedir de evde. Fiber i ne geçtik geçen sene teledünya paketi ile birlikte.

Önce inanılmaz hızlıydı verdikleri modem yandı gittim en pahalısından netmaster çift wifi li olanı aldım. Resmen çile. Modemin yanında youtube bile can çekişiyor.10 defa servis geldi kablolar değişti modem ayarları yüzlerce defa değişti modemi 2 kere değiştirdim yok yok yok. Ne film izleyebiliyorum ne oyunlarda ping :(((

Neyse turkcell fiber aldım 2. internet allah bu sefer belamı verdi rezalet ötesi onu bir şekil kapadım turknet e başvurdum buraya gelmedi.

Ttnet'e koştum. Allaha şükür 70 tl veriyorumda psikolojimiz düzeldi. Uydunet te abimle evde neredeyse birbirimizi bıçaklıyorduk :D

Bölge de turknet hizmeti varsa en kralı bana kalırsa hız iyi kota yok ama müşteri hizmetleride yook.

Gila
Moruk Moderator
Site Yetkilisi
10 senedir uydunet kullanıyorum 6 senesi internet kafemde 4 senedir de evde. Fiber i ne geçtik geçen sene teledünya paketi ile birlikte.

Önce inanılmaz hızlıydı verdikleri modem yandı gittim en pahalısından netmaster çift wifi li olanı aldım. Resmen çile. Modemin yanında youtube bile can çekişiyor.10 defa servis geldi kablolar değişti modem ayarları yüzlerce defa değişti modemi 2 kere değiştirdim yok yok yok. Ne film izleyebiliyorum ne oyunlarda ping :(((

Neyse turkcell fiber aldım 2. internet allah bu sefer belamı verdi rezalet ötesi onu bir şekil kapadım turknet e başvurdum buraya gelmedi.

Ttnet'e koştum. Allaha şükür 70 tl veriyorumda psikolojimiz düzeldi. Uydunet te abimle evde neredeyse birbirimizi bıçaklıyorduk :D

Bölge de turknet hizmeti varsa en kralı bana kalırsa hız iyi kota yok ama müşteri hizmetleride yook.

Ooooo bakın kimler buradaymış :)